Forum Fundacji Warta Goldena Forum organizacji pomagającej psom rasy Golden Retriever w potrzebie.
PSY FUNDACJI - MORGAN - 178
Morgan MaR TOM - 2013-06-15, 21:54 Witam Młodzieniec już śpi własnie niedawno sie troszke uspokoił bo tak troszkę zdezorientowany, ale przyjazny i patrzyl tylko za Tomkiem bo on go przywiózł. Droga mineła całkiem spokojnie, jak potrzebował załatwić swoje potrzeby, to zaczoł sie kręcić i próbował przejść na tylnie siedzenie:) Po przyjeździe przywitał nas jakbyśmy sie bardzo dobrze znali ... po krótkim odpoczynku spacerowaliśmy i poznawaliśmy troszkę okolice... i muszę przyznać ze jest bardzo posłuszny , troszkę ciągnie ale będziemy nad tym pracować mamy nadzieje że z pozytywnym skutkiem. Idziemy jeszcze na krotki spacerek bo, troszkę dużo pił pewnie dlatego że dziś bardzo ciepło a podminowanie też dużo daje... i lecimy do spania bo dziś dzień pełen wrażeń M!S!A - 2013-06-15, 21:58 Oj tak pierwsze dni Morgan może więcej pić,dyszeć nie koniecznie ze względu na ciepło ale właśnie na stres. Trzeba to przeczekać Ciesze się ze u Was wszystko w porządku, a Morgan może już wybrał swojego pańcia magda - 2013-06-15, 22:42 MONIKA I SUNNY - 2013-06-15, 23:08 czesc Morgan- nie mozemy sie juz doczekac dzisiejszego spaceru z Toba ,fajnie ze jestes bedziemy robic zdjecia i pokazywac jaki z Ciebie szczesliwy chłopak Warna - 2013-06-15, 23:13 Dzięki, Moniko. MONIKA I SUNNY - 2013-06-15, 23:15 MONIKA I SUNNY - 2013-06-16, 19:35 https://imageshack.com/scaled/large/580/w7q2.jpgMONIKA I SUNNY - 2013-06-16, 19:40 Wklejamy fotki z dzisiejszego spaceru z Sunnym i Larrym - jestesmy super kumplami https://imageshack.com/scaled/medium/199/di3s.jpgMONIKA I SUNNY - 2013-06-16, 19:44 Uploaded with ImageShack.comMONIKA I SUNNY - 2013-06-16, 19:52 MONIKA I SUNNY - 2013-06-16, 19:57 MONIKA I SUNNY - 2013-06-16, 19:59 Zobaczcie jaki jestem szczesliwy, ilu mam kumpli i jakie piekne czerwone szelki hau hau
wiecej o mnie opowie wam Moja pancia i pan. A w ogóle to jestem bardzo mądry i piekny Morgan MaR TOM - 2013-06-16, 21:18 Dzisiejszy dzień był już naprawdę bardzo spokojny wyłączając popołudniowe spotkanie z kumplami Larrym i Sunnym, wtedy szaleństwa było sporo i trzeba było uważać, żeby linka Juniora nie zwaliła nikogo z nóg . A tu jeszcze kilka fotek ze spokojnego przedpołudnia Morgan MaR TOM - 2013-06-16, 21:21 M!S!A - 2013-06-16, 21:40 No, no, no- ja tu widzę już dobrych kumpli Rufiakowa Amcia - 2013-06-16, 21:45 Super kumple Morgan MaR TOM - 2013-06-17, 21:14 Słuchajcie muszę pochwalić naszego kochanego bo jest bardzo ale to bardzo grzeczny, wczoraj został sam na 15 minut, a dzisiaj już pół godziny i nic nie napsocił czuje się przy nas coraz pewniej i wychodzi powoli jego wielki temperament, zwłaszcza jak zobaczy piłkę:) także piłka ma magiczną moc. Obiecałam zdjęcia ze spokojnego popołudnia ale muszę mieć na to chwile i dojdę do wprawy, także fotki będą niebawem a tymczasem Pozdrawiamy z Krakowa ! Rufiakowa Amcia - 2013-06-17, 21:31 Gratulacje dla grzecznisia! Oby tak dalej, a nawet lepiej
