To jest tylko wersja do druku, aby zobaczyć pełną wersję tematu, kliknij TUTAJ
Forum Fundacji Warta Goldena
Forum organizacji pomagającej psom rasy Golden Retriever w potrzebie.

PSY FUNDACJI - BOSKI - 128

Ewa i Cindy - 2012-07-10, 23:21

nawet się Krzysiu nie obejrzysz a sam będziesz takie foty strzelał :)
Rufiakowa Amcia - 2012-07-11, 22:12

O kurczę, a ja dopiero teraz zauważyłam w tytule profilu, że Bosiu został oceniony na 8 lat :shock: . A z początku dawaliśmy mu góra 3.
Noo, a zdjęcia z Jogurcińskim to miodzio :D Krzysiu, ja myślę, że goldki to mają gdzieś w duszy troszkę z kota (na pewno chętnie wylegiwałyby się w umywalce i łapały spadające kropelki, gdyby się tam mieściły ;) ), tak więc z pewnością Asterek z Kasią się dogadają :)

Barbara - 2012-07-11, 22:28

Psiak nie został tak oceniony przez weterynarza. Odnaleziona została właścicielka psiaka, która postanowiła powierzyć opiekę nad psiakiem fundacji - no i wiek jest na podstawie daty urodzenia.
Ewa i Cindy - 2012-07-11, 22:33

chciałabym napisać kilka zdań sprostowania co do naszego kochanego Boskiego.
Faktycznie odnalazł się u niego tatuaż i skontaktowaliśmy się z właścicielką psiaka ale ona sama stwierdziła że ze względu na dobro Boskiego zostaje on pod naszą opieką :)
no i właśnie po tatuażu znamy już faktyczny wiek Boskiego.. czyli ma skończone 8 lat ale jak widać jest jeszcze w sile by czasami przeciągnąć Roberta :)

Rufiakowa Amcia - 2012-07-14, 12:19

No proszę, co za niespodziewany obrót sprawy. A mogę zapytać, jak to w końcu było- zgubił się, zwiał, czy co?
Barbara - 2012-07-14, 12:58

Opuścił samowolnie teren swojego miejsca zamieszkania ale tak narawdę to my niestety nie mamy tak szczegółowych informacji. Wiemy tylko, że stało się to już nie pierwszy raz.
Rufiakowa Amcia - 2012-07-14, 13:07

Oki, dziękuję Pani Basiu. Grunt, żeby teraz trzymał się Roberta i Jogurcińskiego, to wszystko będzie dobrze :D
Misiowa Bogusia - 2012-07-16, 21:53

nie ma to jak kot z psem...to dopiero szczęśliwe życie...ba dwa koty i pies to jeszcze wiecej szczęścia...patrzę na to codziennie...kot wyciaga mieso z miski Miśki a ona tylko czatuje jak coś zostanie w kociej misce, już ona sobie z tym poradzi......zdarza się ze kot wyciaga mieso dla psa gorace z garnka na kuchence a pies kończy je jesc na podłodze..to ci dopiero wspołpraca....hihi...powodzenia ...
Ewa i Cindy - 2012-07-20, 12:13

no .. a może co powiedz na idyllę... 2 koty i 2 psy.. to by dopiero była brygada.. :)
Boski szuka nowego domku więc się trzeba zastanawiać :)

Boski.. a ty tak cicho nie siedź.. wiem że z kotem kombinujecie ale chyba znajdziesz chwilkę żeby poopowiadać co nowego u Ciebie słychać.. możecie sobie foty na wzajem robić.. musisz nacisnąć tak największy przycisk na górze aparatu i gotowe :)

aneta - 2012-07-24, 19:55

Witajcie!!! Boski jest przeuroczy i ta relacja z kotem. Super. Jakie warunki trzeba spełniać by zostać właścicielem takiego pięknego psiaka, a i kot dla towarzystwa się znajdzie, a raczej kotka- TOŚKA. Czekamy na wiadomość. Mizianko dla futrzków. :)
AniaMilo - 2012-07-24, 20:14

anetko musisz ankiete wypelnic :-D
AniaMilo - 2012-07-24, 20:17

Boski jak tam spiski kiedy sie koncza bo cicho tu jakos :-/

pozdrawiam Milo

aneta - 2012-07-24, 20:46

Więc czekamy na ankietę. :)
Warna - 2012-07-24, 20:51

http://wartagoldena.org.pl/?page_id=1254
Ewa i Cindy - 2012-07-29, 08:59

wczoraj rozmawiałam z Robertem który ma Boskiego u siebie :)
Boski dalej jest boski tyle że się chłopak uż na dobre rozbrykał..
lata za piłką.. biega rekreacyjnie.. jak tylko usłyszy klucze od razu czeka pod drzwiami żeby z nim wyjść.. jednym słowem przeżywa drugą młodość... szalony chłopak!!
Boski szuka nowego domku .. teraz mieszka na 2 piętrze i radzi sobie ok ale lepiej byłoby gdyby mieszkał maksymalnie na pierwszym chyba że jest winda.. która zawiezie naszego Boskiego do nieba :)

