Wiek: 34 Dołączyła: 01 Paź 2015 Posty: 10102 Skąd: Warszawa
Wysłany: 2017-08-16, 20:59
Pani Aniu świetne fotki widać, że Dino jak i Pani świetnie sie bawicie. Super, że zafundowaliście mu wspólne rodzinne wakacje Dino ma u was sielankowe życie, na które zasłużył
"Dzien dobry.Ten czas tak szybko biegnie -jak długo jest już z nami Dinko… Chłopak ma się świetnie,darzy nas pełnym zaufaniem.Mimo słusznego wieku 7-mio latka,energia go nie opuszcza,zdrowie mu dopisuje o czym świadczy dopominanie się o codzienne spacery-gonitwy w terenie dzikim,gdzie można wypłoszyć m.in.bażanty( ileż on się wcześniej"nagada" zachęcając do wyjścia[mruga].Tu zdjęcia z dzisiejszego spaceru
Pozdrawiamy Dino i opiekunowie."
Dino z rodziną melduje się po dwumiesięcznych wakacjach nad naszym
morzem.Czas to byl rewelacyjny spędzony tradycyjnie na kempingu gdzie bylo
wiele okazji do zawierania znajomosci a że piesio otwarty i serdeczny do
wszystkich -''pieszczotom'' nie było końca
Ponieważ pogoda dopisywała,codzienne kąpiele w morzu i gonitwy za mewami
to była prawdziwa frajda.Dino w ubiegłym roku z rezerwą podchodził do
fal a w tym roku fale stanowiły super atrakcję.Ogolnie widać,że
ostatecznie pozbył się traumy związanej ze zmianą domu i rodziny,jest
do nas bardzo przywiązany,chociaż jest psem bojazliwym -myślę,że to
taka natura.
Do naszej rodziny dołączył nowy piesek Cavalierek -wprawdzie nie jest z nami
codziennie (córka mieszka osobno) ale często mają kontakt ze sobą i
pieski uwielbiaja się,wspaniale się bawią mimo że maluch jest jeszcze
szczeniakiem
Wysłany: 2018-09-18, 22:25
Dziękujemy za regularne wpisy ! To sama radość czytać takie wieści 😍 Plaża Polska jest rajem dla większości zlotek fajnie, ze Dino również się do niej przekonał:) pozdrawiamy!
Wiek: 35 Dołączyła: 02 Mar 2017 Posty: 3577 Skąd: Wieliczka
Wysłany: 2018-09-20, 23:23
Anna i Dino napisał/a:
dwumiesięcznych wakacjach nad naszym
ja już wcześniej zazdrościłam 3 tygodni nad morzem, ale te 2 miesiące to już mnie powaliły!!! Wspaniale! Bardzo się cieszę, że Dino się odnalazł w rodzinie i jest szczęśliwy
_________________ 'Wszystko to, co człowiek zwierzęciu wyrządził, spadnie z powrotem na człowieka.'
Pitagoras
Po 40 dniach cudownego urlopu nad naszym morzem z żalem wróciliśmy do "rzeczywistości".
Dinek jest pełen energii,uwielbia wodę która jest jego żywiołem no i oczywiście pieszczoty oraz zabawy - szczególnie z ukochanymi chłopakami.(wnukami) .Myślę,że b.dobrze się zaadoptował, czuje,że to jest jego dom i ma pełne zaufanie do opiekunów ,kocha i jest kochany choć czasami pokazuje "pazurki" np.chce aby na spacer poszli oboje "pancie" (tak zdarzało się nad morzem-może po prostu chcał być bardziej pewny,że nic mu się nie stanie
Jeśli chodzi o sprawy zdrowotne-wszystko jest ok.Wiosną miał badania (po zatruciu - efekt chytrości -) ,,weterynarz stwierdził,że nie spotkał aby pies w tym wieku(8 lat) miał tak dobre wyniki
Wysłany: 2019-09-26, 10:50
Pani Aniu chyba ściągnęłam Was myślami! Bo ostatnio się zastanawiałam co u Dina słychać mam do niego sentyment, bo to Krakowski Warciak 40 dni nad morzem!? czy ja mogę też być przez Was adoptowana ? haha marzy mi się taki urlop, Dino wygrał na loterii!
Cytat:"Dino melduje się po miesiącu wakacji-tradycyjnie nad naszym morzem. Niestety tym razem nie mamy zdjęć... Natomiast chłopak codziennie szalał w wodzie i na plaży, mimo że
lipcowa pogoda nie rozpieszczała upałem a najfajniejsze było pływanie na głebokiej wodzie! Pod koniec pobytu chciały komary zjeść mu mordule ale dawał radę tarzając się w trawie.=)
Piesek jest w b.dobrej formie, nie wygląda na 9-latka, staramy się utrzymać mlodzieńczą sylwetkę bo zachowanie młodzieńca ma "w krwi". Zawsze jest zadowolony, przyjazny do wszystkich tylko czasami trochę uparty .."
Dino ma sie swietnie Pomimo swoich zacnych lat uwielbia spacery, pieszczochy no i oczywiscie smaczki. Zdrowko dopisuje i juz nie moze sie doczekac kolejnych wakacji nad polskim morzem
Owocnego urlopowania!
Jak się uda, proszę wrzucić fotki z pluskania się naszego Kawalera w morzu. Chętnie popatrzymy na Jego radochę podczas eksplorowania wód:)
_________________ Pozdrawiam serdecznie,
Marta Komadowska
tel. 796584111
Dino właśnie kończy 40-dniowe wakacje nad morzem. Widać, że bardzo się wzmocnił ruchowo pewnie trochę pomogła mu morska woda, choć kąpieli było mniej ze względu na pogodę. Ogólnie jest w dobrej formie, a co najważniejsze zdrowie dopisuje.
Nie możesz pisać nowych tematów Nie możesz odpowiadać w tematach Nie możesz zmieniać swoich postów Nie możesz usuwać swoich postów Nie możesz głosować w ankietach Nie możesz załączać plików na tym forum Możesz ściągać załączniki na tym forum