To jest tylko wersja do druku, aby zobaczyć pełną wersję tematu, kliknij TUTAJ
Forum Fundacji Warta Goldena
Forum organizacji pomagającej psom rasy Golden Retriever w potrzebie.

PSY FUNDACYJNE W NOWYCH DOMACH - KORBA ma już dom w Sosnowcu - 39

Kama, Mela, Ruda - 2013-03-05, 20:59

wooow Olcia, no dopiero teraz dopatrzyłam się waszych zawodów w dogtrekkingu. Serdecznie gratulujemy i strasznie ale to strasznie zazdrościmy! Brawo!
Korbulowa Familia - 2013-03-19, 09:14

Dzisiaj z Korbkiem mamy swoje małe święto :mrgreen:
Dwa lata temu Korba zagościła w progach moich drzwi i w moim :serce:

Miniony rok minął tak szybko... :-> Oby jak najwięcej takich wspólnych świąt :-D

Pozdrawiamy!!!

goldenek2 - 2013-03-19, 10:56

Gratulacje i oby jeszcze było bardzo wiele wspólnych lat przed Wami w zdrowiu i miłości :-)
Ewa i Cindy - 2013-03-19, 15:48

Cieszę się z Wami.. i też życzę wielu takich świąt :)
Wiola i Lola - 2013-03-21, 21:05

:) :) :) :) :) tak wygląda moja radość i cieszę się razem z Wami. Wielu radości i samych dobrych chwil z Korbulcem !!! :lol:
Korbulowa Familia - 2013-03-30, 11:28

Razem z Korbusią i Carrercią składamy wszystkim odwiedzającym Wesołego Alleluja i mokrego Śmigusa Dyngusa! :)

Kama, Mela, Ruda - 2013-03-30, 13:10

ah... zaoachniało mi wiosną przez te zdjęcia, ale za oknem niestety szara rzeczywistość.
Dziewczyny jak zwykle boskie :-) dziękujemy za życzenia i Wam też przesyłamy moc najserdeczniejszych świątecznych chwil! :kot: :pies:

Barbara - 2013-03-30, 14:22

Piękne zdjęcia :) No i życzenie dla Was również Wesolych Świąt!
Korbulowa Familia - 2013-04-01, 18:45

Oto dowód, że nawet w taką pogodę Wielkanocny Zajączek się pojawił ;)

M!S!A - 2013-04-01, 18:49

Powtórzę- genialna fotka. :mrgreen:
Rufiakowa Amcia - 2013-04-01, 20:24

Super Olu, duet modelka-fotograf, jak zwykle wymiata :)
Barbara - 2013-04-01, 20:33

Piękny zając :)
Kamila i Oskar - 2013-04-01, 20:57

zajączek goni króliczka :) - super fotka
Korbulowa Familia - 2013-04-17, 15:28

Kochani czy Wy też pożegnaliście zimę?
My już na dobre! :mrgreen:

Pierwszy spacer w pełnym słonecznym rozkwicie zorganizowany przez DogMasters Trekking w Parku Śląskim w Chorzowie :)

I naaaaareszcie... :!: :rotfl:

I takie widoki nam się bardziej podobają niż zaspy śnieżne!

Trzymajcie za nas kciuki w sobotę, bo mamy drugie zawody z Pucharu Polski w dogtrekkingu ;)

Kasia, Szajba i Milka - 2013-04-17, 15:33

Trzymamy kciuki :) A zdjęcia przpiękne, krokusy jak z pocztówki :D My również już zaczęliśmy sezon wodny :D na szczęście Szajba z Milka mają teraz stawy na wyciągnięcie łapy :) Bardzo się z tego cieszę. Dajcie z siebie wszystko i jeszcze troche :)
goldenek2 - 2013-04-17, 18:35

Powodzenia na zawodach !!!!! :-)
Aga i Toru - 2013-04-17, 20:04

Cudna jest!
Gratulujemy i życzymy powodzenia na zawodach!!!!

Ola i Habs - 2013-04-18, 17:16

Trzymamy kciuki za Wasz udział w zawodach :)
Korbulowa Familia - 2013-04-21, 08:16

Kasiu, Beato, Aga i Olu - DZIĘKUJEMY!!! Kciuki się przydały :mrgreen:

Jesteśmy po zawodach :)
Trasa fantastyczna :!: :!: :!: Bardzo górzysta, mnóstwo podejść i zejść - niejednokrotnie takich, że musiałam trzymać się drzew żeby razem z psem w dół nie zjechać :shock: Co jakiś czas strumyczek bądź rzeczka, w której Korbcia chłodziła łapeczki i brzuszek. Było przepięknie, miałyśmy wspaniałe towarzystwo i żyć nie umierać!
Korba to istny harpagan! Mi kolana po zawodach dały sie we znaki, a ona wieczorem po powrocie zachęcała do zabawy, a na dziejszym porannym spacerze była tak nakręcona, że myślałam, że wymorduje w zabawie wszystkie psy :P
Ale muszę Wam powiedzieć, że Korba to wspaniały towarzysz nawet tak ekstremalnych wycieczek - cudnie się mnie słuchałą przy zejściach - co przy jej temperamencie i sile naporu nie jest tak oczywiste ;)

Zdjęcia mamy dzięki koleżankce Ewie Misterce :kwiatek:

Na mecie jeszcze obie rozbawione :rotfl:

Tutaj już po - jak widać ja marznę z zimna i zmęczenia, a Korba wypatruje "ofiar" do głaskania :P

Oj nie! Korbusia jest moja i tylko moja :lol: A tak na poważnie, to było tak zimno siedzieć w mokrych ciuchach, że moja suczeńka była moim prywatnym kaloryferem ;)

A tutaj przedstawiamy prawie całą grupę ludzi (wraz z psiakami) reprezentujących drużynę WATRA TEAM :!: :mrgreen:

A teraz pewnie to, co Was ciekawi ;)
Nie zostałyśmy do rozdania dyplomów, bo było tak potwornie zimno,że poprosiliśmy o możliwość ich wcześniejszego odbioru i oto wyniki:

Trasa: 23km (naprawdę trudne warunki ;) )
Czas: 4h 15' 20sek.
Co daje nam miejsce: 8 :!: :mrgreen: :mrgreen: :mrgreen:

Jesteśmy mega zadowolone!

Korbulowa Familia - 2013-04-21, 09:29

Jeszcze jedno zdjęcie (dopóki nie znamy oficjalnych wyników) pokazujące cząstkę zakręconych osób z aktywnymi psiakami, którzy wraz z nami startowali :mrgreen:

sowieoko - 2013-04-21, 09:41

Gratulacje Olu! Dla Ciebie i Korbuleńki oczywiście :-D Twarde z Was babki ;-)
Ola i Habs - 2013-04-21, 11:36

Najważniejsze, że Pańcia i psina zadowolone :) Gratulujemy!
M!S!A - 2013-04-21, 11:45

Super Olu- wielkie gratulacje. To teraz nie pozostaje nic innego tylko na kolejnych zawodach stanąć na podeście :mrgreen:
goldenek2 - 2013-04-21, 20:13

Super wynik, brawo dziewczynki :)
MarzenaTabaNugat - 2013-04-22, 07:42

Gratulacje!!!!Wynik imponujący! :brawo: :brawo: