Wiek: 61 Dołączyła: 18 Wrz 2010 Posty: 24932 Skąd: Warszawa
Wysłany: 2019-08-23, 09:59
Marta i Sylwia!
Czy możecie tu napisać, na jakie zdjęcia jeszcze czekamy w ciągu miesiąca?
Czy ja mogę Wam pomóc?
Może znów się obrazicie, ale niektóre zdjęcia, które już są zrobione nie wydają mi się ciekawe, np. zdjęcie Mishki.
Może mogłybyśmy jeszcze poprosić kilka osób o zdjęcia, żeby wymienić na lepsze niektóre z nich?
_________________ Pozdrawiam,
Warna z Sarą i Lesią
[*]Beza 2002 - 2011, Saba 2007-2015, Nero 2005-2017, Dala 2007-2022, Pypeć 2010-2024
Wiek: 34 Dołączyła: 01 Paź 2015 Posty: 10102 Skąd: Warszawa
Wysłany: 2019-08-23, 10:52
a Mi się Mishka bardzo podoba, zwłaszcza ta w betonie, będzie pasować np do Klary - miastowe dziewczyny. za to bo Bruno z Krapokowic spodziewałam się wiecej, oni mu ciągle foty cykają,no ale też jest energicznym psiakiem wiec pewnie nie było łatwo go uchwycić
Kochani, rozpoczynamy zapisy na nasze fundacyjne kalendarze na rok 2020.
🗓️Wersja ścienna - format A2 poziomy
📕Wersja książkowa - format A5 tygodniowy
📸Zarówno w ściennym jak i w książkowym kalendarzu znajdują się przepiękne zdjęcia Warciaków sfotografowanych przez utalentowanych fotografów!
➡️ Zamówienia prosimy składać pisząc na adres: sylwia@wartagoldena.org.pl
W wiadomości prosimy o podanie:
✅ imienia i nazwiska,
✅ nr telefonu,
✅ adresu do wysyłki lub wyboru odbioru osobistego,
✅ ilości zamawianych kalendarzy.
Całkowity dochód ze sprzedaży kalendarzy, jak co roku, będzie wykorzystany na ratowanie kolejnych Goldenów. 🐾 W tym miejscu pragniemy złożyć serdeczne podziękowania firmie Brave Design za wydruk i specjalny rabat na Warciakowe Kalendarze.
_________________ Pozdrawiamy!
Sylwia, Karolina, Abra i Felek
Zapisy na kalendarze nadal trwają. Zapraszamy do zakupu.
Zamówienia prosimy składać pisząc na adres: sylwia@wartagoldena.org.pl
W wiadomości prosimy o podanie:
✅ imienia i nazwiska,
✅ nr telefonu,
✅ adresu do wysyłki lub wyboru odbioru osobistego,
✅ ilości zamawianych kalendarzy.
_________________ Pozdrawiamy!
Sylwia, Karolina, Abra i Felek
Nie możesz pisać nowych tematów Możesz odpowiadać w tematach Nie możesz zmieniać swoich postów Nie możesz usuwać swoich postów Nie możesz głosować w ankietach Nie możesz załączać plików na tym forum Możesz ściągać załączniki na tym forum