Forum Fundacji Warta Goldena Forum organizacji pomagającej psom rasy Golden Retriever w potrzebie.
PSY FUNDACYJNE W NOWYCH DOMACH - FIFI ma już nowy dom w Białymstoku - 130
ajza - 2012-09-27, 15:34 Temat postu: :)ja też czekam na "swojego" goldenka.... jeszcze tylko tydzień i możemy zaczynać procedurę nie mogę się doczekać i 3-mam kciuki by się udało Kaśka - 2012-09-27, 18:32 Super! Sunia będzie miała domek dagmarazz - 2012-09-27, 19:26 Kolejne szczęśliwe zakończenie Rufiakowa Amcia - 2012-09-27, 20:12 Fifula, jak cudownie! Serdecznie gratuluję!Ewa i Cindy - 2012-09-28, 21:20 ja tez serdecznie gratuluje Pani Ani..
nie mogę powiedzieć żebym tak po prostu przeszła do tematu oddania niunieczki.. szczególnie że coraz częściej przychodzi po głaski i tak te swoje piękne ślipia przymruża
wierzę jednak że będzie miała swoją prywatną parę rąk kt będą ją mogły głaskać kiedy tego zechce.. u mnie jest dość duża konkurencja:)
a tak poza tym u Fifi wszystko ok, jutro jedziemy się wykąpać i ładnie uczesać na poniedziałek.. bo to wtedy odbędzie się podróż do nowego domku na razie pańcia trochę odpuściła ze względu na remonty w domku i na zewnątrz
jutro już postaram się nie zapomnieć aparatu.. to pare fotek wrzuce Ewa i Cindy - 2012-10-01, 18:58 obiecane fotki z ostatniego weekendu u mnie
spacerkowo
odpoczynek po wieczornym spacerku
no niestety.. ale kolejka do czesania też obowiązuje!
teraz to ja czekam jak Fifi w nowym domku się ma.. jak podróż i jak pierwsze chwile
Czekam tez na fotorelacje Anya i Fifi - 2012-10-04, 12:09 Dziękuję bardzo Pani Ewo
Jestem przeszczęśliwa mając śliczną, kochaną Fifi przy sobie. Jest cudowna i ma się coraz świetniej. Merda do mnie ogonkiem, nie odstępuje na krok, odsłania mi brzuszek do głaskania i patrzy w oczy. Dziś też już "normalnie" zjadła. Uwielbia smakołyki z ręki, dziś też dostała kość. Wychodzimy 3 razy dziennie - rano na ponad godzinę, wczesnym popołudniem na toaletę, a wieczorem na prawie godzinę. Odkrywamy siebie, uczymy się nawzajem, świetnie rozumiemy. Razem poznajemy osiedle, inne pieski i ich właścicieli. Koty z upodobaniem bawią się ogonem Fifi, która im po prostu na to pozwala, w ogóle nie zwracając na to uwagi, lecz kiedy dziś najpierw Pompon, a później Fortuna dobierał się do kości Fifi, najpierw warczała ostrzegawczo, a potem zaszczekała, co poskutkowało od razu. Śpi w sypialni, tuż przy łóżku i widać, że mnie pilnuje. Wzrusza mnie na każdym kroku, bo wszystko rozumie i jest bardzo posłuszna. Od razu stała się moją przyjaciółką, a ja z radością zasłużę na jej przyjaźń. Jak tylko nauczę się dodawać do forum zdjęcia i filmiki, załączę je jako "dowód" naszej harmonii.
Pozdrawiam serdecznie Pani Ewo i jeszcze raz dziękuję za to cudowne puszyste szczęście, czyli Fifi Barbara - 2012-10-04, 12:38 Bardzo się cieszymy z tak wspaniałych wieści z nowego domku Fifi Anya i Fifi - 2012-10-04, 12:58 I ja się cieszę z obecności Fifi w rodzinie
Zdjęcia i filmik dołączę w przyszłym tygodniu.
Pozdrawiam cieplutko Pani Barbaro Asterkowy Krzysztof - 2012-10-04, 13:27 Ja również bardzo się cieszę że Fifi ma juz domek i serdecznie gratuluję Pani Aniu goldenek2 - 2012-10-04, 14:35 Ależ super wieści .... aż mokro trochę pod oczami Ewa i Cindy - 2012-10-04, 21:48 a ja znowu ryczę .. ze szczęścia
jak czytałam ten opis to jakbym ją u siebie widziała ona tez spała koło mnie na kocyku.. a mówię koło mnie bo ja dalej mam materac na podłodze zresztą reszta tez tak śpi więc ona chyba innej formy nie zna
no.. kotki sobie ustawiła.. ona sobie w kasze dmuchać nie da ale bardzo się ciesze że i tak tak ładnie się z nimi dogaduje.. to już jej kolejne stadko
czekam z niecierpliwością na fotki Ewa i Cindy - 2012-10-04, 21:50 a co do fotek.. to zapraszam na ten wątek: http://wartagoldena.org.p...er=asc&start=25
na pewno pomoże.. a jak nie to ja chętnie pomogę krok po kroku Ewa i Cindy - 2012-10-09, 10:38 dostałam zdjęcia od Pani ani.. bo coś się nie udało tym razem
Fifi i Fortunek
Ferajna
mam jeszcze filmik.. zaraz go tez dorzucę Korbulowa Familia - 2012-10-09, 10:41 "Fifi i Fortunek" - no serce mi ścisnęło Ewa i Cindy - 2012-10-09, 10:49 no i obiecany filmik: http://youtu.be/fTjGvuHetm0goldenek2 - 2012-10-09, 11:07 ze szczęścia, Wzruszające.Kama, Mela, Ruda - 2012-10-09, 14:43 ojeju ja też się wzruszyłam. Pięknie M!S!A - 2012-10-09, 16:20 Niesamowite jaka Fifunia jest cierpliwa dla tych kociaczków. A wspólne zdjęcie z panią Anią jest wspaniałe Asterkowy Krzysztof - 2012-10-09, 16:48 Super uwielbiam patrzeć na zdjęcia psów z kotami żyjącymi w takiej idealnej zgodzie
a polowanie na ogon Fifi ....biedny ogonekRufiakowa Amcia - 2012-10-09, 17:49 Jakie kochane dziewczątko! Ta uśmiechnięta śnupka przy Pani Ani, no cudo po prostu! I jaka kochana, że "udostępnia" ogonek do zabawy Anya i Fifi - 2012-10-09, 20:26 Serdecznie dziękuję wszystkim za te piękne komentarze. Fifi jest moim szczęściem. Jutro jedziemy na wieś, do moich rodziców, tam się wybiega i wyszaleje.
Pozdrawiam(y) serdecznie wszystkich
Ania, Fifi, Fortunek i Pompon Ewa i Cindy - 2012-10-09, 20:47 oj.. to tam pewnie masa zdjęć powstanie.. nie mogę się doczekać.. Anya i Fifi - 2012-10-09, 21:06 Obiecuję zdać fotorelację Pani Ewo
Serdecznie dziękuję za przyjęcie do grupy - to dla mnie zaszczyt i radość Ewa i Cindy - 2012-11-13, 17:50 Ania.. czas leci a ja fotek się jeszcze nie doczekałam.. napisz proszę coś o Fifi