Forum Fundacji Warta Goldena Forum organizacji pomagającej psom rasy Golden Retriever w potrzebie.
PSY FUNDACJI - GAJA - 471
Waniliowa Paula - 2017-12-19, 17:56 Stan uzębienia Gai jest adekwatny do jej wieku (11 lat), a skora została wyleczona w listopadzie, wystarczyły kąpiele w leczniczych szamponach (popchelne zapalenie skory).Nanka i Beza - 2017-12-20, 00:22 gratuluje Gai i całej nowej rodzinie!!! Anna i Gaja - 2017-12-20, 14:08 Witam serdecznie,
Bardzo dziękuję za miłe słowa.
Z mojej strony musze przyznać, iż niedługo po przybyciu Gajci
do naszego domu maiłam nadzieję że już u nas pozostanie.
Decyzja nie zależała jednak tylko ode mnie, są w domu pozostali domownicy.
Nie bez znaczenia pozostawał fakt, iż Gajcia byłby trzecim psiakiem w domu.
Powtarzam się - Gajcia to pies idealny, ale mam świadomość że to psia seniorka
i znalezienie jej nowego domu nie byłoby tak łatwe jak w przypadku dużo młodszych psiaków.
Wiem coś o tym ponieważ kiedyś wzięłam ze schroniska 10 letnią foksterierka, z "łatką" iż jest już w schronisku 3 lata i na pewno nikt ją już nie weźmie.
Na szczęście było inaczej.
Gajcia zatem poznaje w Szczecinie w naszej rodzinie.
Jednocześnie deklaruję w razie potrzeby na rzecz waszej fundacji pomoc z mej strony pomoc czy to w transporcie czy innej.
PozdrawiamyDominika i Binek - 2017-12-20, 14:09
Anna i Gaja napisał/a:
Jednocześnie deklaruję w razie potrzeby na rzecz waszej fundacji pomoc z mej strony pomoc czy to w transporcie czy innej.
Pani Aniu serdecznie dziękujemy !!Angelika i Spike - 2017-12-20, 14:38
Cytat:
proszę do tych deklaracji wpisać udział w zjazdach Warty Monika i Mila - 2020-11-29, 17:05 Opiekunka Gaji pisze:
W październiku br minęły 4 lata jak Gajcia pozostała w naszej rodzinie. Miała wówczas 11 lat, zatem obecnie ma 15. To już stateczna starsza Pani. Ma sie całkiem dobrze jak na swój wiek. Dużo śpi, spacery owszem ale już nie tak długie jak wcześniej. Apetycik i owszem. W związku z wiekiem ma problemy ze stawami w tym sensie, że nie może gwałtownie schodzić z legowiska bo się jej łapy rozjeżdżają po podłodze. Zatem z posłania wstaje nieco ociężale mimo że posłanie ma duże i przystosowane. Ma tez problemy z poruszaniem się po schodach, z tym że na szczęście nie musi ich pokonywać bo zamieszkujemy parter i do wyjścia ma zaledwie 2 stopnie.
Poza tym nadal uwielbia towarzystwo, jest piękna, grzeczna , kochana.Enka_Arka_Sanka - 2025-09-24, 19:29 Gaja odeszła w 2021 roku Enka_Arka_Sanka - 2025-09-24, 19:29 Gaja odeszła w 2021 roku