Polecamy super obrazkową instrukcję wstawiania zdjęć- nie jako załączniki na forum. Wtedy będziemy mogli podziwiać cudną mordkę bezpośrednio Rufiakowa Amcia - 2013-06-17, 22:02
Cytat:
Polecamy super obrazkową instrukcję wstawiania zdjęć- nie jako załączniki na forum. Wtedy będziemy mogli podziwiać cudną mordkę bezpośrednio
...a potem miał być ten link http://wartagoldena.org.p...p?t=64&start=25Morgan MaR TOM - 2013-06-18, 21:48 http://imageshack.us/scaled/thumb/707/3dox.jpgMorgan MaR TOM - 2013-06-21, 09:07 Witamy w tym pięknym ale upalnym dniu wszyscy leżymy i czekamy aż będzie troszkę chłodniej żeby wyjść poszaleć za piłką Morgano wczoraj został już na dwie godzinki sam i był bardzo grzeczny poza resztka masłą którą ściągnął sobie z kuchennego blatu, ale zrobił to tak że nic nie zostało wysmarowane więc pełen podziw dla niego Na razie z powodu upałów jego ulubionym miejscem polegiwania jest balkon nawet w nocy tam sobie śpi . Psich sąsiadów już wszystkim poznał, ale te małe szczekacze mało go polubiły zdecydowanie lepiej dogaduje się z większymi psami a te mniejsze po prostu omija jak szczerzą na niego ząbki . Jutro jak tylko utrzyma się taka piękna pogoda, wybieramy się nad wodę już wszyscy nie możemy się doczekać. Pozdrawiamy !! Madzia i Fredzia - 2013-06-21, 11:44 super wieści, bardzo nas cieszy, że u Was wszystko w porządku i że ten łobuz jest grzeczny ))
widać szczęście i na pyszczku Morgana i na Waszych twarzach-oby tak dalej:-) trzymamy kciuki
pozdrawiamyMadzia i Fredzia - 2013-06-21, 11:47
Asterkowy Krzysztof napisał/a:
Przyłączam się do podziękowań dla Madzi i jej rodziny jesteście wspaniali mam nadzieję że wybryki Morgana nie odebrały Wam chęci do pomagania psiakom Morgan Powodzenia
nie ma za co dziękować Kochani , przykro nam tylko, że Morgan nie mógł zostać u nas do czasu adopcji, tym bardziej że ostatnio robił wielkie postępy i naprawdę zaczął się bardziej otwierać na wszystko dookoła. Ale na pewno jak tylko ogarniemy sytuację rodzinną - to jesteśmy chętni do dalszego pomagania Rufiakowa Amcia - 2013-06-21, 16:34
Morgan MaR TOM napisał/a:
Morgano wczoraj został już na dwie godzinki sam i był bardzo grzeczny poza resztka masłą którą ściągnął sobie z kuchennego blatu, ale zrobił to tak że nic nie zostało wysmarowane więc pełen podziw dla niego
Szacun Morgano!Morgan MaR TOM - 2013-06-23, 08:54 Witamy w niedzielny poranek wczoraj byliśmy nad wodą ale muszę przyznać że zdziwił nas stosunek Morgana do wody nie miał wielkiej ochoty na wchodzenie i pluskanie się:) nawet piłka i różne inne przekupstwa nie zmotywowały go do wejścia głębiej niż do kostek (chociaż ma to też plusy - widać jest ostrożny). Strasznie przezywa jak ktoś z naszej rodziny się od niego oddala szczeka i nie spuszcza wzroku, nasłuchuje . Była też pierwsza podróż samochodem ... i tu piłka pomogła leżała na siedzeniu z tyłu i Morgan spokojnie wszedł i dał się zapiąć w "pasy", wiec nie trzeba było go wnosić . Noi jeszcze jedna ważna wiadomość wczoraj już został na 4 godziny sam z przerwą po 2 godzinach na spacer uwaga ---> NIC NIE ZNISZCZONE mam nadzieje ze to się nie zmieni