Forum Fundacji Warta Goldena Forum organizacji pomagającej psom rasy Golden Retriever w potrzebie.
PSY FUNDACJI - MAX - 251
Kama, Mela, Ruda - 2013-05-21, 09:52 myślę, że czas już aby ogłosić Maxia jako gotowego do adopcji i czas aby znalazł już swoich ludzi na zawsze
podkreślę od razu, że z uwagi na jego wiek oraz brak jednoznacznych wskazań medycznych Maxiu nie zostanie wykastrowany, ponieważ zarówno naszym zdaniem jak i weterynarza lepiej (o ile nie będzie konieczności usunięcia) zostawić jajka na miejscu.Kamila i Oskar - 2013-05-21, 10:07 Najbardziej z tej decyzji to jest Max zadowolony (tej jajkowej)Kamila i Oskar - 2013-05-21, 18:12 Maxymilian zamyślony
Aga_TRuficzkowa - 2013-05-21, 18:16 Jaki tam zamyślony, chłopak knuje jak się buraka pozbyć z domu i mieć ciotkę na wyłączność
Pewnie na pierwszym zdjęciu spogląda w jego stronę Kamila i Oskar - 2013-05-21, 18:20 spacerowicz
Kamila i Oskar - 2013-05-21, 18:25
Aga_TRuficzkowa napisał/a:
Jaki tam zamyślony, chłopak knuje jak się buraka pozbyć z domu i mieć ciotkę na wyłączność
pewnie tak coś kombinuje Rufiakowa Amcia - 2013-05-21, 21:15
Aga_TRuficzkowa napisał/a:
Jaki tam zamyślony, chłopak knuje jak się buraka pozbyć z domu i mieć ciotkę na wyłączność
Pewnie na pierwszym zdjęciu spogląda w jego stronę
Haha, no nie wiem, na ostatnim zdjęciu widać, że jednak "burak" na coś się przydaje- np. może ogonem odganiać muchy albo służyć za parasol Aga i Toru - 2013-05-23, 19:13 Maksiu! Ty to jesteś artysta Kamila i Oskar - 2013-05-23, 20:08
Pozdrawiam mój fanclub w twarzowej apaszce
Warna - 2013-05-23, 20:10 Ale Ty jesteś pięknym pieskiem, Maxiu!Kamila i Oskar - 2013-05-23, 20:16 No właśnie wiem, bo jak wybieramy z ciotką fotki to mamy problem,
które tu wkleić - bo na każdych tak pięknie wychodzę, że sam nie mogę się zdecydować Kamila i Oskar - 2013-05-26, 19:37 zdjęcie pt : "Ciotka ja tu z głodu umieram - kiedy wreszcie będzie obiad"
Warna - 2013-05-26, 19:42 Rozpływam się z miłości! Kama, Mela, Ruda - 2013-05-26, 19:48
Warna napisał/a:
Rozpływam się z miłości!
no ja właśnie też! Ja go chyba ukradnę na zjeździe!!!!Kama, Mela, Ruda - 2013-06-03, 12:32 no i Maxa nie ukradłam, bo się dziewczyny w niedziele rano szybiuctko zawinęły ze Zjazdu, a ja jeszcze spałam
Ale muszę przyznać, że kradnie serducho Maxymilian i z łatwością można się w nim zakochać! Kamila i Oskar - 2013-06-04, 19:37
Kama, Mela, Ruda napisał/a:
no i Maxa nie ukradłam, bo się dziewczyny w niedziele rano szybiuctko zawinęły ze Zjazdu, a ja jeszcze spałam:
ha, bo myśmy specjalnie tak szybko wyjechali co by nam nikt takiego super tymczasa nie ukradl
Maxymilian odespał już zjazd i podróż - teraz znowu dokazuje
Na dzięń dobry zażyczył sobie gotowane i długi spacerek nad rzekę co trochę wylała i mamy teraz taki mały Łagów Rufiakowa Amcia - 2013-06-04, 19:57 Specjalny uśmiech dla Kai
Kamila i Oskar - 2013-06-10, 20:33 oj jak dawno ty nic nie pisałem, ale dni mijają tak szybko.
Byłem na zjeździe fundacyjnych futrzaków - było super
Oprócz tego, że nic tam nie wyrwałem ( nie liczę kleszcza) i pokój musiałem dzielić z Wsiołkiem.
Jedynie Boski mnie rozumiał piąteczka brachu. Rudzia jest Twoja
Uszy moje mają się coraz lepiej, słyszę nawet otwieraną po cichu przez ciotke lodówkę i przypominam jej, że to co po 20 to w boki idzie - wtedy się podzieli
A dziś nadzorowałem wykop dziury pod domem. Ja stałem na czatach, a Oskar kopał- bo mnie jakoś taplanie się w błotnej norzenie nie bawi. Za to, że go kryłem brudny Wsiołek dał mi się pobawić swoją piłką Asterkowy Krzysztof - 2013-06-10, 20:46 Mądry z Ciebie facet Maxio ,przyszli Twoi ludzie będą mieli z Tobą super życie Kama, Mela, Ruda - 2013-06-10, 23:00 kocham Cię Maxiu!
jesteś the beściak!Aga i Toru - 2013-06-11, 13:36 Maksiu Co ten Wsiołek zrobi jak ty już swój dom na zawsze znajdziesz???Kamila i Oskar - 2013-06-11, 21:11 Co my tu wszyscy zrobimy , jak ten domek Maxiowy już się znajdzie
Ja się dziwie ludziom, wolą młode psiaki- też tak kiedyś myślałam- ale taki starszy ułożony już pies toż to cudo
Same plus - nie ucieka, nie szarpie się na smyczy, bo chodzi pięknie bez niej. Uwielbia długo spać, dobrze zjeść, długie spacery i ganianie kotów odpada.
Kłopotów ze zdrowiem nie ma. W domu nic nie niszczy, ma cierpliwość do dzieci i innych wsiołków
Nic tylko miziać ,przytulać i cieszyć się każdym dniem razem spędzonym goldenek2 - 2013-06-11, 21:21 Pięknie to Kamilko ujęłaś ... dokładnie tak jest.Seba, Szeryf i Dziewczyny - 2013-06-11, 21:43
Kamila i Oskar napisał/a:
Co my tu wszyscy zrobimy , jak ten domek Maxiowy już się znajdzie
Ja się dziwie ludziom, wolą młode psiaki- też tak kiedyś myślałam- ale taki starszy ułożony już pies toż to cudo
Same plus - nie ucieka, nie szarpie się na smyczy, bo chodzi pięknie bez niej. Uwielbia długo spać, dobrze zjeść, długie spacery i ganianie kotów odpada.
Kłopotów ze zdrowiem nie ma. W domu nic nie niszczy, ma cierpliwość do dzieci i innych wsiołków
Nic tylko miziać ,przytulać i cieszyć się każdym dniem razem spędzonym
Święte słowa, wiem coś o tym Kama, Mela, Ruda - 2013-06-17, 21:55 No i my się Kamilko z tym zgadzamy całkowicie bo nasza Rudzina to też prawdziwy skarb tak jak Maxiu! Mam nadzieję, że w końcu dostrzegą to i kolejne osoby o wielkich serduchach!