To jest tylko wersja do druku, aby zobaczyć pełną wersję tematu, kliknij TUTAJ
Forum Fundacji Warta Goldena
Forum organizacji pomagającej psom rasy Golden Retriever w potrzebie.

PSY FUNDACYJNE W NOWYCH DOMACH - LARA ma już dom w Rumi - 120

Justyna i Lara - 2014-01-01, 01:36

dziękujemy za poprawienie zdjęć
Justyna i Lara - 2014-03-03, 20:54

Witam u Larci wszystko dobrze na każdym kroku okazuje nam swoją miłość ,no w szczególności swojej pani.Z początku jak głaskałam Goldiego to Lara wpychała się miedzy nas że to ona chce być głaskana i jemu to nie przeszkadzało,teraz Goldi też potrafi się wcisnąć i Lara patrzy taka smutna że pani jej nie głaska to wtedy biorę ich mordki przytulam Larę do Goldiego i dostają od panci buziaka w pycholek.Poniżej wkleję link do filmu i chciałam od razu napisać że na końcu filmu nic Larci się nie stało tylko nieraz źle ułoży łapkę i jęknie.Goldi parę razy oberwał od Lary za to że nie uważa na jej stawy i teraz naprawdę uważa i to ona się teraz na nim wyżywa.Miłego oglądania.

http://www.youtube.com/wa...ayer_detailpage

goldenek2 - 2014-03-03, 22:38

Ogląda się cudnie :mrgreen:
Iza Tutisowa - 2014-03-03, 23:30

Takie zabawy na łóżku, bezcenne!! :mrgreen:
Magda i Majlo - 2018-04-22, 09:40

" u Larci wszystko ok. ostatnio miała wyrywany korzeń od zęba bo jej wypadł i jest teraz trochę szczerbata ;) "

Zapraszamy na więcej informacji i zdjęć Larci na Chacie Warciaka ;)

Justyna i Lara - 2019-09-15, 22:36

Witamy, dawno nas tu nie było ale zapomniałam loginu i hasła ale już wszystko ok, wkrótce napiszę trochę o Larci bo ostatnio trochę się działo, pozdrawiamy
Justyna i Lara - 2019-09-15, 23:12

Szkoda , że zawsze było bardzo skomplikowane wklejanie zdjęć, po godzinie się poddałam
Warna - 2019-09-16, 10:01

Justyna, możesz wkleić po prostu jako załącznik.
Angelika i Spike - 2019-09-16, 14:29

Justyna i Lara, jak dajesz "odpowiedz", otwiera Ci się okienko aby odpowiedzieć na post, na dole masz "dodaj załącznik", klikasz, i dodajesz fotkę ;)