To jest tylko wersja do druku, aby zobaczyć pełną wersję tematu, kliknij TUTAJ
Forum Fundacji Warta Goldena
Forum organizacji pomagającej psom rasy Golden Retriever w potrzebie.

PSY FUNDACJI - NAJA - 69

M!S!A - 2011-09-26, 12:58

Kasiu a gdzie to się wybraliście nad ta wodę ? Bo widzę że to jakieś fajne miejsce godne polecenia :P
Jerzy Kora - 2011-09-26, 21:13

Ale super. Widać że Najusia się zaaklimatyzowąła dosyć szybko. Miłość potrafi zdziałać cuda :) . Bardzo się cieszę. Gratuluję.

fajne foteczki, Coś mi się wydaje że macie urodziwego psa. :lol:

Kasia Nicola i Naja - 2011-09-27, 19:52

Byliśmy na żwirowni,jednak daleko bo jakies 70 km od krk :-) Chcielismy żeby Najunia wybiegała sie bez smyczy, z daleko od drogi i przy tym popływała :-) :-) tutaj w krk nie wiemy za bardzo gdzie ja zabrac, by w spokoju sobie pobiegała :-)
Warna - 2011-09-27, 20:07

Hej, jak z Waszym nickiem? Nie należy się Najce znaleźć się w nim?
Kasia Nicola i Naja - 2011-09-28, 08:37

Warna pisałam ci kiedys priv o zmianę :-) ja sama chyba nie moge, albo nie wiem jak :mrgreen:
Jerzy Kora - 2011-09-28, 11:51

A jak Naja ? Zagościła już na stałe w Waszym łóżku czy znalazła sobie inne miejsce?
Kasia, Szajba i Milka - 2011-09-28, 11:56

Piekny Nick :)
Ireq_No - 2011-09-28, 20:33

Bardzo się cieszę, że Najusia właśnie do Was trafiła.
Tak dużo ciepła jej dajecie, że niewiele czasu potrzebowała,
aby widać było radość na jej pyszczku :mrgreen: .
Znalazła wspaniały dom, którego tak bardzo potrzebowała.
Wszystkie zdjęcia cudne :-D , na których widać radość sunieczki.
I do łózka wchodzi :-D :-D i pływa :-D :-D i bawi się - po prostu SUPER.

Kasia Nicola i Naja - 2011-09-29, 14:04

Naja ma sie bardzo dobrze :-) Na łóżko wskoczy jak ja zaprosimy, choć wciąż bardzo nie śmiale :-) z tego co widać najwygodniej jej jest na płytkach :-P

Irku bardzo dziękuje za tak miłe słowa :-) Naja jest dla nas wszystkim, bardzo ją kochamy i nie pozwolimy żeby cos złego jej się stało :-)
Nicola nazywa ja -Principessa :mrgreen:

W weekend znowu zabieramy ją na pływanko, bo wyraźnie tego potrzebuje- dziś próbowała "popływać" w kałuży, cała się w niej położyła :mrgreen: żałuje, że nie miałam aparatu :mrgreen: cała czarna od tej wody a szczęśliwa :-P

Hania Toffi i Maja - 2011-09-29, 18:40

na wszystkich zdjęciach Naja wygląda jak pięcioletni roześmiany goldenek.czym Wy ją karmicie? :shock:
Daisunia - 2011-09-29, 22:53

Super ze Najce sie poszczęsciło!
Kasia Nicola i Naja - 2011-10-03, 13:04

jest taka piękna :> podziwiajcie :rotfl:

w weekend pojechaliśmy z Naja do moich rodziców, uśmiech królował na pyszczku cały czas :-) szczególnie podczas jazdy samochodem :mrgreen:

Kasia, Szajba i Milka - 2011-10-03, 13:26

Kasiu, cos mi się wydaje ze (chyba) powinnas byc zazdrosna :D Widac w oczach Nicoli ze pokochal (tez) inna :mrgreen:
Kasia Nicola i Naja - 2011-10-03, 13:32

hahahaha musze uważac :mrgreen: :mrgreen: ale narazie mówi, że musi dbać o swoje obie dziewczyny wiec nie jest źle :mrgreen:
Ireq_No - 2011-10-03, 14:14

