To jest tylko wersja do druku, aby zobaczyć pełną wersję tematu, kliknij TUTAJ
Forum Fundacji Warta Goldena
Forum organizacji pomagającej psom rasy Golden Retriever w potrzebie.

PSY FUNDACYJNE W NOWYCH DOMACH - KORBA ma już dom w Sosnowcu - 39

Ewa i Cindy - 2013-08-04, 21:43

hehehe :) pomimo ze zdjęcia są z reguły bardziej stateczne niż filmiki to na Twoich bez problemów widzę całą akcję :) tam tylko tego małego świra widać.. a to że jest kochana to chyba nikt nie będzie zaprzeczał :)
Ola i Habs - 2013-08-04, 22:48

No to hop przez płot ;)
Kasia, Szajba i Milka - 2013-08-05, 09:26

Ja uwielbiam nie tylko Korbę, ale i zdjęcia Oli! Olu masz wielki talent i mam nadzieje go kiedyś wykorzystać :D
goldenek2 - 2013-08-05, 10:42

Kasia, Szajba i Milka napisał/a:
Ja uwielbiam nie tylko Korbę, ale i zdjęcia Oli! Olu masz wielki talent i mam nadzieje go kiedyś wykorzystać :D

Z ust mi to wyjęłaś :]

Korbulowa Familia - 2013-08-06, 19:28

Śmiało wykorzystywać :) Pewnie na zjeździe będzie gdzieś to cykadło i ma nadzieję nie oszczędzać klatek :P
Iza Tutisowa - 2013-08-06, 21:35

Zdjęcia są rewelacyjne!!! Normalnie odejmują słowa z ust :)
Korba po prostu ma korbę na punkcie biegania i skakania z tego co widzę :) Rewelacyjny, wesoły i rozbrykany psiak :-D

Ola, Mariusz i Lea - 2013-08-08, 22:34

...pochwal się sprzętem, którego używasz do robienia fotek :)

Mario

Korbulowa Familia - 2013-08-09, 19:11

Ola, Mariusz i Lea napisał/a:

Mario

Szału nie ma - Canon 600d ;)

Rufiakowa Amcia - 2013-08-09, 19:49

Ola, Mariusz i Lea napisał/a:

Mario

Jak mawia mój znajomy zawodowiec- "najważniejszymi sprzętami są oko i wyobraźnia" ;)

Ola, tego na pewno Ci nie można odmówić. A i plastyczność modelki ma tu wielkie znaczenie ;)

Korbulowa Familia - 2013-08-23, 20:48

Dziękuję Amelko za miłe słowa - niestety nie potrafię przyjmować komplementów i nie bardzo wiem co powiedzieć, poza tym że czuję się zawstydzona... :oops: :)

Dzisiaj (tak jak już wspomniała Ewelina w wątku Ewelina&Karol&Kajen) miałam ogromną przyjemność spotkać się z w/w na spontanicznym spacerku w bardzo miłym i urokliwym (byle nie w sezonie :-? ) miejscu, czyli na Pogorii IV :)

Korba wyszalała się po wsze czasy i tym samym troszkę podreperowała moje sumienie, które mnie męczy, że nie mamy tylu długich spacerów od kiedy zaczęłam pracę i przez miesiąc muszę się szkolić w przyspieszonym tempie, dojeżdżając codziennie 45km w jedną stronę... :roll:

Korbka po raz drugi spotkała swoją "starszą siostrę" - przynajmniej charakterologiczną - Kajenkę ;)
Tak jak poprzednim razem dziewczyny jedynie w przelocie nawiązywały z sobą kontakt, a w pozostałym czasie oddawały się esklacji nadwodnych szaleństw :mrgreen:

Poniżej nasza fotorelacja - mam nadzieję, że nie zamęczam tyloma zdjęciami, ale miłoby było gdyby ktoś zechciał się skusić i dołączyć następnym razem do nas ;)

Kajen w początkowej fazie poznawania terenu

Moja modelka-pozerka 8-)

Jedyne zdjęcie kiedy dziewczyny były blisko siebie :P

Aport!

