To jest tylko wersja do druku, aby zobaczyć pełną wersję tematu, kliknij TUTAJ
Forum Fundacji Warta Goldena
Forum organizacji pomagającej psom rasy Golden Retriever w potrzebie.

PSY FUNDACJI - SPAJK ma dom już dom w Wolsztynie/Koge - 190

Ola i Habs - 2013-11-14, 21:26

Ale bajer! Jak dla mnie rewelacja bez dwóch zdań. Nic tylko pozazdrościć Spakjowi takich warunków do wypoczynku. Dla Ciebie Ewa i dla Twojego męża szacun za super robotę! :) Jakby co, to my też byśmy kupili takie wyro :lol: :lol:
goldenek2 - 2013-11-14, 22:45

Superowe wyrko :mrgreen: :mrgreen: :mrgreen:
Monika, Boni i Jack - 2013-11-14, 23:20

Pełna profeska ;)
Rufiakowa Amcia - 2013-11-15, 10:25

Ja pitolę, jaki czadzik! :lol:
Joanna_i_Wojtek - 2013-11-15, 11:58

Boskie! Ewa jesteś absolutnie super pozytywnie zakręcona! :D
Spajkowa Ewa - 2013-11-15, 12:50

Rufiakowa Amcia napisał/a:
Ja pitolę, jaki czadzik! :lol:

musiałam Spajkowi oczy zasłonić, żeby się brzydkich słów nie uczył ;P

Joanna_i_Wojtek napisał/a:
Boskie! Ewa jesteś absolutnie super pozytywnie zakręcona! :D

ooooooo! świetnie, w końcu mam dowód na piśmie. wydrukuję i będę Rafałowi pokazywać, jak mnie będzie wyzywał od marud :lol:

Ola, Mariusz i Lea - 2013-11-15, 19:29

SZA-CUN :mrgreen:
Gratulacje za pomysł no i za super wykonanie :mrgreen: :mrgreen: :mrgreen:

Ola

Barbara - 2013-11-15, 21:10

Cudowne to legowisko :) Zazdraszczam :)
CastroFamily - 2013-11-17, 13:10

Legowisko jak ta lala ;) uważajcie bo zaraz się zgłosi do Was cała banda złociaków ^^ a swoją drogą moim matołom też by się przydało coś bo widzę że uwielbiają leżeć na swoich kołderkach.. hmm.... ale wolę coś solidnego i specjalnie dla nich 8-) :->
Rufiakowa Amcia - 2013-11-19, 16:52

Spajkowa Ewa napisał/a:
KOTY ZACZĘŁY SPADAĆ Z NIEBA

Matuchno najświętsza! I ty tak po prostu pozwoliłeś mu uciec??? Co to za tłumaczenie, że pańcia balastem była, trzeba ją trochę przetrenować, niech umie ci dotrzymać tempa! W takich poważnych sprawach nie ma to tamto!

:lol: :lol: :lol:

Spajkowa Ewa - 2013-11-19, 17:21

Oczywiście, ze ją przetrenowalem! Biegła za mną tak szybko, ze w pewnym momencie nogi jej się od ziemi oderwały i pofrunelaaaaaaaa... Powinna mi jeszcze dziękować, ze ją latać nauczyłem, a nie wypominac mi, ze jej ręce powyrywalem, phi.
Aga_TRuficzkowa - 2013-11-19, 17:24

Spajkowa Ewa napisał/a:
Oczywiście, ze ją przetrenowalem! Biegła za mną tak szybko, ze w pewnym momencie nogi jej się od ziemi oderwały i pofrunelaaaaaaaa... Powinna mi jeszcze dziękować, ze ją latać nauczyłem, a nie wypominac mi, ze jej ręce powyrywalem, phi.

Spajki, moje psy mają zakaz odwiedzania twojego wątku do odwołania.........jakoś ja nie mam ochotę na naukę fruwania, latania czy jak to tam zwał, a że jesteś ich idolem to lepiej niech nie czytają o Twoich wyczynach :-) :-)

Kamila i Oskar - 2013-11-19, 21:00

Spajki, pańcia to powinna być ci wdzięczna :)
Darmowa nauka latania i dłuższe ręce to przy tobie i dwójce małych dzieci prawdziwy skarb. ;P