:mrgreen: jak miło :mrgreen: A Naja taka radosna :-)
Seducho mi rośnie z zadowolenia :-) :-)

M!S!A - 2011-10-03, 14:14

Kasiu a co ze zjazdem? Są jakieś szanse na Wasz przyjazd?
Kasia Nicola i Naja - 2011-10-03, 14:22

Michalinko ja nie dam rady jechać gdyż właśnie 15-16 mam zjazd na uczelni. Zachęcałam Nicole żeby jechał sam, ale żadnej odpowiedzi mi nie dał :-)
Mam nadzieje, że uda nam się pojawić na następnym zjeździe:)

Irku a ja już pisałam Jurkowi, że jak będziemy sie wybierać gdzieś w stronę Warszawy to damy znać i na jakiś spacer się wybierzemy koniecznie :-) :-)

Karmelowa Alusia - 2011-10-03, 14:33

Głaski dla Najki od nas z Trójmiasta.Chciałabym kiedys poznać Najunie ,bardzo.
Ireq_No - 2011-10-03, 22:00

:mrgreen: Bardzo się cieszę Kasiu, będziemy czekać na Was :mrgreen:
Kasia Nicola i Naja - 2011-10-04, 18:14

Byliśmy dzisiaj z Nają u weterynarza. Po obejrzeniu Naja doktor stwierdził, że wygraliśmy los na loterii :rotfl: :rotfl: :mrgreen: wyczyścił jej uszy i zaszczepił na wirusy, powiedział, że nawet jak była szczepiona to nic się nie stanie, a lepiej zaszczepić i mieć pewność,że jest chroniona :-) poza tym powiedział, żebyśmy czyścili jej zęby bo ma trochę kamienia :-) pastę mamy wiec spróbujemy :-)
Ireq_No - 2011-10-12, 20:28

Witaj Kasiu, co tam u Was? :mrgreen:
Jak sobie radzicie? :roll:
Macie sukcesy? :mrgreen: :mrgreen: Może porażki, :shock: dzielcie się z nami w miarę możliwości informacjami.
Pozdrawiamy

Kasia Nicola i Naja - 2011-10-12, 21:01

U nas wszystko dobrze :-) Najunia już chyba zrozumiała, że zostaje z nami. Uśmiech nie schodzi jej z pyska, ogon cały czas w ruchu :mrgreen: nawet jak leży a my przechodzimy koło niej ogonem merda :mrgreen:

Z tego co zauważyliśmy ostatnio, to jak jemy Naja podchodzi do stołu, siada i wpatruje sie w nas żeby jej też coś dać. W ciągu ostatniego tego tygodnia zaczęła to robić. Nam sie serce kraje. Więc od teraz jak jemy śniadanie to ona wtedy też je swoje, tak samo z kolacją. Albo dajemy jej też jakiegoś smaczka, kostkę żeby się zajęła, a nie wymuszała naszego jedzenia.

Cały czas próbuje też zwrócić na siebie uwage, szczególnie jak jesteśmy wszyscy troje w domu. Potrafi nawet przynieść w pysku chusteczki którymi czyszczę jej uszy :mrgreen: :mrgreen: byle by tylko się bawić z nią i tulić :mrgreen: czesanie uwielbia, chwilami nawet przysypia tak jej wygodnie :mrgreen:

no mogła bym tak pisać i zachwycać sie nad nia cały czas :mrgreen: jutro wrzuce pare zdjęć :)

Ireq_No - 2011-10-12, 21:51

Dzięki bardzo za info :mrgreen: :oops: :rotfl: i czekam na zdjęcia:)
Kasia Nicola i Naja - 2011-10-13, 19:57

łóżko jej się coraz bardziej podoba :mrgreen:

Gdy byliśmy wieczorem na dworze we trojkę Nicola na chwile poszedł do domu, Naja czekała na niego przed drzwiami do klatki dopóki nie wrócił :>

Jerzy Kora - 2011-10-13, 22:00

:super: :super: :super: :super:

:serce: :serce: :serce: :serce: