To jest tylko wersja do druku, aby zobaczyć pełną wersję tematu, kliknij TUTAJ
Forum Fundacji Warta Goldena
Forum organizacji pomagającej psom rasy Golden Retriever w potrzebie.

PSY FUNDACYJNE W NOWYCH DOMACH - DINO ma już dom w Krakowie - 384

Nanka i Beza - 2017-08-16, 13:18

3 tygodnie nad morzem, ale Wam zazdroszczę!!! :D
Angelika i Spike - 2017-08-16, 13:35

ale super fotki :)

Anna i Dino, jeśli chcecie mieć fotkę pod nickiem, ślijcie ją na mój mail: angelika@wartagolena.org
wstawię wam na profil ;)

Dominika i Binek - 2017-08-16, 20:59

Pani Aniu świetne fotki widać, że Dino jak i Pani świetnie sie bawicie. Super, że zafundowaliście mu wspólne rodzinne wakacje :D Dino ma u was sielankowe życie, na które zasłużył :)
Camilla, Kuba i Lejla - 2018-05-25, 09:26

Info od właścicieli Dino :) !

"Dzien dobry.Ten czas tak szybko biegnie -jak długo jest już z nami Dinko… Chłopak ma się świetnie,darzy nas pełnym zaufaniem.Mimo słusznego wieku 7-mio latka,energia go nie opuszcza,zdrowie mu dopisuje o czym świadczy dopominanie się o codzienne spacery-gonitwy w terenie dzikim,gdzie można wypłoszyć m.in.bażanty( ileż on się wcześniej"nagada" zachęcając do wyjścia[mruga].Tu zdjęcia z dzisiejszego spaceru
Pozdrawiamy Dino i opiekunowie."

Dominika i Binek - 2018-05-25, 09:42

Piękny Dinuś :) ja miałam okazje go zobaczyć w grudniu jak rozwoziłam kalendarz :D pozdrawiam całą rodzinke!
Angelika i Spike - 2018-05-25, 09:42

ale cudne zdjęcia... :serce:
Camilla, Kuba i Lejla - 2018-05-25, 10:02

Cudowny jest❤
Anna i Dino - 2018-09-18, 20:23
Temat postu: wakacje
Dino z rodziną melduje się po dwumiesięcznych wakacjach nad naszym
morzem.Czas to byl rewelacyjny spędzony tradycyjnie na kempingu gdzie bylo
wiele okazji do zawierania znajomosci a że piesio otwarty i serdeczny do
wszystkich -''pieszczotom'' nie było końca :mrgreen:
Ponieważ pogoda dopisywała,codzienne kąpiele w morzu i gonitwy za mewami
to była prawdziwa frajda.Dino w ubiegłym roku z rezerwą podchodził do
fal a w tym roku fale stanowiły super atrakcję.Ogolnie widać,że
ostatecznie pozbył się traumy związanej ze zmianą domu i rodziny,jest
do nas bardzo przywiązany,chociaż jest psem bojazliwym -myślę,że to
taka natura.

Do naszej rodziny dołączył nowy piesek Cavalierek -wprawdzie nie jest z nami
codziennie (córka mieszka osobno) ale często mają kontakt ze sobą i
pieski uwielbiaja się,wspaniale się bawią mimo że maluch jest jeszcze
szczeniakiem :-D

Pozdrawiamy Anna Dino i S-ka

Dominika i Binek - 2018-09-18, 22:25

Dziękujemy za regularne wpisy ! To sama radość czytać takie wieści 😍 Plaża Polska jest rajem dla większości zlotek :) fajnie, ze Dino również się do niej przekonał:) pozdrawiamy!
Nanka i Beza - 2018-09-20, 23:23

Anna i Dino napisał/a:
dwumiesięcznych wakacjach nad naszym
ja już wcześniej zazdrościłam 3 tygodni nad morzem, ale te 2 miesiące to już mnie powaliły!!! Wspaniale! Bardzo się cieszę, że Dino się odnalazł w rodzinie i jest szczęśliwy :)
Angelika i Spike - 2018-09-25, 14:33

Ale wam było dobrze, hehe! :D sameee lenistwo!
Anna i Dino - 2019-09-26, 09:44

Po 40 dniach cudownego urlopu nad naszym morzem z żalem wróciliśmy do "rzeczywistości".

Dinek jest pełen energii,uwielbia wodę która jest jego żywiołem no i oczywiście pieszczoty oraz zabawy - szczególnie z ukochanymi chłopakami.(wnukami) .Myślę,że b.dobrze się zaadoptował, czuje,że to jest jego dom i ma pełne zaufanie do opiekunów ,kocha i jest kochany choć czasami pokazuje "pazurki" np.chce aby na spacer poszli oboje "pancie" (tak zdarzało się nad morzem-może po prostu chcał być bardziej pewny,że nic mu się nie stanie ;-)

Jeśli chodzi o sprawy zdrowotne-wszystko jest ok.Wiosną miał badania (po zatruciu - efekt chytrości -) ,,weterynarz stwierdził,że nie spotkał aby pies w tym wieku(8 lat) miał tak dobre wyniki :-)

Oby tak dalej.

Pozdrawiamy i załączamy parę zdjęć

Anna Dinek i S-ka :-) :-)

Anna i Dino - 2019-09-26, 09:47

Zdjecia z wakacji
Angelika i Spike - 2019-09-26, 09:51

Aniu, dziękujemy za wieści :)
cieszymy się, że zdrówko również Dinowi dopisuje.

Dominika i Binek - 2019-09-26, 10:50

Pani Aniu chyba ściągnęłam Was myślami! Bo ostatnio się zastanawiałam co u Dina słychać :) mam do niego sentyment, bo to Krakowski Warciak :) 40 dni nad morzem!? czy ja mogę też być przez Was adoptowana ? haha marzy mi się taki urlop, Dino wygrał na loterii! :lol:
Anna i Dino - 2019-12-26, 09:17
Temat postu: Zyczenia
Dino pozdrawia wszystkich Warciakow i zyczy zdrowych i spokojnych Swiat oraz duzo radosci w Nowym Roku :-)
Angelika i Spike - 2019-12-27, 10:32

wesołych swiat! :)
Dominika i Binek - 2019-12-31, 12:54

i Szczęśliwego Nowego Roku! :lol:
Gosia, Orion i Pola - 2020-08-31, 08:15

Cytat:"Dino melduje się po miesiącu wakacji-tradycyjnie nad naszym morzem. Niestety tym razem nie mamy zdjęć... Natomiast chłopak codziennie szalał w wodzie i na plaży, mimo że
lipcowa pogoda nie rozpieszczała upałem a najfajniejsze było pływanie na głebokiej wodzie! Pod koniec pobytu chciały komary zjeść mu mordule ale dawał radę tarzając się w trawie.=)
Piesek jest w b.dobrej formie, nie wygląda na 9-latka, staramy się utrzymać mlodzieńczą sylwetkę bo zachowanie młodzieńca ma "w krwi". Zawsze jest zadowolony, przyjazny do wszystkich tylko czasami trochę uparty .."

Anna i Dino - 2022-05-19, 11:07

Dino ma sie swietnie :-) Pomimo swoich zacnych lat uwielbia spacery, pieszczochy no i oczywiscie smaczki. Zdrowko dopisuje i juz nie moze sie doczekac kolejnych wakacji nad polskim morzem :-D
Dominika i Binek - 2022-05-19, 21:50

Dziękujemy za dobre wieści :) miłego urlopowania nad morzem🥰
MartaAjra - 2022-05-25, 14:37

Owocnego urlopowania!
Jak się uda, proszę wrzucić fotki z pluskania się naszego Kawalera w morzu. Chętnie popatrzymy na Jego radochę podczas eksplorowania wód:)

OlaDiunaYoshi - 2025-08-20, 16:47

Dino właśnie kończy 40-dniowe wakacje nad morzem. Widać, że bardzo się wzmocnił ruchowo pewnie trochę pomogła mu morska woda, choć kąpieli było mniej ze względu na pogodę. Ogólnie jest w dobrej formie, a co najważniejsze zdrowie dopisuje.