Forum Fundacji Warta Goldena Forum organizacji pomagającej psom rasy Golden Retriever w potrzebie.
PSY FUNDACJI - BOSKI - 128
Ewa i Cindy - 2012-07-10, 23:21 nawet się Krzysiu nie obejrzysz a sam będziesz takie foty strzelał Rufiakowa Amcia - 2012-07-11, 22:12 O kurczę, a ja dopiero teraz zauważyłam w tytule profilu, że Bosiu został oceniony na 8 lat . A z początku dawaliśmy mu góra 3.
Noo, a zdjęcia z Jogurcińskim to miodzio Krzysiu, ja myślę, że goldki to mają gdzieś w duszy troszkę z kota (na pewno chętnie wylegiwałyby się w umywalce i łapały spadające kropelki, gdyby się tam mieściły ), tak więc z pewnością Asterek z Kasią się dogadają Barbara - 2012-07-11, 22:28 Psiak nie został tak oceniony przez weterynarza. Odnaleziona została właścicielka psiaka, która postanowiła powierzyć opiekę nad psiakiem fundacji - no i wiek jest na podstawie daty urodzenia.Ewa i Cindy - 2012-07-11, 22:33 chciałabym napisać kilka zdań sprostowania co do naszego kochanego Boskiego.
Faktycznie odnalazł się u niego tatuaż i skontaktowaliśmy się z właścicielką psiaka ale ona sama stwierdziła że ze względu na dobro Boskiego zostaje on pod naszą opieką
no i właśnie po tatuażu znamy już faktyczny wiek Boskiego.. czyli ma skończone 8 lat ale jak widać jest jeszcze w sile by czasami przeciągnąć Roberta Rufiakowa Amcia - 2012-07-14, 12:19 No proszę, co za niespodziewany obrót sprawy. A mogę zapytać, jak to w końcu było- zgubił się, zwiał, czy co?Barbara - 2012-07-14, 12:58 Opuścił samowolnie teren swojego miejsca zamieszkania ale tak narawdę to my niestety nie mamy tak szczegółowych informacji. Wiemy tylko, że stało się to już nie pierwszy raz.Rufiakowa Amcia - 2012-07-14, 13:07 Oki, dziękuję Pani Basiu. Grunt, żeby teraz trzymał się Roberta i Jogurcińskiego, to wszystko będzie dobrze Misiowa Bogusia - 2012-07-16, 21:53 nie ma to jak kot z psem...to dopiero szczęśliwe życie...ba dwa koty i pies to jeszcze wiecej szczęścia...patrzę na to codziennie...kot wyciaga mieso z miski Miśki a ona tylko czatuje jak coś zostanie w kociej misce, już ona sobie z tym poradzi......zdarza się ze kot wyciaga mieso dla psa gorace z garnka na kuchence a pies kończy je jesc na podłodze..to ci dopiero wspołpraca....hihi...powodzenia ...Ewa i Cindy - 2012-07-20, 12:13 no .. a może co powiedz na idyllę... 2 koty i 2 psy.. to by dopiero była brygada..
Boski szuka nowego domku więc się trzeba zastanawiać
Boski.. a ty tak cicho nie siedź.. wiem że z kotem kombinujecie ale chyba znajdziesz chwilkę żeby poopowiadać co nowego u Ciebie słychać.. możecie sobie foty na wzajem robić.. musisz nacisnąć tak największy przycisk na górze aparatu i gotowe aneta - 2012-07-24, 19:55 Witajcie!!! Boski jest przeuroczy i ta relacja z kotem. Super. Jakie warunki trzeba spełniać by zostać właścicielem takiego pięknego psiaka, a i kot dla towarzystwa się znajdzie, a raczej kotka- TOŚKA. Czekamy na wiadomość. Mizianko dla futrzków. AniaMilo - 2012-07-24, 20:14 anetko musisz ankiete wypelnic AniaMilo - 2012-07-24, 20:17 Boski jak tam spiski kiedy sie koncza bo cicho tu jakos
pozdrawiam Miloaneta - 2012-07-24, 20:46 Więc czekamy na ankietę. Warna - 2012-07-24, 20:51 http://wartagoldena.org.pl/?page_id=1254Ewa i Cindy - 2012-07-29, 08:59 wczoraj rozmawiałam z Robertem który ma Boskiego u siebie
Boski dalej jest boski tyle że się chłopak uż na dobre rozbrykał..
lata za piłką.. biega rekreacyjnie.. jak tylko usłyszy klucze od razu czeka pod drzwiami żeby z nim wyjść.. jednym słowem przeżywa drugą młodość... szalony chłopak!!
