Forum Fundacji Warta Goldena Forum organizacji pomagającej psom rasy Golden Retriever w potrzebie.
PSY FUNDACYJNE W NOWYCH DOMACH - LOLA ma dom w Olsztynie - 96
M!S!A - 2012-03-31, 15:40 ofilka - 2012-03-31, 16:10 och jaki piękny lolutek HalinaP - 2012-04-03, 09:39 Dziękujemy za piękne zdjęcia cudnej psiczki Loli.
Pozdrawiamy serdecznie jej rodziców M!S!A - 2012-04-05, 21:30 Puk puk Pani Wiolu jak się macie? Jak Lola? Co z jej zostawaniem w domu?Wiola i Lola - 2012-04-10, 19:36 witam wiatam
brak mojej obecnosci zwalam na zawirowanie siwetami
ogolnie u nas dobrze ale ... problem z zostawianiem Loli na 15 minut po malu zostaje zazegnany. Byly dni ze nie szczekala. Teraz gdy byly swieta ciagle byla z nami i dzisiejszy dzien chyba troche przezyla brakiem naszej nieobecnosci. Sasiad mowil ze szczekala dajemu jej zabawke kong- zaladowanego pasztetem i czasem to wystarczy by nie szczekala.ofilka - 2012-04-17, 17:14 Spróbuj też surowych kości. Kiedy dostawała taką dużą wołową była zahipnotyzowana kilka godzin. (Dostaniesz w każdym mięsnym). Pozdrówka!HalinaP - 2012-04-18, 07:48 Hej,hej. Co tam fajnego w Olsztynie?
Czy piękna Lola kocha już Was całym swoim psim byciem.
Bardzo jesteśmy ciekawi jak rozrabia, czy już nabrała
ciałka, czy bardzo umiejętnie naciąga Was na wszystko co lubi
najbardziej.
Pozdrawiamy bardzo serdecznie
Prosimy o fotki Wiola i Lola - 2012-05-07, 08:55 U nas wszystko ok! Nie mamy z nią problemów. Gdy wychodzimy z domu, a ona zostaje sama to wie, że zawsze wracamy i problem ze szczekaniem już zakończony. Zwyczajnie idzie w stronę drzwi balkonowych i tam sobie patrzy na świat. Ładnie chodzi na smyczy, nie oddala się! co chwila zerka czy idziemy. Przywołana "do mnie" szybko wraca!
Do dzieci nastawiona bardzoooo pozytywnie co było naszym zaskoczeniem
PozdrawiamyHalinaP - 2012-05-07, 11:58 Serdecznie pozdrawiamy.
Już bardzo tęskniliśmy za wiadomościami od Was.
Czy Lolunia nabrała trochę "mięska" czy nadal jest jeszcze chudzinka?
Fajnie że już nie szczeka, prawdopodobnie sie zaklimatyzowała
i wszelkie niepokoje minęly.
Teraz życzymy Wam zdrowia i radości z siebie nawzajem.
Czekamy na reportaż foto Wiola i Lola - 2012-05-10, 12:38 foteczki już pewnie na dniach się pojawią M!S!A - 2012-05-10, 12:51 A jasne że będą foteczki i nie na dniach a teraz, bo oczywiście wczoraj zapomniałam
Wiola i Lola - 2012-05-10, 13:06 ooo super!! dziękujemy Kasia, Szajba i Milka - 2012-05-10, 13:24 Ooo jaka Lolitka:) Taka troche podobna do Milki. Śliczna Wiola i Lola - 2012-05-10, 16:54 Faktycznie Lola jest bardzo podobna do Milki też śliczny piesHalinaP - 2012-05-11, 07:13 Jest cudna,ma taką szczęśliwą mordkę
ze aż chce się dać pyska.
Bardzo dziękujemy za fotki.
Serdecznie pozdrawiamy Wszystkich
Wiola i Lola - 2012-06-18, 07:05 Witam
ok tygodnia temu nasza Lola zaczęła pływać i teraz ciężko jej przejść obojętnie jak widzi rzeczkę czy jezioro. Wczoraj jak zobaczyła kaczki pływające po jeziorze to wskoczyła za nimi i płynęła tak szybko by je złapać aż sama stwierdziła, że nie będzie miała sił by wracać.HalinaP - 2012-06-18, 12:40 Pozdrawiamy serdecznie właścicieli i Kaczopiesa.
Na pierwszy rzut oka widać że jesteście bardzo szczęśliwi ze sobą.
Gratulujemy z całego serca.
Pieska jest bardzo piękna.
Bardzo Wam zazdrościmy.
My ze swoim mamy kłopot zdrowotny i nie możemy pozwolić mu na ganianie
czegokolwiek.Zatem spacery są mało wesołe
Buziaki dla Wszystkich Wiola i Lola - 2012-06-19, 10:48 Wczoraj byliśmy u weterynarza z Lolą - drapała tylne łapy i okolice przy ogonie. Biedulka miała zapchane gruczoły. Dostała zastrzyk i miała odetkane gruczoły, a dziś musieliśmy podać jej tabletki na odrobaczenie. Widzę duży rezultat już nie siada i nie czochra siebie z każdej strony
Dziękuje za pozdrowienia Pani Halino. Szybkiego powrotu do zdrowia dla piesia. i czerpania przyjemności ze spacerów
PozdrawiamyHalinaP - 2012-06-19, 11:48 Nasz piesio kochany do pełni zdrówka to już nie wróci. Ma zerwane wiązadła w tylnych
łapkach i funkcjonuje tylko dlatego że ma super weta. Gdyby się stan pogorszył to czeka go operacja. Dlatego go oszczędzamy. Przy czym przypadłość jest dosyć bolesna, zatem robimy
wszystko żeby nie cierpiał.Dlatego nie mogliśmy zatrzymać u siebie Waszej Loli, jako że
jemu też bardzo się psiczka podobała.
Bardzo się cieszymy że Lola ma taki fajny domek i takich fajnych mamo-tatów.
Pozdrawiamy Was bardzo ,bardzo serdecznie Wiola i Lola - 2012-07-15, 16:17 Jaki jest dobry szampon dla psów? aby nie uczulałWarna - 2012-07-15, 16:48 Najdelikatniejszy, może być dla szczeniąt i nie kupuj tych zupełnie najtańszych.Wiola i Lola - 2012-07-15, 20:56 a jakieś konkretne firmy?Wiola i Lola - 2012-07-18, 08:38 Kto słyszał żeby pies jadł maliny?
Nasza Lola tylko taka zdolna. Wczoraj byliśmy w lesie i nie mogłam jej odpędzić od krzaków z malinami. Jak widziała, że się do niej zbliżam by ją odgonić to tak szybko wąchała i szukała gdzie jest następna malinka co by jeszcze zdążyć zjeść. Ale spryciula odpędzona od krzaka biegała i szukała następnych. Nie przeszkadzało jej to, że krzaki kują. Brzuszek to ma tak podrapany od tych malin... że szok Warna - 2012-07-18, 09:05 Mój Nero je maliny. Wiola i Lola - 2012-07-18, 09:27 uff a ja myślałam, że mam psa wariata