To jest tylko wersja do druku, aby zobaczyć pełną wersję tematu, kliknij TUTAJ
Forum Fundacji Warta Goldena
Forum organizacji pomagającej psom rasy Golden Retriever w potrzebie.

PSY FUNDACJI - CEZAR - 124

Cezarkowa Aga - 2012-09-03, 19:51

Rufiakowa Amcia napisał/a:
Witamy Pani Agnieszko! Prawda, że w tym pluszaku można się zakochać? :D Jest cudowny!

trudno się nie zakochać:), zgadzam się jest cudowny:)

p.s. dziękuje za miłe powitanie:)

Justyna i Lara - 2012-09-03, 20:41

Super wieści życzymy powodzenia :) a jak sie czuje Cezar
EWA INGA - 2012-09-04, 06:52

Tak Cezarek jest prze kochany , i te oczy jaki migdałki , jak to nasza Amcia określiła :) Cezarek ma się świetnie , bryka jak szczeniak , zachęca Ingę do zabawy apetyt dopisuje no nic innego jak tylko się cieszyć :)
Monia i Larsik - 2012-09-04, 20:42

Witamy Pani Agnieszko! Prawda, że w tym pluszaku można się zakochać? :D Jest cudowny!

Oj Cezar to prawdziwy Miś , taki kochany do przytulania ! Jego wyraz mordki mówi wszystko :mrgreen:

Ewa i Cindy - 2012-09-06, 20:21

Kochani.. mam wielką przyjemność ogłosić że Cezarek nie szuka już nowego domku :)
Niebawem zamieszka u Pani Agnieszki w Gdańsku :)

Bardzo serdecznie gratuluję Cezarkowi oraz jego nowej rodzinie :)
Ewuś.. a tobie bardzo dziękuję za czas poświęcony dla Cezarka :)

Asterkowy Krzysztof - 2012-09-06, 20:22

:-D :-D :-D :-D Super Wieści :-D :-D :-D :-D
Warna - 2012-09-06, 20:23

GRATULUJĘ z całego serca. :-D
Kaśka - 2012-09-06, 20:24

Kolejne szczęśliwe zakończenie :mrgreen:
Cezarkowa Aga - 2012-09-06, 20:27

Bardzo się cieszymy, że Cezarek zamieszka z nami. Mam nadzieję, że się u nas szybko zaaklimatyzuje i zakocha się w nas tak jak my w nim:)
Będziemy na bieżąco relacjonować co u nas słychać i liczymy na Wasze wsparcie w przypadku jakichkolwiek pytań:)

Rufiakowa Amcia - 2012-09-06, 20:46

Cudnie, gratuluję Pani Agnieszko!

I obu Ewusiom wielkie ukłony :)

Mam nadzieję, że Inga będzie się z Cezarkiem spotykać na randez-vous na plaży :D

Barbara - 2012-09-06, 20:48

Gratulacje dla Nowego Domku :)
No i ja też bardzo dziękuję Ewie z Rodziną za opiekę nad Cezarem :)

Marcina I LOBO - 2012-09-06, 22:39

Jakie dzisiaj dobre wieści :brawo: dla nowych włascieli Cezarka i Białej :) :) :)
EWA INGA - 2012-09-07, 06:48

Naprawdę nie ma za co dziękować , opieka nad Cezarkiem była sama przyjemnością i każdemu DT życzę takiego tymczasowicza jak Cezarek :)

Pani Agnieszko ,gratulujemy i życzymy wam wieli szczęśliwych i wspaniałych lat :)

Mam nadzieję, że Inga będzie się z Cezarkiem spotykać na randez-vous na plaży :D

No no Amcia lepszej scenerji nie mogło by być :mrgreen: , będzie chromantycznie :-D
I mam nadzieję ze za jakiś czas Pani Agnieszka odwiedzi nas z Cezarkie na Rewie :)

goldenek2 - 2012-09-07, 09:24

Moje gratulacje :mrgreen: :mrgreen: :mrgreen:
M!S!A - 2012-09-07, 10:30

Wielkie gratulacje :)
Justyna i Lara - 2012-09-07, 17:10

gratulujemy i życzymy powodzenia Cezarkowi :mrgreen:
Wiki Megulowa - 2012-09-07, 17:38

