Forum Fundacji Warta Goldena Forum organizacji pomagającej psom rasy Golden Retriever w potrzebie.
PSY FUNDACYJNE W NOWYCH DOMACH - KARMEL ma już dom w Gdyni - 19
aneta01411 - 2010-12-06, 09:38 Przepraszam,że tak mało się odzywałam ale trochę chorowałam ale postaram się to nadrobić...
Karmelek ma się dobrze, uwielbia biały puch i chodzić po największych zaspach a szczególnie tarzać się w śniegu.Wygląda wtedy bardzo uroczo to jest naprawdę bardzo kochany psiak, którego nie da się nie kochać.Mam nadzieję, że trafi do kogoś kto go pokocha jak my Aga i Sara - 2010-12-06, 09:42 W takim razie szybkiego powrotu do zdrowia świąta za pasem nie czas na chorobę buziaki dla psiaków.
Serdecznie pozdrawiam. Nie mogę się już doczekać na wizytę przed adopcyjną no i na dalsze losy Karmelaaneta01411 - 2010-12-06, 09:52 Psiaki ucałuję i wyściskam...i w takim razie trzymam kciuki na tą wizytę Karmelowa Alusia - 2010-12-06, 11:21 Witam.Ciesze sie,ze u Karmela wszystko ok.Zycze powrotu do zdrowia.Ja juz po wizycie. Teraz czekam na odpowiedz. Mam nadzieje,ze bedzie pozytywna dla mnie.Jesli nie ,to zyczę Karmelowi,zeby odnalazl inny szczesliwy dom.Pozdrawiam wszystkich wolontariuszy fundacji i dziekuje za poswiecony mi wczoraj czas. Oby Swiety Mikolaj mial dzis dla mnie i Karmela ten sam prezentaneta01411 - 2010-12-06, 11:36 Bardzo mnie cieszy fakt, że jest tak wielu chętnych chcących przygarnąć Karmelka.Dopiero teraz dociera do mnie fakt, że będę musiała się z nim rozstać.Bardzo się tego boję jak to przeżyję bo jednak rozstania są bardzo bolesne...a Karmel jest naprawdę bardzo słodkim i kochanym goldaskiem.Rano zawsze przychodzi i kładzie pyszczek na mojej poduszce obok mojej głowy żeby go pomiziać i wycałować nie wiem jak ja to ogarnę.To wyjątkowy pies... Aga i Sara - 2010-12-07, 14:20 No i po wizycie:) mam nadzieję, że udanej
Bardzo dziękujemy Pani Basi z Gliwic za sympatyczne odwiedziny. Rosie oczywiście należy się buziaki za cierpliwe znoszenie zdenerwowania starszego kolegi Joga. Piotruś nie potrafił jeszcze docenić buziaków ślicznej dziewczynki ale tuż po wyjściu czworonożnej koleżanki ciągle o niej mówił.
Serdecznie pozdrawiamy i cierpliwie czekamy na decyzję, no i na Złociaka lub na Panią , który/a kiedyś trafi do nas Aga i Sara - 2010-12-07, 14:25 Przepraszam jeśli przekręciłam imię pieska Barbara - 2010-12-07, 15:09 Aga nam również było u Was bardzo miło. Dziękujemy i na pewno zawita do Waszego domu jakieś złotko Aga i Sara - 2010-12-07, 15:13 Już nie możemy się doczekać
A do Gliwic nie tak daleko więc opcja spacerów wyjazdowych jest możliwa
P.s Gratuluje dobrej orientacji dotarła Pani bez problemu na koniec świata
Pozdrawiamy
Moje chłopaki odsypiają wrażenia EWA INGA - 2010-12-07, 19:21 Bardzo miło mi ogłosić że Karmel już nie szuka domu. Po wnikliwie przeprowadzonym procesie adopcyjnym postanowiliśmy że Karmel trafi do Alicji i jej rodziny do Gdyni
Alicjo nasze gratulacje Karmelowa Alusia - 2010-12-07, 20:00 Pisze ten post na dyzurze,korzystajac z neta w komorce,bo moj w pracy nie dziala.BARDZO DZIEKUJE WSZYSTKIM,KTORZY ZAANGAZOWALI SIE W ADOPCJE KARMELA oraz mojej corce za pomoc,dziekuje za obdarzenie mnie kredytem zaufania i wybranie mnie na rodzine Karmeła.Wzruszylam sie gdy pani Ewa zadzwonila do mnie z radosna nowina.MAM NADZIEJE,ZE INNE PSY FUNDACJI ORAZ WSZYSTKIE INNE TEZ NIEDLUGO ODWIEDZi SPOZNIONY MIKOLAJ TAK JAK MNIE I KARMELAbielan - 2010-12-07, 20:07 Gratuluję Życzę samych radosnych chwil w Waszym nowym życiu.
