To jest tylko wersja do druku, aby zobaczyć pełną wersję tematu, kliknij TUTAJ
Forum Fundacji Warta Goldena
Forum organizacji pomagającej psom rasy Golden Retriever w potrzebie.

PSY FUNDACJI - MAX - 251

Kama, Mela, Ruda - 2013-05-21, 09:52

myślę, że czas już aby ogłosić Maxia jako gotowego do adopcji i czas aby znalazł już swoich ludzi na zawsze :-)

podkreślę od razu, że z uwagi na jego wiek oraz brak jednoznacznych wskazań medycznych Maxiu nie zostanie wykastrowany, ponieważ zarówno naszym zdaniem jak i weterynarza lepiej (o ile nie będzie konieczności usunięcia) zostawić jajka na miejscu.

Kamila i Oskar - 2013-05-21, 10:07

Najbardziej z tej decyzji to jest Max zadowolony :-P (tej jajkowej)
Kamila i Oskar - 2013-05-21, 18:12

Maxymilian zamyślony :)

Aga_TRuficzkowa - 2013-05-21, 18:16

Jaki tam zamyślony, chłopak knuje jak się buraka pozbyć z domu i mieć ciotkę na wyłączność :mrgreen: :mrgreen:
Pewnie na pierwszym zdjęciu spogląda w jego stronę :-) :-) :-)

Kamila i Oskar - 2013-05-21, 18:20

spacerowicz :)

Kamila i Oskar - 2013-05-21, 18:25

Aga_TRuficzkowa napisał/a:
Jaki tam zamyślony, chłopak knuje jak się buraka pozbyć z domu i mieć ciotkę na wyłączność :mrgreen: :mrgreen:

:mrgreen: pewnie tak coś kombinuje :mrgreen:

Rufiakowa Amcia - 2013-05-21, 21:15

Aga_TRuficzkowa napisał/a:
Pewnie na pierwszym zdjęciu spogląda w jego stronę :-) :-) :-)

Haha, no nie wiem, na ostatnim zdjęciu widać, że jednak "burak" na coś się przydaje- np. może ogonem odganiać muchy albo służyć za parasol :P

Aga i Toru - 2013-05-23, 19:13

Maksiu! Ty to jesteś artysta :lol: :lol: :lol:
Kamila i Oskar - 2013-05-23, 20:08

Pozdrawiam mój fanclub :mrgreen: w twarzowej apaszce :-P

Warna - 2013-05-23, 20:10

Ale Ty jesteś pięknym pieskiem, Maxiu!
Kamila i Oskar - 2013-05-23, 20:16

No właśnie wiem, bo jak wybieramy z ciotką fotki to mamy problem,
które tu wkleić - bo na każdych tak pięknie wychodzę, że sam nie mogę się zdecydować :mrgreen:

Kamila i Oskar - 2013-05-26, 19:37

zdjęcie pt : "Ciotka ja tu z głodu umieram - kiedy wreszcie będzie obiad" :-P

Warna - 2013-05-26, 19:42

Rozpływam się z miłości! :-D
Kama, Mela, Ruda - 2013-05-26, 19:48

Warna napisał/a:
Rozpływam się z miłości! :-D

no ja właśnie też! Ja go chyba ukradnę na zjeździe!!!!

Kama, Mela, Ruda - 2013-06-03, 12:32

no i Maxa nie ukradłam, bo się dziewczyny w niedziele rano szybiuctko zawinęły ze Zjazdu, a ja jeszcze spałam :-(

Ale muszę przyznać, że kradnie serducho Maxymilian i z łatwością można się w nim zakochać! :serce:

Kamila i Oskar - 2013-06-04, 19:37

Kama, Mela, Ruda napisał/a:
no i Maxa nie ukradłam, bo się dziewczyny w niedziele rano szybiuctko zawinęły ze Zjazdu, a ja jeszcze spałam:

ha, bo myśmy specjalnie tak szybko wyjechali co by nam nikt takiego super tymczasa nie ukradl :P
Maxymilian odespał już zjazd i podróż - teraz znowu dokazuje :roll:
Na dzięń dobry zażyczył sobie gotowane i długi spacerek nad rzekę co trochę wylała i mamy teraz taki mały Łagów :lol:

