Forum Fundacji Warta Goldena Forum organizacji pomagającej psom rasy Golden Retriever w potrzebie.
PSY FUNDACJI - CEZAR - 124
Cezarkowa Aga - 2012-09-03, 19:51
Rufiakowa Amcia napisał/a:
Witamy Pani Agnieszko! Prawda, że w tym pluszaku można się zakochać? Jest cudowny!
trudno się nie zakochać:), zgadzam się jest cudowny:)
p.s. dziękuje za miłe powitanie:)Justyna i Lara - 2012-09-03, 20:41 Super wieści życzymy powodzenia a jak sie czuje CezarEWA INGA - 2012-09-04, 06:52 Tak Cezarek jest prze kochany , i te oczy jaki migdałki , jak to nasza Amcia określiła Cezarek ma się świetnie , bryka jak szczeniak , zachęca Ingę do zabawy apetyt dopisuje no nic innego jak tylko się cieszyć Monia i Larsik - 2012-09-04, 20:42
Witamy Pani Agnieszko! Prawda, że w tym pluszaku można się zakochać? Jest cudowny!
Oj Cezar to prawdziwy Miś , taki kochany do przytulania ! Jego wyraz mordki mówi wszystko Ewa i Cindy - 2012-09-06, 20:21 Kochani.. mam wielką przyjemność ogłosić że Cezarek nie szuka już nowego domku
Niebawem zamieszka u Pani Agnieszki w Gdańsku
Bardzo serdecznie gratuluję Cezarkowi oraz jego nowej rodzinie
Ewuś.. a tobie bardzo dziękuję za czas poświęcony dla Cezarka Asterkowy Krzysztof - 2012-09-06, 20:22 Super Wieści Warna - 2012-09-06, 20:23 GRATULUJĘ z całego serca. Kaśka - 2012-09-06, 20:24 Kolejne szczęśliwe zakończenie Cezarkowa Aga - 2012-09-06, 20:27 Bardzo się cieszymy, że Cezarek zamieszka z nami. Mam nadzieję, że się u nas szybko zaaklimatyzuje i zakocha się w nas tak jak my w nim:)
Będziemy na bieżąco relacjonować co u nas słychać i liczymy na Wasze wsparcie w przypadku jakichkolwiek pytań:)Rufiakowa Amcia - 2012-09-06, 20:46 Cudnie, gratuluję Pani Agnieszko!
I obu Ewusiom wielkie ukłony
Mam nadzieję, że Inga będzie się z Cezarkiem spotykać na randez-vous na plaży Barbara - 2012-09-06, 20:48 Gratulacje dla Nowego Domku
No i ja też bardzo dziękuję Ewie z Rodziną za opiekę nad Cezarem Marcina I LOBO - 2012-09-06, 22:39 Jakie dzisiaj dobre wieści dla nowych włascieli Cezarka i Białej EWA INGA - 2012-09-07, 06:48 Naprawdę nie ma za co dziękować , opieka nad Cezarkiem była sama przyjemnością i każdemu DT życzę takiego tymczasowicza jak Cezarek
Pani Agnieszko ,gratulujemy i życzymy wam wieli szczęśliwych i wspaniałych lat
Mam nadzieję, że Inga będzie się z Cezarkiem spotykać na randez-vous na plaży
No no Amcia lepszej scenerji nie mogło by być , będzie chromantycznie
I mam nadzieję ze za jakiś czas Pani Agnieszka odwiedzi nas z Cezarkie na Rewie goldenek2 - 2012-09-07, 09:24 Moje gratulacje M!S!A - 2012-09-07, 10:30 Wielkie gratulacje Justyna i Lara - 2012-09-07, 17:10 gratulujemy i życzymy powodzenia Cezarkowi Wiki Megulowa - 2012-09-07, 17:38 Oooo jakie super wieści! Gratulacje dla nowych właścicieli Cezarka Cezarkowa Aga - 2012-09-09, 10:51 Serdecznie dziękujemy!:)
IKA47 INGA napisał/a:
No no Amcia lepszej scenerji nie mogło by być , będzie chromantycznie
I mam nadzieję ze za jakiś czas Pani Agnieszka odwiedzi nas z Cezarkie na Rewie
na pewno odwiedzimy:)
Cezarek jest u nas od piątku, jest smutny i widać, że tęskni ale czasami podejdzie i zamerda ogonkiem i wtedy widać jak mu się mordka uśmiecha:) mamy nadzieje, że takich chwil z każdym dniem będzie coraz więcej:) i że się szybko u nas zaaklimatyzuje.
