To jest tylko wersja do druku, aby zobaczyć pełną wersję tematu, kliknij TUTAJ
Forum Fundacji Warta Goldena
Forum organizacji pomagającej psom rasy Golden Retriever w potrzebie.

PSY FUNDACYJNE W NOWYCH DOMACH - KARMEL ma już dom w Gdyni - 19

aneta01411 - 2010-12-06, 09:38

Przepraszam,że tak mało się odzywałam ale trochę chorowałam ale postaram się to nadrobić...
Karmelek ma się dobrze, uwielbia biały puch i chodzić po największych zaspach a szczególnie tarzać się w śniegu.Wygląda wtedy bardzo uroczo :) to jest naprawdę bardzo kochany psiak, którego nie da się nie kochać.Mam nadzieję, że trafi do kogoś kto go pokocha jak my :-P

Aga i Sara - 2010-12-06, 09:42

W takim razie szybkiego powrotu do zdrowia :!: świąta za pasem nie czas na chorobę :-D buziaki dla psiaków.
Serdecznie pozdrawiam. Nie mogę się już doczekać na wizytę przed adopcyjną :rotfl: no i na dalsze losy Karmela

aneta01411 - 2010-12-06, 09:52

Psiaki ucałuję i wyściskam...i w takim razie trzymam kciuki na tą wizytę :)
Karmelowa Alusia - 2010-12-06, 11:21

Witam.Ciesze sie,ze u Karmela wszystko ok.Zycze powrotu do zdrowia.Ja juz po wizycie. Teraz czekam na odpowiedz. Mam nadzieje,ze bedzie pozytywna dla mnie.Jesli nie ,to zyczę Karmelowi,zeby odnalazl inny szczesliwy dom.Pozdrawiam wszystkich wolontariuszy fundacji i dziekuje za poswiecony mi wczoraj czas. Oby Swiety Mikolaj mial dzis dla mnie i Karmela ten sam prezent
aneta01411 - 2010-12-06, 11:36

Bardzo mnie cieszy fakt, że jest tak wielu chętnych chcących przygarnąć Karmelka.Dopiero teraz dociera do mnie fakt, że będę musiała się z nim rozstać.Bardzo się tego boję jak to przeżyję bo jednak rozstania są bardzo bolesne...a Karmel jest naprawdę bardzo słodkim i kochanym goldaskiem.Rano zawsze przychodzi i kładzie pyszczek na mojej poduszce obok mojej głowy żeby go pomiziać i wycałować nie wiem jak ja to ogarnę.To wyjątkowy pies... :cry:
Aga i Sara - 2010-12-07, 14:20

No i po wizycie:) mam nadzieję, że udanej ;-)
Bardzo dziękujemy Pani Basi z Gliwic za sympatyczne odwiedziny. Rosie oczywiście należy się buziaki za cierpliwe znoszenie zdenerwowania starszego kolegi Joga. Piotruś nie potrafił jeszcze docenić buziaków ślicznej dziewczynki :mrgreen: ale tuż po wyjściu czworonożnej koleżanki ciągle o niej mówił.
Serdecznie pozdrawiamy i cierpliwie czekamy na decyzję, no i na Złociaka lub na Panią :mrgreen: , który/a kiedyś trafi do nas :-D

Aga i Sara - 2010-12-07, 14:25

Przepraszam jeśli przekręciłam imię pieska :mrgreen:
Barbara - 2010-12-07, 15:09

Aga nam również było u Was bardzo miło. Dziękujemy i na pewno zawita do Waszego domu jakieś złotko :)
Aga i Sara - 2010-12-07, 15:13

Już nie możemy się doczekać ;-)
A do Gliwic nie tak daleko więc opcja spacerów wyjazdowych jest możliwa :mrgreen:

P.s Gratuluje dobrej orientacji dotarła Pani bez problemu na koniec świata :mrgreen:

Pozdrawiamy
Moje chłopaki odsypiają wrażenia :-D

EWA INGA - 2010-12-07, 19:21

Bardzo miło mi ogłosić że Karmel już nie szuka domu. Po wnikliwie przeprowadzonym procesie adopcyjnym postanowiliśmy że Karmel trafi do Alicji i jej rodziny do Gdyni :mrgreen:
Alicjo nasze gratulacje :radocha:

Karmelowa Alusia - 2010-12-07, 20:00

Pisze ten post na dyzurze,korzystajac z neta w komorce,bo moj w pracy nie dziala.BARDZO DZIEKUJE WSZYSTKIM,KTORZY ZAANGAZOWALI SIE W ADOPCJE KARMELA oraz mojej corce za pomoc,dziekuje za obdarzenie mnie kredytem zaufania i wybranie mnie na rodzine Karmeła.Wzruszylam sie gdy pani Ewa zadzwonila do mnie z radosna nowina.MAM NADZIEJE,ZE INNE PSY FUNDACJI ORAZ WSZYSTKIE INNE TEZ NIEDLUGO ODWIEDZi SPOZNIONY MIKOLAJ TAK JAK MNIE I KARMELA
bielan - 2010-12-07, 20:07

Gratuluję :-) Życzę samych radosnych chwil w Waszym nowym życiu.
Ewa dzięki wielkie za prowadzenie adopcji Karmela, wielkie dzięki i słowa uznania dla Anetki za wspaniała opiekę i serce okazane Karmelo, a pamiętasz Anetko początki...nie były takie łatwe. Jeszcze raz dzięki

mpati123 - 2010-12-07, 20:16

:) Powiedzcie kiedy będzie przenoszony, bo chciałabym przynajmniej raz być z nim na spacerku (umawiamy się na niego i umawiamy...:))
bielan - 2010-12-07, 20:31

Jak będzie już wszystko ustalone, na pewno będzie napisane w tym wątku :-)
Aga i Sara - 2010-12-07, 20:33

Bardzo miło jest gdy czyta się takie posty jak pani Alicji
Bardzo serdecznie gratuluję i życzę samych szalonych chwil z nowym Domownikiem Karmelkiem.
Mam nadzieję, że my także nie długo będziemy mogli przyjąć do siebie i stworzyć dom kolejnemu pieskowi fundacji
Serdecznie pozdrwawiam
Aga

Madzia i Fredzia - 2010-12-07, 20:46

Alusiu serdeczne gratulacje, wszystkiego na z Krmelkiem
Barbara - 2010-12-07, 20:55

Gratulujemy serdecznie i życzymy długiego, wspólnego , szczęśliwego życia dla Ciebie i dla Karmela. :mrgreen:
Warna - 2010-12-07, 21:03

Ja dołączam się do GRATULACJI. :-D
Jola i Kaja - 2010-12-07, 21:06

Wszystkiego naj.... . Do zobaczenia w Gdyni może na wspólnym spacerze Karmel.
aneta01411 - 2010-12-07, 21:29

Ja też się dołączam do gratulacji ale przyznam, że początki były trochę trudne ale są to chwile i wspomnienia których nikt mi nie odbierze ...będę bardzo za nim tęsknić bo niestety człowiek bardzo się przywiązuje tym bardziej, że to pies wyjątkowy :) :) :)
Kasia i Misio - 2010-12-07, 21:34

Gratulacje :)
Czy dobrze liczę, że po Fretce to już szczęśliwy 13-ty goldeniasty, któremu Warta Goldena podarowała lepsze życie, nowy wspaniały domek?

Warna - 2010-12-07, 21:51

Jeszcze mamy dla Ciebie Kasiu kilka nowych niespodzianek. :-D
Kasia i Misio - 2010-12-07, 22:03

Ok, to super :-D Ja (i na pewno nie tylko ja) się bardzo cieszę z każdej takiej niespodzianki. :hura: :brawo:
Jerzy Kora - 2010-12-07, 22:57

Kasia i Misio napisał/a:
Gratulacje :)
Czy dobrze liczę, że po Fretce to już szczęśliwy 13-ty goldeniasty, któremu Warta Goldena podarowała lepsze życie, nowy wspaniały domek?

i 10 psów pod opieką :lol: z tendencją wzrostową. :P

MarzenaTabaNugat - 2010-12-08, 00:06

Gdynia rośnie w siłę ;-)

GRATULACJE!!!!!