Ewa dzięki wielkie za prowadzenie adopcji Karmela, wielkie dzięki i słowa uznania dla Anetki za wspaniała opiekę i serce okazane Karmelo, a pamiętasz Anetko początki...nie były takie łatwe. Jeszcze raz dziękimpati123 - 2010-12-07, 20:16 Powiedzcie kiedy będzie przenoszony, bo chciałabym przynajmniej raz być z nim na spacerku (umawiamy się na niego i umawiamy...:))bielan - 2010-12-07, 20:31 Jak będzie już wszystko ustalone, na pewno będzie napisane w tym wątku Aga i Sara - 2010-12-07, 20:33 Bardzo miło jest gdy czyta się takie posty jak pani Alicji
Bardzo serdecznie gratuluję i życzę samych szalonych chwil z nowym Domownikiem Karmelkiem.
Mam nadzieję, że my także nie długo będziemy mogli przyjąć do siebie i stworzyć dom kolejnemu pieskowi fundacji
Serdecznie pozdrwawiam
AgaMadzia i Fredzia - 2010-12-07, 20:46 Alusiu serdeczne gratulacje, wszystkiego na z KrmelkiemBarbara - 2010-12-07, 20:55 Gratulujemy serdecznie i życzymy długiego, wspólnego , szczęśliwego życia dla Ciebie i dla Karmela. Warna - 2010-12-07, 21:03 Ja dołączam się do GRATULACJI. Jola i Kaja - 2010-12-07, 21:06 Wszystkiego naj.... . Do zobaczenia w Gdyni może na wspólnym spacerze Karmel.aneta01411 - 2010-12-07, 21:29 Ja też się dołączam do gratulacji ale przyznam, że początki były trochę trudne ale są to chwile i wspomnienia których nikt mi nie odbierze ...będę bardzo za nim tęsknić bo niestety człowiek bardzo się przywiązuje tym bardziej, że to pies wyjątkowy Kasia i Misio - 2010-12-07, 21:34 Gratulacje
Czy dobrze liczę, że po Fretce to już szczęśliwy 13-ty goldeniasty, któremu Warta Goldena podarowała lepsze życie, nowy wspaniały domek?Warna - 2010-12-07, 21:51 Jeszcze mamy dla Ciebie Kasiu kilka nowych niespodzianek. Kasia i Misio - 2010-12-07, 22:03 Ok, to super Ja (i na pewno nie tylko ja) się bardzo cieszę z każdej takiej niespodzianki. Jerzy Kora - 2010-12-07, 22:57
Kasia i Misio napisał/a:
Gratulacje
Czy dobrze liczę, że po Fretce to już szczęśliwy 13-ty goldeniasty, któremu Warta Goldena podarowała lepsze życie, nowy wspaniały domek?
i 10 psów pod opieką z tendencją wzrostową. MarzenaTabaNugat - 2010-12-08, 00:06 Gdynia rośnie w siłę