Forum Fundacji Warta Goldena Forum organizacji pomagającej psom rasy Golden Retriever w potrzebie.
PSY FUNDACYJNE W NOWYCH DOMACH - KORBA ma już dom w Sosnowcu - 39
Ewa i Cindy - 2013-08-04, 21:43 hehehe pomimo ze zdjęcia są z reguły bardziej stateczne niż filmiki to na Twoich bez problemów widzę całą akcję tam tylko tego małego świra widać.. a to że jest kochana to chyba nikt nie będzie zaprzeczał Ola i Habs - 2013-08-04, 22:48 No to hop przez płot Kasia, Szajba i Milka - 2013-08-05, 09:26 Ja uwielbiam nie tylko Korbę, ale i zdjęcia Oli! Olu masz wielki talent i mam nadzieje go kiedyś wykorzystać goldenek2 - 2013-08-05, 10:42
Kasia, Szajba i Milka napisał/a:
Ja uwielbiam nie tylko Korbę, ale i zdjęcia Oli! Olu masz wielki talent i mam nadzieje go kiedyś wykorzystać
Z ust mi to wyjęłaś Korbulowa Familia - 2013-08-06, 19:28 Śmiało wykorzystywać Pewnie na zjeździe będzie gdzieś to cykadło i ma nadzieję nie oszczędzać klatek Iza Tutisowa - 2013-08-06, 21:35 Zdjęcia są rewelacyjne!!! Normalnie odejmują słowa z ust
Korba po prostu ma korbę na punkcie biegania i skakania z tego co widzę Rewelacyjny, wesoły i rozbrykany psiak Ola, Mariusz i Lea - 2013-08-08, 22:34 ...pochwal się sprzętem, którego używasz do robienia fotek
MarioKorbulowa Familia - 2013-08-09, 19:11
Ola, Mariusz i Lea napisał/a:
...pochwal się sprzętem, którego używasz do robienia fotek
Mario
Szału nie ma - Canon 600d Rufiakowa Amcia - 2013-08-09, 19:49
Ola, Mariusz i Lea napisał/a:
...pochwal się sprzętem, którego używasz do robienia fotek
Mario
Jak mawia mój znajomy zawodowiec- "najważniejszymi sprzętami są oko i wyobraźnia"
Ola, tego na pewno Ci nie można odmówić. A i plastyczność modelki ma tu wielkie znaczenie
Korbulowa Familia - 2013-08-23, 20:48 Dziękuję Amelko za miłe słowa - niestety nie potrafię przyjmować komplementów i nie bardzo wiem co powiedzieć, poza tym że czuję się zawstydzona...
Dzisiaj (tak jak już wspomniała Ewelina w wątku Ewelina&Karol&Kajen) miałam ogromną przyjemność spotkać się z w/w na spontanicznym spacerku w bardzo miłym i urokliwym (byle nie w sezonie ) miejscu, czyli na Pogorii IV
Korba wyszalała się po wsze czasy i tym samym troszkę podreperowała moje sumienie, które mnie męczy, że nie mamy tylu długich spacerów od kiedy zaczęłam pracę i przez miesiąc muszę się szkolić w przyspieszonym tempie, dojeżdżając codziennie 45km w jedną stronę...
Korbka po raz drugi spotkała swoją "starszą siostrę" - przynajmniej charakterologiczną - Kajenkę
Tak jak poprzednim razem dziewczyny jedynie w przelocie nawiązywały z sobą kontakt, a w pozostałym czasie oddawały się esklacji nadwodnych szaleństw
Poniżej nasza fotorelacja - mam nadzieję, że nie zamęczam tyloma zdjęciami, ale miłoby było gdyby ktoś zechciał się skusić i dołączyć następnym razem do nas
Kajen w początkowej fazie poznawania terenu
Moja modelka-pozerka
Jedyne zdjęcie kiedy dziewczyny były blisko siebie
Aport!