Oooo :] jakie super wieści! Gratulacje dla nowych właścicieli Cezarka :mrgreen:
Cezarkowa Aga - 2012-09-09, 10:51

Serdecznie dziękujemy!:)

IKA47 INGA napisał/a:
No no Amcia lepszej scenerji nie mogło by być :mrgreen: , będzie chromantycznie :-D
I mam nadzieję ze za jakiś czas Pani Agnieszka odwiedzi nas z Cezarkie na Rewie :)

na pewno odwiedzimy:)

Cezarek jest u nas od piątku, jest smutny i widać, że tęskni ale czasami podejdzie i zamerda ogonkiem i wtedy widać jak mu się mordka uśmiecha:) mamy nadzieje, że takich chwil z każdym dniem będzie coraz więcej:) i że się szybko u nas zaaklimatyzuje.
W nocy śpi spokojnie nie płacze ani nie piszczy, z jedzeniem tez nie jest źle mało bo mało ale trochę z rana trochę wieczorem sobie poskubie.
Bawić na razie się nie chciał ale na spacerek chętnie wychodzi:) jak go wołam i stoję po drzwiami to się ożywia i bardzo cieszy:)

Z Astra na razie się ignorują choć widzę, że zaczyna się ona coraz bardziej interesować nowym domownikiem:)

Jak się nauczę wstawiać zdjęcia to jakieś wrzucę:)

Warna - 2012-09-09, 11:09

Agnieszko, proponuję zmianę nicka na Agnieszka i Cezar, albo Cezarkowa Aga, czy Cezarowa Agnieszka, czy tak, jak zaproponujesz, to ja chętnie zmienię. :-D
Cezarkowa Aga - 2012-09-09, 11:22

Cezarkowa Aga mi się podoba, z góry dziękuję za zmianę:)
Rufiakowa Amcia - 2012-09-09, 11:33

agnieszka_c6 napisał/a:
Cezarek jest u nas od piątku, jest smutny i widać, że tęskni ale czasami podejdzie i zamerda ogonkiem i wtedy widać jak mu się mordka uśmiecha:) mamy nadzieje, że takich chwil z każdym dniem będzie coraz więcej:) i że się szybko u nas zaaklimatyzuje.

Ano, w dość krótkim czasie Cezarek "zaliczył" kilka zmian miejsc i ludzi, więc wiadomo, że jest w szoczku. Na szczęście te przytulaki szybko rozumieją, że taka zmiana nie jest zła i rozkochują się w nowych ludzieńkach. Czego i Wam życzę. Całuję Cezarkowe oczka, jak migdałki :*

Asterkowy Krzysztof - 2012-09-09, 11:57

U nas Asterek którego adoptowaliśmy również z DT u Ewy jak wasz Cezarek "przyzwyczajał "się do nas ok.miesiąca ,ale za to teraz "pieszczoch"nie odstępuje nas na krok :-D .Potrzeba tylko chwili czasu i uczucia ,a one same rozumieją że znalazły już swoje ostateczne miejsce na świecie. :-D
Ewa i Cindy - 2012-09-09, 12:16

Pani Agnieszko.. podesłałam Pani na maila instrukcję wstawiania zdjęć :)
Nastrojem proszę się za bardzo nie przejmować.. to jest normalne.. on potrzebuje trochę czasu żeby zrozumieć że u Pani tez jest ok :)
po ok 2 tyg powinno być już dobrze ale taka prawdziwa aklimatyzacja może zająć min miesiąc.. a to tak zleci że niedługo nie będzie Pani pamiętać smutnych oczek i będą tylko te wesołe :)

Cezarkowa Aga - 2012-09-09, 16:41

Ewa i Cindy napisał/a:
Pani Agnieszko.. podesłałam Pani na maila instrukcję wstawiania zdjęć :)

serdecznie dziekuje:)

dziękujemy wszystkim za wsparcie:)

no i poniżej pierwsze zdjęcia w nowym domu:)

pierwsze lody przełamane:)

Rufiakowa Amcia - 2012-09-09, 18:16

Eno eno, jest trawnik, jest sznurek, jest impreza :D Ten uśmiech- cud miód. I wspólne leżakowanie w kuchni :)