Forum Fundacji Warta Goldena Forum organizacji pomagającej psom rasy Golden Retriever w potrzebie.
PSY FUNDACYJNE W NOWYCH DOMACH - TOBY ma już dom w Katowicach - 2
Mati i .... - 2010-10-29, 19:28
bielan napisał/a:
Jak będziemy wiedzieć coś więcej na pewno się odezwiemy. Mamy jeszcze innych kandydatów, z którymi chcemy się również spotkać
przyjęliśmy do wiadomościJerzy Kora - 2010-10-29, 21:30
Mati i .... napisał/a:
bielan napisał/a:
Jak będziemy wiedzieć coś więcej na pewno się odezwiemy. Mamy jeszcze innych kandydatów, z którymi chcemy się również spotkać
przyjęliśmy do wiadomości
Prosimy tylko, abyście za bardzo nie zestresowali się czekaniem. Jeszcze moment i będzie wszystko wiadomo. Wszystko dla dobra psiaka.Mati i .... - 2010-10-29, 21:37 Rozumię Jerzy Kora, nie wiem tylko, ile trwa moment
Jerzy Kora napisał/a:
abyście za bardzo nie zestresowali się czekaniem
z tym jest trudniej,ale wspieramy się i jesteśmy dobrej myśli.bielan - 2010-11-01, 17:38 Przez ten wydłużony weekendy Tobiś zrobił trochę kilometrów. Do Wrocławia i z powrotem tylko raz się zwymiotował. Podczas dzisiejszej wycieczki nad wodę, około 30 km w jedną stronę, udało się bez żadnych przygód. Staram się go zabierać samochodem w mega ciekawe miejsca, by nie kojarzył auta tylko i wyłącznie z jednym....
Trochę zdjęć z dzisiejszych szaleństw nad wodą
Bo fantazja jest od tego, aby bawić się, aby bawić się na całego
Zobaczcie jaki jestem już poważny
Zabawa z szyszką
Kochana Majeczka
Toby i Majka
Tobisiek i Luta Edyta - 2010-11-01, 18:12 super fotki! Mati i .... - 2010-11-01, 18:32 No widzę,że TOBY będzie musiał zamieszkać w samochodzie ...oczywiście nad jeziorem jak tak dalej pójdzie.mirka - 2010-11-01, 19:01 ŚLICZNY !!!!! Kasia, Szajba i Milka - 2010-11-02, 08:50 Moj kochany wariacik !!! Widać ze Tobi nauczyl sie życ pełnia życia, dzieki Michalowi. Oczywiscie wieeeeelka zasluga jest tez Majki i Luty za co serdecznie dziekujemy i mizianki dla nich. Michal niestety Ty musisz sie obyc bez Agnieszka i Sonia - 2010-11-02, 09:22 Witam,
to wspaniałe jaki wpływ na Tobiego ma Majka z Lutą, bawią się tak szczerze i radośnie. Kochane Słodziaki.
Tobiego to najwidoczniej energia rozpiera, tak trzymać limonka1 - 2010-11-02, 10:01 Oglądam zdjęcia i aż mam ochote się przytulic do całej trójki Kasia, Szajba i Milka - 2010-11-02, 10:19 3 zdjecie od konca: " Juz jestem na tyle duzy ze moge sam siebie na spacer wyprowadzic" Pieknie Tobi , Pieknie Iza i Luna - 2010-11-02, 13:54 Super zdjęcia następnym razem ja biore malucha na tymczas żartuje, dopiero na wakacje Kasia, Szajba i Milka - 2010-11-03, 16:38 Mialam znow okazje zobaczyc wczoraj Tobiaszka. I z radoscia stwierdzam ze rosnie z niego wspanialy Goldasek Agnieszka i Sonia - 2010-11-04, 14:05 Witam Panie Michale, czy mógłby Pan napisać coś i Tobim? Co u niego słychać?Klaudia - 2010-11-04, 16:34 Witam teraz tylko czekamy na decyzje MAMY nadzieję że pozytywną.
Tobi jest naprawdę Słodki
------------------------------------------
Pozdrawiam Klaudiabielan - 2010-11-05, 20:30 Chciałbym oficjalnie ogłosić, że od dziś Toby nie szuka już nowego domu, ponieważ właśnie go znalazł. Znalazł ten jeden jedyny, w którym jestem pewien, będzie czuł się kochany, potrzebny i nie będzie dla nikogo ciężarem
Domy od dnia jutrzejszego zamieszka w Katowicach z panem Henrykiem i jego rodziną. Nie będzie jedynym psem, czeka już na niego 1,5 roczna Goldenka Roksana
Jestem strasznie szczęśliwy, że Toby znalazł nowy dom, a z drugiej strony jest mi cholernie ciężko, że będziemy musieli się rozstać. Nie na codzień miewa się w domu takiego kochanego malucha...
Nie ukrywam, że było momentami bardzo ciężko szczególnie w pierwszych dniach, gdzie Toby przyjechał cały zapchlony i sikał gdzie tylko popadnie
Z każdym dniem było coraz lepiej, z każdym dniem poznawaliśmy się wzajemnie i uczuliśmy się od siebie swoich zachować na wzajem.
Jutro miną 3 tygodnie od momentu, gdy Tobiasz przyjechał do Gliwic. Mam nadzieję, że Toby przez ten okres był szczęśliwy i poznał wiele nowych rzeczy i wielu rzeczy się nauczył. Przez ten czas działo się w życiu Tobiaszka bardzo dużo. Był zjazd, był spacer we Wrocku, były wycieczki nad wodę i ciągłe zabawy Kasia, Szajba i Milka - 2010-11-05, 20:40 Cieszymy sie z Tobiaszkiem. Zasluguje na kochajacy dom. A do tego towarzyszke bedzie mial, ktora poprowadzi go przez zycie:) Dziekujemy Ci Michal za opieke, milosc i zaangazowanie oferowane Tobiemu.
O i jeszcze jedno, ciesze sie ze dom znalazl w Katowicach tak blisko Tobis gratulujemy a szczesliwej rodzinie gratulujemy. Macie prawdziwy skarb Aga Szanti - 2010-11-05, 20:42 Brawo brawo. Gratulacje dla Tobiego i jego nowej rodziny Bardzo się cieszę, że udało się tak szybko znaleźć wymarzony dom dla Tobiego.
A Michał niech się nie przejmuje. Ma w domu Lutkę i Maję MarzenaTabaNugat - 2010-11-06, 08:35 Tobisiu nasz kochany życze Ci i Twojej nowej rodzice samych radosnych dni
Musisz koniecznie namówić swoich Ludzi na wspólne spacery z Nami. Daje słowo, że jak tylko będzie okazja przyciągnę całe moje stadko do Katowic
Aga SzantAllan napisał/a:
A Michał niech się nie przejmuje. Ma w domu Lutkę i Maję
a jak będzie mu brakowało trzeciego ogonka to i kolejny tymczasowicz się znajdzie bielan - 2010-11-06, 09:17 Właśnie wróciłem z Tobym od weta, poszliśmy tak na wszelki wypadek zobaczyć czy wszystko ok. Wszystko jest w jak najlepszym porządku, a Toby waży już 21,5 kg jak przyjechał ważył niecałe 18....
Teraz zaczynam przygotowywać wyprawkę.......sowieoko - 2010-11-06, 09:22 Gratulacje dla Tobiego a przede wszystkim dla przyszłych właścicieli. Mają farta Z tego co widzę to trafił do domku blisko Michała więc mam nadzieję, że ta wiadomość choć trochę osłodzi rozstanie z psiakiem. Pozdrawiamy.skipi29 - 2010-11-06, 12:44 Samych radosnych chwil nowym właścicielom z nowym członkiem rodzinkiM!S!A - 2010-11-06, 13:17 Tobis już jest z nową rodzinką ?Aga Szanti - 2010-11-06, 13:20 Tak Wielkie gratulacjebielan - 2010-11-06, 13:23 Jakoś cicho i smutno się w domu zrobiło.... Na szczęście jestem pewien, że trafił najlepiej jak tylko mógł
Rozmawiałem z Agnieszką są już od dawna w domu. Tobiasz dzielnie spisał się podczas drogi do Katowic. Pobawili się z Roksaną pojedli i teraz sobie śpią.
Dziewczyny obiecały, że się zalogują na naszym forum i będą pisały co u nich słychać. Na spacery też są chętne, więc mam nadzieję, że jeszcze nie raz będziemy mogli zobaczyć Tobiasza