Kajen kocha patyczki
Kajen osiągnęła fazę REM
Zgrabne tyły Kajki
Wzięła przykład z młodszej koleżanki
Wspomniany archeolog
Upór osiołka - Kajen zaciągana ku wodzie przez (mojego) Karola
I Kajka...
DZIĘKUJEMY!!!
Ewelina, Kajen i Zola - 2013-08-23, 20:54 Ojej Olu dziękuję za prześliczne zdjęcia!! Kajka dzisiaj dużo pływała przez sen po naszym spacerze Czerwona foremka kaczorek Pozdrawiamy Was bardzo i dzięki za przemiły poranek! Lubię bardzo spotykać ludzi, dla których pies nie jest tylko psem Kasia, Szajba i Milka - 2013-08-23, 21:14
Korbulowa Familia napisał/a:
(mojego) Karola
Ewelina, Kajen i Zola - 2013-08-23, 21:24 Kasiu, był z nami dzisiaj też mój Karol Kamila i Oskar - 2013-08-23, 21:49 cudne zdjęcia dziewczyny goldenek2 - 2013-08-23, 22:30 Pięknościowe M!S!A - 2013-08-23, 22:45 No tak, jak mieszkałam na śląsku to jakoś nie dotarłam w te cudowne tereny spacerowe obrażam się zdjęcia jak zawsze cudneOla i Habs - 2013-08-23, 23:07 Piękne zdjęcia Korbulowa Familia - 2013-08-26, 10:16
Ewelina i Kajka napisał/a:
Kajka dzisiaj dużo pływała przez sen po naszym spacerze (...) Pozdrawiamy Was bardzo i dzięki za przemiły poranek! Lubię bardzo spotykać ludzi, dla których pies nie jest tylko psem
Jeden z najpiekniejszych komplementów jakie miałam przyjemność słyszeć na swój temat - DZIĘKUJĘ!
No to Kajen się "rozpływała" ze szczęścia po spacerze
Koniecznie do następnego!!!
Kasia, Szajba i Milka napisał/a:
(mojego) Karola
M!S!A napisał/a:
No tak, jak mieszkałam na śląsku to jakoś nie dotarłam w te cudowne tereny spacerowe obrażam się
Bo to nie był czas na spacery nad wodą
Zapraszamy teraz aż do późnej jesieni Iza Tutisowa - 2013-08-26, 20:38 Piękne te wasze zdjęcia i generalnie bardzo zazdraszczamy takich fotek Korbulowa Familia - 2013-08-26, 21:41
Tutisowa ferajna napisał/a:
Piękne te wasze zdjęcia i generalnie bardzo zazdraszczamy takich fotek
Dołącz do któregoś spaceru to nie będzie czego zazdrościć, tylko mieć swoje Ola i Habs - 2013-08-26, 22:20 Ola, jak tak dalej pójdzie, to się od zleceń sesji zdjęciowych nie odgonisz, bo tylu chętnych będzie Iza Tutisowa - 2013-08-26, 22:23
Dołącz do któregoś spaceru to nie będzie czego zazdrościć, tylko mieć swoje
No to teraz nam wbiłaś klina
Hmmm... problem polega tylko na tym, że my jak jesteśmy na południu to raczej w tygodniu. W weekend musimy być w Łodzi... Ewelina, Kajen i Zola - 2013-08-26, 22:32 A to chyba akurat nie taki problem, my się spotkałyśmy w piątek rano:)Iza Tutisowa - 2013-08-26, 22:38 Skoro tak to superowo
Jak to mówią będziemy in touch jeszcze nie wiemy kiedy pojedziemy, ale będziemy dawać znać Korbulowa Familia - 2013-08-27, 08:07 Zapraszam zapraszam Ja mam pracę do której w weekendy również muszę chodzić, więc coś w tygodniu wolnego się znajduje
Jutro około 10:00 wybieram się na Pogorię - jeżeli ktoś chętny to dajcie znać