Forum Fundacji Warta Goldena Forum organizacji pomagającej psom rasy Golden Retriever w potrzebie.
PSY FUNDACYJNE W NOWYCH DOMACH - LUNA ma już dom w Piechowicach - 154
Barbara - 2010-12-08, 09:43 Z tymi fotkami to moja wina Zapomniałam zabrać aparat jak jechałam z nikusiem do Kasi. A Kasia nie umie jeszcze wklejać zdjęć Barbara - 2010-12-09, 15:52 U Luny wszystko idzie w dobrym kierunku. Od dwóch dni sunia już załatwia wszystkie potrzeby na spacerkach.
Reszta badań , których wyniki odebrałam również w normie. Jedyne co odbiega od normy to leukocyty i będziemy jeszcze raz badać krew przy kontroli weterynaryjnej
Jeszcze raz wielkie dzięki dla Jacka i Renii Kasiula i Luna - 2010-12-17, 09:22 Witamy.nie było nas parę dni, za co przepraszamy ale się trochę pochorowaliśmy. Lunka ma się dobrze, na spacerkach biega, jest radosna bawi się z innymi psiakami. do obcych nadal jest bardzo nieufna ale z nami nie ma już żadnego problemu. W domu też czuję się swobodniej, już wcale nie załatwia się i udało się to osiągnąć bez używania klatki. Mamy tylko problem gdy wychodzimy baz niej z domu bo wtedy niszczy rzeczy, ktore jej się uda dosięgnąć. Mam nadzieję, że i z tym sobie poradzimy. pozdrawiamy wszystkich serdecznie a najbardziej kochaną Basię, która tak dużo dla Luni zrobiła Barbara - 2010-12-17, 09:42 Kasiu, dziękujemy za bardzo dobre wieści. Czekamy na wiadomości z kontroli u weta.Pozdrawiamy Was serdecznie i prosimy o zdjęcia Luny Jeśli chcesz możesz je wysłać do mnie na maila a ja je wkleję na forum.
barbara.w.p@interia.eu Warna - 2010-12-20, 12:18 Poproszę o jakąś portretówkę Lunki. Warna - 2010-12-21, 19:24 Zanim doczekam się portretówki Lunki, to pragnę ogłosić, że Luna już nie szuka domu, bo zostaje już na zawsze przyjaciółką Kasi. Kasiu, niezmiernie się cieszymy, że Luna będzie mieszkać z Tobą i gratulujemy z całego serca! Kasia, Szajba i Milka - 2010-12-21, 19:29 Baaaardzo sie ciesze
Wiedzialam ze dziewczyny sie pokochaja. Noo nie zapominam o meskiej czesci rodzinki:)
Gratuluje. Wiele milosci Wam życze:-) Teraz rodzinka pełną gębą !!! bielan - 2010-12-21, 19:47 Gratuluję Kasi oraz reszcie rodziny Życzę Wam samych radosnych chwil spędzonych z Luną Tym samym chciałbym podziękować za całą pracę, którą włożyliście podczas opieki nad Luną Barbara - 2010-12-30, 13:59 Dzisiaj odwiedziłam Kasię, jej Rodzinkę i Lunę.Wszyscy bardzo są ze sobą szczęśliwi, bardzo się cieszę,że Lunka tak fajnie już merda ogonkiem i nawet do mnie się ucieszyła.
A oto dawno obiecane fotki:
Warna - 2010-12-30, 20:30 Dzięki, Basiu, bardzo za te zdjęcia. Barbara - 2010-12-30, 23:43 Warno no trochę późno, ale chyba lepiej późno niż wcale Kasiula i Luna - 2011-01-15, 19:33 Witamy wszystkich bardo serdecznie. u nas wszystko ok, Lunka ma sie bardzo dobrze, jest zdrowiutka, na spacerach wesoła chętnie biega z innymi psinami, niestety nadal wykazuje bark zaufania do ludzi ale z tym także jest powolutku coraz lepiej. Ogólnie jestesmy strasznie szczesliwi mając Lunię u siebie i wydaje nam się, że ona też jest szczęśliwa. Pozdrowienia dla wszystkich serdeczne i jeszcze raz bardzo dziękujemy!!!!M!S!A - 2011-01-15, 19:40 Bardzo się ciesze z takich wieści. Jestem szczęśliwa że Wy jesteście szczęśliwi
ale ale..... czemu nick nie został zmieniony Barbara - 2011-01-15, 19:49 A no właśnie, Warno - Kasia pewno chciałaby nick Kasia i Luna? Prawda Kasiu?
Pozdrawiam całą rodzinkę i Lunkę bardzo gorąco Kasia, Szajba i Milka - 2011-01-15, 19:55 Ja tez sie baaardzo ciesze ze rodzina Kasi znalazla swoje złote szczescie
Odwiedzimy Was z szajba kiedys psiaki sie pobawia a my pogadamy znow ! Pozdrawiam Was serdecznie Warna - 2011-01-15, 20:00 To ja zmieniam nick, ale Basiu poinformuj Kasię, żeby nie miała trudności z wejściem na forum. OK? Zmieniłam na Kasiula i LunaBarbara - 2011-01-15, 20:05 Kasia poinformowana Bardzo dziękuje Kasiula i Luna - 2011-01-26, 19:23 Witamy serdecznie. Bardzo nam się podoba nowy nick!!!! U nas ok, sunia ma się coraz lepiej urządziła już sobie polowanie na ptaszki nawet, na spacerach z innym psiakami dogaduje się super uwielbiam kiedy tak biega a jej cudowne uszy łopoczą w powietrzu nadal wykazuje niechęć do obcych ale z nami dogaduje się świetnie i to najważniejsze pozdrawiamy wszystkich serdecznie i jesteśmy jak najbardziej chętne na psie spacerki i spotkania.bielan - 2011-01-26, 20:34 Bardzo się cieszę, że Luna się tak rozkręciła. A czy jest szansa na jakieś fotki piękności?MarzenaTabaNugat - 2011-02-22, 16:52
bielan napisał/a:
Bardzo się cieszę, że Luna się tak rozkręciła. A czy jest szansa na jakieś fotki piękności?
Ładnie prosimy aby obfocić Lunkę kochaną i pochwalić się tą pięknością ze wszystkimi
Poza tym Lunka dzwoniła ostatnio do Taby i prosiła aby tu na forum oficjalnie przekonywać jej Pańcię do przyjazdu na zjazd fundacyjny (Nugacik swoją drogą nawet sobie nie wyobraża żeby Lunki nie było... )bielan - 2011-02-22, 18:48 [quote="MarzenaTabaNugat"]
bielan napisał/a:
(Nugacik swoją drogą nawet sobie nie wyobraża żeby Lunki nie było... )
Szczerze mówiąc, wcale mu się nie dziwie ojjj się działoBarbara - 2011-02-23, 13:02 Postaram się z Kasią i Lunką skontaktować i zaprosić na zjazd osobiście!MarzenaTabaNugat - 2011-02-23, 14:35
basia1 napisał/a:
Postaram się z Kasią i Lunką skontaktować i zaprosić na zjazd osobiście!
Będziemy bardzo wdzięczni ...szczególnie Nugacik bielan - 2011-03-22, 07:21 Luna a może dacie się namówić na wspólny spacerek w ten weekend