Forum Fundacji Warta Goldena Forum organizacji pomagającej psom rasy Golden Retriever w potrzebie.
PSY FUNDACYJNE W NOWYCH DOMACH - LARA (BUNIA) ma już dom we Wrocławiu - 56
Rufiakowa Amcia - 2013-11-03, 21:39 Piękny opis, dziękujemy Szczęście, że tak się Larka do Pani dopasowała i że są hotele, gdzie mała może być z Panią. Taka relacja daje pełne poczucie sytości A jak jeszcze na deser dojdzie parę zdjęć, to już w ogóle będzie mniamniuśnie
Pozdrawiam elemelka - 2014-01-26, 18:49
Rufiakowa Amcia napisał/a:
Piękny opis, dziękujemy Szczęście, że tak się Larka do Pani dopasowała i że są hotele, gdzie mała może być z Panią. Taka relacja daje pełne poczucie sytości A jak jeszcze na deser dojdzie parę zdjęć, to już w ogóle będzie mniamniuśnie
Pozdrawiam
Witam.
Pierwsza próba dołączenia zdjć Lary - Buni
Kiepsko mi to wychodzi - ale .....
Kolejne , jak będe dołaczać - mam nadzieje ,ze juz pójda dobrze
Pozdrawiam
elamelka/LarkaKami, Kicz i Vivi - 2017-10-19, 10:19 Bunia, po domowemu Lara, daje znać, że ma się bardzo dobrze
Cytat:
Bunia , a tak na prawde Lara - bo takie imie nosi od czasu, kiedy w sierpniu 2011 zamieszkała ze mna - ma sie bardzo dobrze.
To kilka zdjęć z róznych momentów z ostatnich kilkunastu miesięcy . Mam ich dziesiątki - bo to bardzo wdzieczna modelka
Pzrepraszam,ze nie uczestnicze w wymianie korespondencji i nie udzielam sie na forach - brak czasu. jestem obecna na FB i koresponduje z Pania Warna Strzelecką.
Prosze o info jakie jeszcze informacje powinnam podac?
Lara(BUNIA) - jest ze mną juz 6 lat - a przyszła w wieku 3-4 lata. Więc osiąga juz około 10 lat. Jest zdrowa...pogodna . Lubi długie spacery - a poniewaz ostatnio mam problem z biodrem - chętnie biega wokół mnir jadącej na rowerze. Ma nienajgorsza kondycje. Jest nieco utuczona i ostatnio - mocno wystrzyżona. Kudły bowiem sypały sie nawet w momencie kiedy oddychała.
Wszystkożerna. Trzeba ograniczac i racjonowac.
Jest do mnie bardzo przywiązana i bardzo żle znosi pozostawanie samotne w domu.
.....i tak by można długo
Dziękuje bardzo za zainteresowanie. Chętnie włączę się w nurt opowieści o adoptowanych, szczęsliwych psach...bo myśle ,że jest u mnie szczęśliwa
Pozdrawiam
I zdjęcia
Angelika i Spike - 2017-10-19, 10:33 Ale sliczna... to czekamy na wpisy! Dominika i Binek - 2017-10-20, 08:33 Troche ciałka ma, ale skoro jest taka aktywna to może zgubi za niedługo Dobrze , że zdrówko dopisuje:)Warna - 2019-12-11, 21:29 Lara m się bardzo dobrze. Staruszka już...ale w dobrej kondycji.
Bardzo jest kochana. Tylko szczekanie jej nie przeszło....jest dość jazgotliwa ... całe szczęście mieszkamy same w dużym domu i nikomu to nie przeszkadza.
I jest w stanie zjeść każdą ilość wszystkiego. Muszę bardzo pilnować bo kilka razy w życiu turlala się...