Forum Fundacji Warta Goldena Forum organizacji pomagającej psom rasy Golden Retriever w potrzebie.
PSY FUNDACYJNE W NOWYCH DOMACH - PIORUN ma już dom w Ostrowie Wlk. - 183
Ewa i Cindy - 2013-06-13, 21:30
Rufiakowa Amcia napisał/a:
Hahahaha, Aneta, Ty to potrafisz budować napięcie!
to prawda.. pierwsze słowa a ja zamarłam.. !!
piękny to on zawsze był.. teraz doszło szczęście na pycholku wiec jest CUDOWNY!!!
pięknisiu.. to jak.. szukamy Ci domku? ja tylko proszę o spokój w kolejce Aneta i Nico - 2013-06-14, 06:30 Oj tam, bo to poważna sprawa była, więc musiałam o niej napisać z pełną powagą A jeśli chodzi o te kolejki, to ja już właśnie nie śpię po nocach tylko próbuję stworzyć jakiś system, żebyśmy te wszystkie zgłoszenia jakoś ogarnęły, bo ja spodziewam się takich kolejek jak do Media Markt w dniu wyprzedaży Któż by nie chciał takiego przystojniaka? Przemas Nula - 2013-06-14, 12:50 No rewelka . Gratuluję pierwszej kąpieli, bo doskonale wiem, jakie emocje niepewności temu towarzyszą na tymczasie - zarówno ze strony ludzkiej, jak i psiej
Dobrze się czyta, a jeszcze lepiej ogląda te przemiany naszych podopiecznych Aneta i Nico - 2013-06-16, 22:33 Kochani mam dla Was kolejne dobre wieści. Wczoraj w nocy przyjechaliśmy z Piorunem do mojego rodzinnego domu. Psiak od razu dogadał się z moim haszczakiem, dzisiaj pół dnia się z sobą bawiły. Piorun był przeszczęśliwy mogąc hasać sobie po podwórku, bawił się z Jurą, grał w piłkę i odpoczywał na słoneczku. Potem pojechaliśmy sobie nad jeziorko, Piorun troszkę się popluskał, ale nie miał zbyt dużej ochoty na pływanie. Nad jeziorkiem było pełno psów, z kilkoma Piorun się bawił i wszystko było ok, było tam równie dużo dzieci i na żadne z nich ani nie szczeknął, ani nie warknął, ani nie zjeżył się, i nawet krzywo nie spojrzał, więc chyba robi postępy w tej sprawie Teraz Piorun jest tak padnięty, że prawie na nic nie reaguje, a przed nami jeszcze 2 dni na wsi Poniżej relacja z dzisiejszego dnia...
Aneta i Nico - 2013-06-16, 22:34 Ciąg dalszy zdjęć
Piorun jako potwór z bagien
Warna - 2013-06-16, 22:35 Istne szaleństwo!Rufiakowa Amcia - 2013-06-16, 22:51 Szał Piękne zdjęcia, a chłopaki są boskie!Aneta i Nico - 2013-06-16, 22:55 Huszczak to dziewczyna.Ewa i Cindy - 2013-06-16, 23:13 ale fajnie!! super się te zdjęcia ogląda I Jura i Piorun przeszczęśliwi ewidentnie chłopak wyluzował może po powrocie do domku zaiskrzy między sunią rezydentką a nim ale najpierw chłopak musi odpocząć.. teraz będzie pewnie z dobre 3 dni odsypiał
no to kochani.. po takim weekendzie spokojnie możemy uznać Piorunka za gotowego do adopcji kto otworzy swoje serducho na tak kochanego PIORUNująco pięknego futrzaka? Iza Tutisowa - 2013-06-17, 11:17 śliczny jest
Ranka się zrasta?Speedo z Dziewczynami - 2013-06-17, 21:09 Potwór z bagien najlepszy się wycieka chłopak za wszystkie czasy!!Aneta i Nico - 2013-06-17, 21:42 Ranka jest już w pełni zrośnięta, jeszcze tylko sierść troszkę podrośnie i już prawie będzie niewidoczna Dzisiaj z Piorunkiem cały dzień przesiedzieliśmy na dworze, znowu chłopak się wyszalał a teraz śpi jak zabity Rufiakowa Amcia - 2013-06-17, 22:07
Anusiak21 napisał/a:
Huszczak to dziewczyna.
Anusiak21 napisał/a:
bawił się z Jurą,
A mi się jakoś dziwnie Jura z facetem skojarzyło Przepraszam huszczaczkę i Pańciostwo Aneta i Nico - 2013-06-18, 09:14 hahaha spoko, przeprosiny przyjęte, chociaż faktycznie Jura mogła pomylić się z Jurandem i już byłby mężczyzna Martyna i Boski - 2013-06-18, 13:04 Boskie zdjęcia! Piorun robi się coraz przystojniejszy, blizna na głowie już prawie zagojona, no cukiereczek do schrupania. pozdrawiamy z Boszczakiem!!Aneta i Nico - 2013-06-19, 11:53 Wczoraj byliśmy z Piorunkiem na spotkaniu ze szkoleniowcem (będąc w domu skorzystałam ze znajomości siostry:D ). Piorun nie zrobił mi ogromnego wstydu, świetnie sobie radził. Uczyliśmy się lepszego reagowania na imię, eliminowania gryzienia smyczy podczas spacerów, i wszystkich podstaw, które są potrzebne do nawiązania bliskiej relacji z psem. Teraz pozostaje nam tylko praca nad tym wszystkim. Mam nadzieję, że nowy właściciel Piorunka będzie mógł skorzystać z tych wskazówek, które ja otrzymałam wczoraj. A poniżej standardowo relacja ze spotkania
Asia i Bella - 2013-06-19, 13:00 Chciałam spytać, czy to plastikowe zapięcie od szelek nie uwiera Piorunka pod pachą? Akurat w takim miejscu ma Rufiakowa Amcia - 2013-06-19, 14:23 Zdjęcia od dołu najlepiej ilustrują podejście goldenów do nauki- "jestem szczęśliwy, gdy się uczę"
Super, że mieliście taką okazję, teraz to już będzie psiak ideał Aneta i Nico - 2013-06-19, 16:12 Zapięcie jest troszkę nad paszką, więc nie powinno go uwierać, a poza tym staram się zapinać mu te szelki na tyle żeby z nich nie uciekł, ale też na tyle, żeby nigdzie go za bardzo nie uciskały. A Piorun chętnie w nich chodzi, nie próbuje sobie ściągać, nie ma problemu z założeniem, więc chyba się jakoś razem dogadują Przemas Nula - 2013-06-19, 23:13 Świetnie, że jest świetnie Trzymaj się i ucz bystrzaku Aga i Toru - 2013-06-25, 10:15 Piorun! Twój uśmiechnięty pychol rozkłada mnie na łopatki!
Jakby nie to, że Torek był pierwszy to bym tu w kolejce do ciebie stała!Ola i Habs - 2013-06-25, 20:44 Aga, może brat dla Torka? Aga i Toru - 2013-06-25, 21:30
No niestety - Toru na razie musi zostać jedynakiem
Choć nie ukrywam, ze mam tu kilku takich ulubieńców i zabrałabym je najchętniej wszystkie!Iza Tutisowa - 2013-06-27, 14:27 Po Piorunka już jest kolejka chętnych, teraz pozostaje czekać na decyzję RENÓwki - 2013-06-27, 15:00
Aga i Toru napisał/a:
No niestety - Toru na razie musi zostać jedynakiem
Choć nie ukrywam, ze mam tu kilku takich ulubieńców i zabrałabym je najchętniej wszystkie!
U nas tak samo. Jak to dobrze wiedzieć że nie jest się samemu z takim uczuciem