To jest tylko wersja do druku, aby zobaczyć pełną wersję tematu, kliknij TUTAJ
Forum Fundacji Warta Goldena
Forum organizacji pomagającej psom rasy Golden Retriever w potrzebie.

PSY FUNDACJI - ARON - 58

Iwona Kalinowsk - 2011-08-02, 23:28

MałaChuda napisał/a:
Wszystkie zdiecia są cudne, ale to pierwsze z piłeczką-bezcenne! :) Nie zakochac sie w takim piesku to grzech :>

Wiesz co jest najgorsze w mojej przygodzie z Aronkiem :?: My z córką pokochałyśmy go w jednej małej sekundeczce, jak tylko wzięłam go na ręce, na tą chwilę kochamy go już bez granic - gdyż inaczej się nie da - ojjjjjjj będzie :beczy: i zgrzytanie zębów - bo dokładnie wiemy, że będziemy musiały się z tym naszym Skarbem rozstać. :( A tu z minuty na minutę kochasz coraz bardziej :cry: :>

Iwona Kalinowsk - 2011-08-02, 23:29

M!S!A napisał/a:
Świetny urwis :)

Misiu no wiesz :shock: urwis - to mało powiedziane :>

MałaChuda - 2011-08-03, 05:48

Oj Pani Iwonko, szczerze mówiąc, zdziwiłam bym się, gdyby nie było płaczu przy rozstaniu :cry: Człowiek do rzeczy sie przywiązuje, a co dopiero mówic o takim żywym stworzonku, a jeszcze na dodatek takim kochanym stworzonku :> Ja ogladajac same zdięcia i filmiki z jego udziałem juz sie w nim zakochałam i obiecałam sobie że jak tylko skończymy budowac domek to napewno zamieszka w nim takie cudeńko... :radocha:
Gośka i Cody - 2011-08-03, 07:10

..
M!S!A - 2011-08-03, 11:14

Gosiu,ale kto mówi o płaceniu temu panu?
Monika Diunowa - 2011-08-03, 11:49

Oj cudny ten Aronek :-) my też już żeśmy się w nim zakochali :mrgreen: nabierze trochę ciałka i będzie z niego prawdziwy przystojniak :lol: szkoda pozostałych tych psiaków...
Iwona Kalinowsk - 2011-08-03, 12:20

To są fotki z dnia wczorajszego.
Układam się do drzemki :)

Tu jednak będzie mi lepiej.

Tak zdecydowanie lepiej :-)

Schowam się, to nie zabiorą mnie na siku.

A to jest moje tymczasowe łóżeczko na noc, w nim śpię na łóżku obok mojej pani :-)

Joanna - 2011-08-03, 13:26

:) Jak u Pana Boga za piecem :)
Iwona Kalinowsk - 2011-08-03, 17:39

Monika Diunowa napisał/a:
Oj cudny ten Aronek :-) my też już żeśmy się w nim zakochali :mrgreen: nabierze trochę ciałka i będzie z niego prawdziwy przystojniak :lol: szkoda pozostałych tych psiaków...

Moniko odpisałam Ci na PW o godz. 16.40, ale do tej pory mam wiadomość w skrzynce, nie rozumiem jak ta poczta na PW działa :?:

Iwona Kalinowsk - 2011-08-03, 17:40

Joanna napisał/a:
:) Jak u Pana Boga za piecem :)

Joasiu, to jest tylko namiastka na zdjęciu, tego co Aronek ma w realu :> ale WART jest tego - mały rozrabiaka :>

Iwona Kalinowsk - 2011-08-03, 17:42

Gośka i Cody napisał/a:
Iwona Kalinowsk napisał/a:
Chciałabym podzielić się z Wami - myślę, że w miarę dobrą wiadomością, lecz nie będę zapeszać - trzymajcie kciuki, gdyż za 2 tygodnie chyba wyrwę burakowi (ale tylko) 2 maleństwa te pasterskie (ma w sumie 3, ale już z góry postanowił, że zostawi psa do krycia.

kilka wyrwiesz a Pan "zrobi sobie" następne i interes się kręci, zdaje sobie sprawę z tego, że trudno taki proceder unicestwić, ale może warto zastanowić się nad jednym, ów Pan przecież sprzedaje te zwierzęta, a więc zarabia, prowadzi działalność gospodarczą?, jest rolnikiem?, wystawia faktury?, płaci podatki z tego tytułu? może warto się zastanowić czy od tej strony można z takimi powalczyć,
Gośka i Cody

...myślę, że na dyskusje na tym wątku, to raczej nie ten temat.... "mogę nie wyrywać", jeśli tak będzie lepiej.