Rufiakowa Amcia - 2013-06-04, 19:57

Specjalny uśmiech dla Kai :)

Kamila i Oskar - 2013-06-10, 20:33

oj jak dawno ty nic nie pisałem, ale dni mijają tak szybko.
Byłem na zjeździe fundacyjnych futrzaków - było super :!:
Oprócz tego, że nic tam nie wyrwałem ( nie liczę kleszcza) i pokój musiałem dzielić z Wsiołkiem.
Jedynie Boski mnie rozumiał :-> piąteczka brachu. Rudzia jest Twoja ;-)
Uszy moje mają się coraz lepiej, słyszę nawet otwieraną po cichu przez ciotke lodówkę i przypominam jej, że to co po 20 to w boki idzie - wtedy się podzieli :mrgreen:
A dziś nadzorowałem wykop dziury pod domem. Ja stałem na czatach, a Oskar kopał- bo mnie jakoś taplanie się w błotnej norzenie nie bawi. Za to, że go kryłem brudny Wsiołek dał mi się pobawić swoją piłką :roll:

Asterkowy Krzysztof - 2013-06-10, 20:46

:) Mądry z Ciebie facet Maxio ,przyszli Twoi ludzie będą mieli z Tobą super życie :)
Kama, Mela, Ruda - 2013-06-10, 23:00

kocham Cię Maxiu! :serce:
jesteś the beściak!

Aga i Toru - 2013-06-11, 13:36

Maksiu :lol: :lol: :lol: Co ten Wsiołek zrobi jak ty już swój dom na zawsze znajdziesz???
Kamila i Oskar - 2013-06-11, 21:11

Co my tu wszyscy zrobimy , jak ten domek Maxiowy już się znajdzie :?:

Ja się dziwie ludziom, wolą młode psiaki- też tak kiedyś myślałam- ale taki starszy ułożony już pies toż to cudo :mrgreen:
Same plus - nie ucieka, nie szarpie się na smyczy, bo chodzi pięknie bez niej. Uwielbia długo spać, dobrze zjeść, długie spacery i ganianie kotów odpada.
Kłopotów ze zdrowiem nie ma. W domu nic nie niszczy, ma cierpliwość do dzieci i innych wsiołków :roll:
Nic tylko miziać ,przytulać i cieszyć się każdym dniem razem spędzonym :-D

goldenek2 - 2013-06-11, 21:21

Pięknie to Kamilko ujęłaś ... dokładnie tak jest.
Seba, Szeryf i Dziewczyny - 2013-06-11, 21:43

Kamila i Oskar napisał/a:
Co my tu wszyscy zrobimy , jak ten domek Maxiowy już się znajdzie :?:

Ja się dziwie ludziom, wolą młode psiaki- też tak kiedyś myślałam- ale taki starszy ułożony już pies toż to cudo :mrgreen:
Same plus - nie ucieka, nie szarpie się na smyczy, bo chodzi pięknie bez niej. Uwielbia długo spać, dobrze zjeść, długie spacery i ganianie kotów odpada.
Kłopotów ze zdrowiem nie ma. W domu nic nie niszczy, ma cierpliwość do dzieci i innych wsiołków :roll:
Nic tylko miziać ,przytulać i cieszyć się każdym dniem razem spędzonym :-D

Święte słowa, wiem coś o tym :]

Kama, Mela, Ruda - 2013-06-17, 21:55

No i my się Kamilko z tym zgadzamy całkowicie bo nasza Rudzina to też prawdziwy skarb :-) tak jak Maxiu! Mam nadzieję, że w końcu dostrzegą to i kolejne osoby o wielkich serduchach!