Forum Fundacji Warta Goldena Forum organizacji pomagającej psom rasy Golden Retriever w potrzebie.
PSY FUNDACYJNE W NOWYCH DOMACH - LUNA ma już dom w Piechowicach - 154
Seba, Szeryf i Dziewczyny - 2013-06-14, 20:39 tak i dosialiśmy jego karmy więcej niż troszkę . Był strasznie zadowolony i zdeterminowany. Nie zjadł wszystkiego i sam wyszedł z kwadratu.Ewa i Cindy - 2013-06-15, 00:26 a to nie robisz osobnych kwadracików dla każdego psa? a powinieneś.. Szeryf wchodząc po Lunie tropi ją a nie Ciebie kwadracik to wstęp.. ma psiaki nauczyć pracy nosem, że to jest fajne, relaksujące i w ogóle achy i ochy a potem będziecie mogli uczyć go prostej i skończycie na tym że jedno z Was trzyma psa a drugie idzie się chować i psiak was będzie szukał.. dokładniej tak jak poszliście jak nie was to przedmiotu (zabawka lub czegokolwiek)
i to jest fajniejsze
choć ja osobiście kwadraciki bardzo lubię.. mam spokojne 15 min na rozmyślenia w ciszy
ale jestem z Ciebie bardzo dumna a jak Lunce idzie?Seba, Szeryf i Dziewczyny - 2013-06-15, 08:19 Lunce idzie bardzo dobrze, szczególnie wtedy jak nie jadła obiadu . O tym że jest jeden kwadrat to nie pomyślałem ale i tak cieszymy się, że zaczęliśmy to z nimi robić. Tak na prawdę to robi Ola a my się przyglądamy leżąc na tarasie Ewa i Cindy - 2013-06-15, 11:25 ale macie fajnie nie ma to jak się relaksować
to Szeryfkowi tez zróbcie osobny kwadracik.. ja swoim to robiłam w zamian za posiłek..nie jako coś ekstra.. psiak ma większą motywację wtedy
czekam na foto-relacje skoro wy tak sobie leżycie.. Ola i Habs - 2013-06-15, 11:38 Tak się trochę wtrącę do Waszego wątku, ale o co chodzi z tymi kwadratami? Z tego, co wyczytałam, to tak mniej, więcej ogarniam, ale jak to dokładnie trzeba zrobić? Ewa i Cindy - 2013-06-15, 13:31 kwadracik do nauki tropienia.. bardzo fajna sprawa bo praca nosem jest bardzo dużym wyzwaniem intelektualnym dla psa ja na zjeździe pokazałam Sebastianowi o co chodzi ale u mnie w wątku Marleya i Cindy znajdziesz filmiki.. na 10 str ( http://wartagoldena.org.p...r=asc&start=225 )
jak coś to pisz chętnie pomogę Ola i Habs - 2013-06-15, 15:16 Dziękuję za odpowiedź, już lecę oglądać filmy Seba, Szeryf i Dziewczyny - 2013-07-14, 17:08 Tak często przesiadują ze sobą dziewczyny Ola i Luna.
A tutaj poranne zabawy
Ewa i Cindy - 2013-07-14, 21:29 jaka miłość pięknie to wygląda
szczególnie pamiętając jej wycofanie na człowieka..
Ola.. ucałuj ją ode mnie w pysia Seba, Szeryf i Dziewczyny - 2013-11-08, 19:35 Witamy po dłuższej nieobecności na forum. U nas wszystko w porządku. Cała rodzina czuje się dobrze. Szeryfa jest więcej o 5 kg. Lunka jak to Lunka bez strachu przychodzi do Oli. Do Pani też coraz częściej a do Pana tylko jak w pobliżu jest większe niebezpieczeństwo niż nieoczekiwanego tulenia np: wichura z gradobiciem, latające drzewa itp...
Za chwilkę wkleimy parę naszych zdjęć z tego lata oraz ze zjazduSeba, Szeryf i Dziewczyny - 2013-11-08, 19:47 Parę zdjęć z Lata i naszej łąki
A tutaj taplanko w świeżutkiej gnojóweczce
Seba, Szeryf i Dziewczyny - 2013-11-08, 20:07 A tu pragniemy wszystkim przedstawić naszego Nowego członka rodziny Tadzia
Tadek ma 4 m-ce jest bardzo grzecznym kotkiem brytyjskim. Psiaki go bardzo lubią szczególnie Szeryf. Jak go wącha to Tadziu traci równowagę. Lunka z wrodzonej chyba zazdrości jak tylko Tadek pojawia się przy nas od razu przybiega, liże go po pyszczku i domaga się głasków. Jak by Ktoś chciał zobaczyć Szeryfa który je swój obiad(niektórzy wiedzą o co mi chodzi) i głowę kota w tym samym czasie w jego misce to mogę zrobić taki filmik.Iza Tutisowa - 2013-11-08, 20:20 Tadzio jest świetny Piękny kociak
Seba, Szeryf i Dziewczyny napisał/a:
Jak by Ktoś chciał zobaczyć Szeryfa który je swój obiad(niektórzy wiedzą o co mi chodzi) i głowę kota w tym samym czasie w jego misce to mogę zrobić taki filmik.
Pewnie, że zrób. Z miłą chęcią popatrzymy Kamila i Oskar - 2013-11-08, 20:59 nie no - Tadzik piękny kotecek
czekamy na filmik Seba, Szeryf i Dziewczyny - 2013-11-08, 21:25 Na razie filmiki ze wspólnych zabaw pod wspólnym tytułem.
Zabawa 2Kamila i Oskar - 2013-11-08, 21:29 super te zabawy we troje
ogonek - i nic więcej do szczęścia nie potrzeba Tadziowi Korbulowa Familia - 2013-11-08, 22:12 Wow!!! No zakochałam się Tadek rządzi!!
A Szeryf... no jest fantastycznym opiekunemTadzia Iza Tutisowa - 2013-11-08, 22:36 Więcej!! Więcej!! No Tadziu i ogon są niesamowici
Korbulowa Familia napisał/a:
Tadek rządzi!!
Zgadzam się Seba, Szeryf i Dziewczyny - 2013-11-12, 19:04 Witamy. Przesyłamy filmiki ze wspólnych posiłków
Joanna_i_Wojtek - 2013-11-12, 19:11 Tadek jest mistrzem absolutnym!
Co za wspaniała kompania, żyć nie umierać z takimi sierściuchami. Ja mam nadzieję, że i nasze się w końcu dogadają... Iza Tutisowa - 2013-11-12, 19:13 Tadziu jest gość!! Super portret Korbulowa Familia - 2013-11-12, 19:22 Tadzio a Luneczka jaki aniołek Rufiakowa Amcia - 2013-11-13, 00:29 Ja, niestety, nie mogę filmików podziwiać (mój komp wymaga środka przeczyszczającego, bo cierpi na chroniczne obstrukcje). Ale za to mogę się rozpływać w zachwytach nad fotkami Tadzio jest cudny! I z Luneczką komponują się idealnie Seba, Szeryf i Dziewczyny - 2014-01-06, 12:02 Szeryf Luna I Tadziu pozdrawiają w Nowym Roku
Przy starszym raźniej
Trzech smutasów
Razem cieplej i milutko
Warna - 2014-01-06, 12:07 Chyba jednak wezmę kota jeszcze do domu. Ten Wasz jest przecudnej urody. Jaka to rasa? Jaki ma charakter?