Ola i Habs - 2013-11-19, 21:30

Spajkowa Ewa napisał/a:
KOTY ZACZĘŁY SPADAĆ Z NIEBA

Całe szczęście, że Habs tego nie przeczytał, bo chyba oszalałby z radości, a do tego, jak kot jeszcze uciekał, to już zupełnie rarytas. U nas koty jakieś dziwne wygibasy robią, stoją, syczą, nie wiem o co chodzi, chyba bawić się nie potrafią :P

Kamila i Oskar - 2013-11-24, 21:03

Cudowne zdjęcia :) i kiełek też
Spajkowa Ewa - 2013-11-24, 22:24

dzięki. moje ulubione to drugie, gapię się na nie i gapię i cały czas się śmieję :)
Asterkowy Krzysztof - 2013-11-26, 10:42

No brawo :brawo: posłanie bardzo wygodne ,więc chłopak stwierdził że pora wypróbować własna kanapę i pewnie nie będzie chciał Was zapraszać :-P
Joanna_i_Wojtek - 2013-11-30, 11:18

:roll:

Niektórzy ludzie przytłaczają swoją nieumiejętnością czytania psa. Jak się nie panuje nad psem to się go nie puszcza, czy to tak trudno zrozumieć? A jak już właściciel innego psa mówi, żeby nie podchodzić, to się to szanuje...

Współczujemy gamonia na osiedlu i życzymy Spajowi zdrowia!

Spajkowa Ewa - 2013-11-30, 11:36

Dzięki Asiu :) tfu, tfu i odpukać, do tej pory kolejna kupa się nie pojawiła, więc mam nadzieję, że już po wszystkim.
Rufiakowa Amcia - 2013-11-30, 12:07

Bidulek. Ale jaki mądry z niego Spajurski, że tak ładnie dał sygnał zamiast, za przeproszeniem, postawić Was przed faktem dokonanym :P

A kolo od owczarka- krótko mówiąc- :krzeslem:

Spajkowa Ewa - 2013-11-30, 12:31

Tak, Spajuś zachował się bardzo kulturalnie. Szczeknął raz, a później mruczał i popiskiwał. Bonusem do posiadania małych dzieci jest "zajęczy sen", więc słyszałam go już jak zaczął się kręcić. Zdążyłam wstać, zanim reszta domowników się obudziła.

Co do faceta od owczarka to mam teorię. Mówi się, że niektórzy mężczyźni przedłużają sobie męskość wypasionymi furami, ten najwidoczniej nie miał funduszy i postanowił nabyć w tym celu wielkiego psa :roll:

Ola i Habs - 2013-12-01, 17:41

Rzeczywiście nie za fajna historia. Jak Spajo się dzisiaj czuł, było już wszystko ok? :)
Spajkowa Ewa - 2013-12-03, 14:36

Ola, Łukasz i Habs napisał/a:
Rzeczywiście nie za fajna historia. Jak Spajo się dzisiaj czuł, było już wszystko ok? :)

Wszystko ze Spajem dobrze. Tylko raz miał rozwolnienie. Dzięki za troskę :)

Spajkowa Ewa - 2013-12-03, 14:38

Gośka i Cody napisał/a:
Spajkowa Ewa napisał/a:
Wczoraj Spajo, pierwszy raz położył się na swoim legowisku sam (wcześniej wchodził, gdy ja na nie siadałam i go wołałam)

Byłam bardzo ciekawa kiedy to nastapi :> Masz żywy dowód na to, że pies uczy się przez naśladownictwo :)
Gośka, Cody i Drops

Kurcze dlaczego psy nie mają przeciwstawnego palca. Może jakby się tak napatrzył jak odkurzam, albo gotuję obiad wziąłby się w końcu do roboty ;)

Magda i Nika - 2013-12-03, 14:49

Spajkowa Ewa napisał/a:
Gośka i Cody napisał/a:
Spajkowa Ewa napisał/a:
Wczoraj Spajo, pierwszy raz położył się na swoim legowisku sam (wcześniej wchodził, gdy ja na nie siadałam i go wołałam)

Byłam bardzo ciekawa kiedy to nastapi :> Masz żywy dowód na to, że pies uczy się przez naśladownictwo :)
Gośka, Cody i Drops

Kurcze dlaczego psy nie mają przeciwstawnego palca. Może jakby się tak napatrzył jak odkurzam, albo gotuję obiad wziąłby się w końcu do roboty ;)

hahahah :D a co, niech sam odkurza swoje klaki :D mialam podobne plany co do Niki - niestety, stanowczo odmawia wspolpracy w tej kwestii :D