Kajen kocha patyczki :serce:

Kajen osiągnęła fazę REM ;)

Zgrabne tyły Kajki :lol:

Wzięła przykład z młodszej koleżanki :P

Wspomniany archeolog :rotfl:

Upór osiołka - Kajen zaciągana ku wodzie przez (mojego) Karola ;)

I Kajka...

DZIĘKUJEMY!!!

Ewelina, Kajen i Zola - 2013-08-23, 20:54

Ojej Olu dziękuję za prześliczne zdjęcia!! Kajka dzisiaj dużo pływała przez sen po naszym spacerze :rotfl: Czerwona foremka kaczorek :-) Pozdrawiamy Was bardzo i dzięki za przemiły poranek! Lubię bardzo spotykać ludzi, dla których pies nie jest tylko psem :-)
Kasia, Szajba i Milka - 2013-08-23, 21:14

Korbulowa Familia napisał/a:
(mojego) Karola ;)

:?: :mrgreen:

Ewelina, Kajen i Zola - 2013-08-23, 21:24

Kasiu, był z nami dzisiaj też mój Karol :-D
Kamila i Oskar - 2013-08-23, 21:49

cudne zdjęcia dziewczyny :)
goldenek2 - 2013-08-23, 22:30

Pięknościowe :mrgreen:
M!S!A - 2013-08-23, 22:45

No tak, jak mieszkałam na śląsku to jakoś nie dotarłam w te cudowne tereny spacerowe :( obrażam się ;) zdjęcia jak zawsze cudne
Ola i Habs - 2013-08-23, 23:07

Piękne zdjęcia :)
Korbulowa Familia - 2013-08-26, 10:16

Ewelina i Kajka napisał/a:
Kajka dzisiaj dużo pływała przez sen po naszym spacerze :rotfl: (...) Pozdrawiamy Was bardzo i dzięki za przemiły poranek! Lubię bardzo spotykać ludzi, dla których pies nie jest tylko psem :-)

Jeden z najpiekniejszych komplementów jakie miałam przyjemność słyszeć na swój temat - DZIĘKUJĘ!
No to Kajen się "rozpływała" ze szczęścia po spacerze :mrgreen:
Koniecznie do następnego!!!

Kasia, Szajba i Milka napisał/a:
(mojego) Karola ;)

:?: :mrgreen:

:P

M!S!A napisał/a:
No tak, jak mieszkałam na śląsku to jakoś nie dotarłam w te cudowne tereny spacerowe :( obrażam się ;)

Bo to nie był czas na spacery nad wodą :(
Zapraszamy teraz aż do późnej jesieni :-D

Iza Tutisowa - 2013-08-26, 20:38

Piękne te wasze zdjęcia i generalnie bardzo zazdraszczamy takich fotek ;P
Korbulowa Familia - 2013-08-26, 21:41

Tutisowa ferajna napisał/a:
Piękne te wasze zdjęcia i generalnie bardzo zazdraszczamy takich fotek ;P

Dołącz do któregoś spaceru to nie będzie czego zazdrościć, tylko mieć swoje :P

Ola i Habs - 2013-08-26, 22:20

Ola, jak tak dalej pójdzie, to się od zleceń sesji zdjęciowych nie odgonisz, bo tylu chętnych będzie ;)
Iza Tutisowa - 2013-08-26, 22:23

Dołącz do któregoś spaceru to nie będzie czego zazdrościć, tylko mieć swoje
No to teraz nam wbiłaś klina :P
Hmmm... problem polega tylko na tym, że my jak jesteśmy na południu to raczej w tygodniu. W weekend musimy być w Łodzi... :-/

Ewelina, Kajen i Zola - 2013-08-26, 22:32

A to chyba akurat nie taki problem, my się spotkałyśmy w piątek rano:)
Iza Tutisowa - 2013-08-26, 22:38

Skoro tak to superowo :)

Jak to mówią będziemy in touch :rotfl: jeszcze nie wiemy kiedy pojedziemy, ale będziemy dawać znać :)

Korbulowa Familia - 2013-08-27, 08:07

Zapraszam zapraszam :) Ja mam pracę do której w weekendy również muszę chodzić, więc coś w tygodniu wolnego się znajduje ;)
Jutro około 10:00 wybieram się na Pogorię - jeżeli ktoś chętny to dajcie znać :)