W nocy śpi spokojnie nie płacze ani nie piszczy, z jedzeniem tez nie jest źle mało bo mało ale trochę z rana trochę wieczorem sobie poskubie.
Bawić na razie się nie chciał ale na spacerek chętnie wychodzi:) jak go wołam i stoję po drzwiami to się ożywia i bardzo cieszy:)
Z Astra na razie się ignorują choć widzę, że zaczyna się ona coraz bardziej interesować nowym domownikiem:)
Jak się nauczę wstawiać zdjęcia to jakieś wrzucę:)Warna - 2012-09-09, 11:09 Agnieszko, proponuję zmianę nicka na Agnieszka i Cezar, albo Cezarkowa Aga, czy Cezarowa Agnieszka, czy tak, jak zaproponujesz, to ja chętnie zmienię. Cezarkowa Aga - 2012-09-09, 11:22 Cezarkowa Aga mi się podoba, z góry dziękuję za zmianę:)Rufiakowa Amcia - 2012-09-09, 11:33
agnieszka_c6 napisał/a:
Cezarek jest u nas od piątku, jest smutny i widać, że tęskni ale czasami podejdzie i zamerda ogonkiem i wtedy widać jak mu się mordka uśmiecha:) mamy nadzieje, że takich chwil z każdym dniem będzie coraz więcej:) i że się szybko u nas zaaklimatyzuje.
Ano, w dość krótkim czasie Cezarek "zaliczył" kilka zmian miejsc i ludzi, więc wiadomo, że jest w szoczku. Na szczęście te przytulaki szybko rozumieją, że taka zmiana nie jest zła i rozkochują się w nowych ludzieńkach. Czego i Wam życzę. Całuję Cezarkowe oczka, jak migdałki :*Asterkowy Krzysztof - 2012-09-09, 11:57 U nas Asterek którego adoptowaliśmy również z DT u Ewy jak wasz Cezarek "przyzwyczajał "się do nas ok.miesiąca ,ale za to teraz "pieszczoch"nie odstępuje nas na krok .Potrzeba tylko chwili czasu i uczucia ,a one same rozumieją że znalazły już swoje ostateczne miejsce na świecie. Ewa i Cindy - 2012-09-09, 12:16 Pani Agnieszko.. podesłałam Pani na maila instrukcję wstawiania zdjęć
Nastrojem proszę się za bardzo nie przejmować.. to jest normalne.. on potrzebuje trochę czasu żeby zrozumieć że u Pani tez jest ok
po ok 2 tyg powinno być już dobrze ale taka prawdziwa aklimatyzacja może zająć min miesiąc.. a to tak zleci że niedługo nie będzie Pani pamiętać smutnych oczek i będą tylko te wesołe Cezarkowa Aga - 2012-09-09, 16:41
Ewa i Cindy napisał/a:
Pani Agnieszko.. podesłałam Pani na maila instrukcję wstawiania zdjęć
serdecznie dziekuje:)
dziękujemy wszystkim za wsparcie:)
no i poniżej pierwsze zdjęcia w nowym domu:)
pierwsze lody przełamane:)
Rufiakowa Amcia - 2012-09-09, 18:16 Eno eno, jest trawnik, jest sznurek, jest impreza Ten uśmiech- cud miód. I wspólne leżakowanie w kuchni