Boski szuka nowego domku .. teraz mieszka na 2 piętrze i radzi sobie ok ale lepiej byłoby gdyby mieszkał maksymalnie na pierwszym chyba że jest winda.. która zawiezie naszego Boskiego do nieba
Robert obiecał wstawić parę nowych zdjęć jak znajdzie chwilkę.. ale może byś tak jednak samemu Boskiemu pokazał jak to się robi.. to będzie to nadzorował jak ty jesteś w pracy.. Asterkowy Krzysztof - 2012-07-29, 09:05 No kumplu widzę że zdobyłeś już serce Anetki więc może ........trzymam kciuki za fajny kochający dom i pozdrów Roberta ,oraz kocie kumpelstwoaneta - 2012-07-29, 18:17 Witajcie!!! To prawda Boski skradł mi serducho! Wróciliśmy już z nad mazurskich jezior i czekamy na telefon od Krzysztofa.Rufiakowa Amcia - 2012-07-31, 16:14 Halo, Bosiu, jak tam chłopie? Człowieki się o Ciebie dopytują, a ja nie wiem, co mam im mówić, wstukaj no tu parę słów, jak Pańciostwo będzie spało. Może i Jogurciński trochę poopowiada o Waszych wspólnych przygodach?Roberto - 2012-07-31, 22:29 Kochani moi forumowicze
Przepraszam za opóźnienia w pisaniu ale Boszczak tak sie rozwydrzył że niby 8 lat ale ... nikt nie uwierzył że on tyle ma
i tu uwaga
Roberto - 2012-07-31, 22:31 Boski skacze, biega i jest na prawdę wesołym psiakiem
wcale się nie męczy i to moze dlatego że zrzucił parę zbędnych kilogramów bo jest leciutki jak piórko sami spójrzcie Roberto - 2012-07-31, 22:39 jest już u nas prawie dwa miesiące i...
1. Z Boskiego z 7 czerwca został cały Boski + milion dodatkowych pozytywnych cech
2. Spacer? zaaaawsze a jak chcecie wyjsc z domu niepostrzeżenie to bezszelestnie zabierzcie klucze inaczej? nie da sie
3. Zostaje w domu? Spokojnie nic nie zdemoluje lezy sobie w najlepsze i czeka az wrocisz a jak wrocisz... przestępuje z nogi na nogę jak małe dziecko kiedy chce żeby go wziąć na ręce i ponosić. I cieszy sie... niesamowicie
4. Na inne psy reaguje jak na rodzeństwo ogon rozmachany i chce się bawić.
5. Piłeczka. Koniecznie piszcząca (to nic że piszczy przez pierwsze 3h a później przestaje )
6. W kolejce do kiosku? Położy się i poczeka
7. Spotykasz się w parku ze znajomymi i chcesz pogadac? Położy się i poczeka grzecznie mozesz pomóc mówiąc siad
8. Czasami wpycha się na łóżko jak siedzisz za daleko i nie możesz go głaskać .,..
BOSKI - > PIES "PO PROSTU MNIE KOCHAJ"
Pozdrawiam wszystkich... i Boszczak macha łapką Rufiakowa Amcia - 2012-07-31, 22:40 Miód na moje serce! Czyli Bosiu czuje się dobrze, łapki mu nie dokuczają, jak widać? A jak swędzonko? Ten chłopak to czysta radość po prostu! Boski! :DRufiakowa Amcia - 2012-07-31, 22:46 Dziękuję za opis, ja też nie wierzę, że on ma 8 lat, to po prostu dzieciak słodki! Bosiu, kochanie, głasuniam Cię i kiziam mocno! Roberto, ściski dla Was i, jak mówią polonusy w Ameryce- kipaj w in taczu Asterkowy Krzysztof - 2012-08-01, 07:34 Czyli Boski gotowy na nową drogę życia Barbara - 2012-08-01, 09:21 Dokładnie tak Krzysiu