Gośka i Cody - 2011-08-03, 20:02

..
M!S!A - 2011-08-05, 08:45

Aronek w ten weekend jedzie do nowego domku :) Zamieszka ze swoją nową rodzinką w Turku. Gratuluję Joannie i Januszowi no i oczywiście dzieciakom wspaniałego, nowego członka rodziny. Na pewno będziecie mieć wesoło z tym maleństwem, więc obiecajcie wrzucać na bieżąco informacje i zdjęcia, żebyśmy wszyscy mogli uczestniczyć w dorastaniu Aronka :)
Korbulowa Familia - 2011-08-05, 09:05

Ale macie szczęście :!: :) :)
Zazdroszczę Wam :P
Ale przede wszystkim gratuluję :mrgreen: :mrgreen: :mrgreen:
Proszę tylko nie zaniedbywac forumowiczów, bo ja codziennie mnóstwo razy klikam na wątek Aronka w oczekiwaniu na nowe wiadomości i zdjęcia :rotfl:

Arony - 2011-08-05, 16:23

Będziemy umieszczać zdjęcia i opowiemy jak Aronek czuje się w nowym domu.
Iwonce dziekujemy za opiekę.
Do zobaczenia jutro:)

M!S!A - 2011-08-06, 15:16

Aron, został odebrany przez swoją nową rodzinę :) Iwonko, bardzo, bardzo dziękujemy za wspaniałą opiekę nad maluszkiem.
goldenek2 - 2011-08-06, 16:36

Trzymaj się jakoś Iwonko :( . Bycie DT to dla mnie niewyobrażalny stres.
Arony - 2011-08-06, 19:17
Temat postu: w nowym domu
Dotarliśmy cało i szczęśliwie do domku:-) Aron praktycznie całą drogę przysypiał myziany przez dzieciaki, jeden krótki przystanek w Jarocinie i dalej do domku. Naprawdę był bardzo dzielny, a teraz obwąchuje i obsikuje nowe kąty. Praktycznie nie widzimy u niego stresu, jest bardzo towarzyski i tylko widać, że zjadł by wszystko co tylko mu wpadnie do pyska. Mamy nadzieję, że szybko pod kontrolą załapie kochanego ciałka i będzie git:-)

Bardzo dziękujemy Fundacji i wszystkim osobom które pomogły nam w adopcji Arona. Szczególnie mocno pozdrawiamy Panią Iwonę niech się nie martwi będzie mu tu przynajmniej tak dobrze jak u Niej. A jak by co to zapraszamy na wizytę ze złociakami:-)))

Fotki za chwilę:-)

Pozdrawiamy.

Edyta - 2011-08-06, 19:31

:mrgreen: i to są bardzo dobre wieści :)
Monika Diunowa - 2011-08-06, 19:58

Bardzo się cieszę, że ten maluch znalazł szczęśliwy domek :-) tym bardziej, że był bardzo bliski mojemu sercu ;-) z zaciekawieniem będę śledziła dalsze jego losy.
Iwonko przepraszam, że Ci nie odpisałam ale rzadko tu zaglądam, no ale jakie nastąpiło rozwiązanie problemu to już wiemy ;-) pozdrawiam.

Arony - 2011-08-07, 14:08
Temat postu: mała sesja ze spacerku
wczoraj w nocy poszliśmy na pierwszy spacerek ale zdjęć nie było wiec wrzucam to co udało się dziś uwiecznić:-) podpowiedzcie proszę co mam zrobić aby te zdjęcia były widoczne tak jak trzeba:-(((((
Gosia i Kropka - 2011-08-07, 14:14

widzę strasznie rozmazane fotki :-(
Arony - 2011-08-07, 14:16

pracuję nad tym. Nie wiem co się dzieje???????????????klikam na zdjęcie i w powiększeniu jest ok.......
M!S!A - 2011-08-07, 19:54

Chyba troszkę za wcześnie na spacery z tak młodym psiakiem, który nie ma jeszcze wszystkich szczepień? Musi przejść kwarantannę. Chyba że jest to miejsce gdzie nie ma innych psów, więc najlepiej tylko na trawce przed domem.
Arony - 2011-08-08, 07:56

na spacerki oczywiście tylko pod pełną kontrolą w lesie obok domu ewentualnie dookoła domku:-)