Robert obiecał wstawić parę nowych zdjęć jak znajdzie chwilkę.. ale może byś tak jednak samemu Boskiemu pokazał jak to się robi.. to będzie to nadzorował jak ty jesteś w pracy.. :)

Asterkowy Krzysztof - 2012-07-29, 09:05

No kumplu widzę że zdobyłeś już serce Anetki więc może ........trzymam kciuki za fajny kochający dom :-D i pozdrów Roberta ,oraz kocie kumpelstwo
aneta - 2012-07-29, 18:17

Witajcie!!! To prawda Boski skradł mi serducho! Wróciliśmy już z nad mazurskich jezior i czekamy na telefon od Krzysztofa.
Rufiakowa Amcia - 2012-07-31, 16:14

Halo, Bosiu, jak tam chłopie? Człowieki się o Ciebie dopytują, a ja nie wiem, co mam im mówić, wstukaj no tu parę słów, jak Pańciostwo będzie spało. Może i Jogurciński trochę poopowiada o Waszych wspólnych przygodach?
Roberto - 2012-07-31, 22:29

Kochani moi forumowicze :)

Przepraszam za opóźnienia w pisaniu ale Boszczak tak sie rozwydrzył :) że niby 8 lat ale ... nikt nie uwierzył że on tyle ma :)
i tu uwaga

Roberto - 2012-07-31, 22:31

Boski skacze, biega i jest na prawdę wesołym psiakiem :)
wcale się nie męczy i to moze dlatego że zrzucił parę zbędnych kilogramów bo jest leciutki jak piórko :) sami spójrzcie ;)

Roberto - 2012-07-31, 22:39

jest już u nas prawie dwa miesiące i...

1. Z Boskiego z 7 czerwca został cały Boski + milion dodatkowych pozytywnych cech :)
2. Spacer? zaaaawsze :) a jak chcecie wyjsc z domu niepostrzeżenie to bezszelestnie zabierzcie klucze :) inaczej? nie da sie :)
3. Zostaje w domu? Spokojnie :) nic nie zdemoluje :) lezy sobie w najlepsze i czeka az wrocisz a jak wrocisz... przestępuje z nogi na nogę jak małe dziecko kiedy chce żeby go wziąć na ręce i ponosić. I cieszy sie... niesamowicie :)
4. Na inne psy reaguje jak na rodzeństwo :) ogon rozmachany i chce się bawić.
5. Piłeczka. Koniecznie piszcząca (to nic że piszczy przez pierwsze 3h a później przestaje ;) )
6. W kolejce do kiosku? Położy się i poczeka :)
7. Spotykasz się w parku ze znajomymi i chcesz pogadac? Położy się i poczeka grzecznie :) mozesz pomóc mówiąc siad :)
8. Czasami wpycha się na łóżko jak siedzisz za daleko i nie możesz go głaskać .,.. :)

BOSKI - > PIES "PO PROSTU MNIE KOCHAJ"

Pozdrawiam wszystkich... i Boszczak macha łapką :)

Rufiakowa Amcia - 2012-07-31, 22:40

Miód na moje serce! Czyli Bosiu czuje się dobrze, łapki mu nie dokuczają, jak widać? A jak swędzonko? Ten chłopak to czysta radość po prostu! Boski! :D :D
Rufiakowa Amcia - 2012-07-31, 22:46

Dziękuję za opis, ja też nie wierzę, że on ma 8 lat, to po prostu dzieciak słodki! Bosiu, kochanie, głasuniam Cię i kiziam mocno! Roberto, ściski dla Was i, jak mówią polonusy w Ameryce- kipaj w in taczu ;)
Asterkowy Krzysztof - 2012-08-01, 07:34

Czyli Boski gotowy na nową drogę życia :-D
Barbara - 2012-08-01, 09:21

Dokładnie tak Krzysiu :)