Cześć wszystkim , tu Kodi Dawno mnie nie było na forum, ale śpieszę donieść, że u mnie wszystko jest w najlepszym porządku. Zadomowiłem się we Wrocławiu już na dobre chyba. Nawet podróże samochodowe nie są już dla mnie stresem, zwłaszca , że ostatnio kończą się one często gdzieś nad wodą. Ostatnio tak się z tego ucieszyłem , że pognałem do wody ze smyczą i z nią popłynąłem
Życzę wszystkim miłego dnia i ciepłej wody w jeziorach na wakacje.
Kodi
W lipcu planujemy dłuższy wypad nad wodę to wtedy pewnie trochę zdjęć mi napstrykają Jak wrócę to wrzucę oczywiście.
No i mam nadzieję, że do tego czasu odrosną mi włoski, bo mnie ostatnio pani wet podgoliła troszkę, bo mam jakiegoś guzka co go trzeba smarować kremem. Mam nadzieję, że to nic poważnego, ale pewnie nie, bo krem jest dość smaczny jak go zlizuje
Do usłyszenia. Idę spać, bo dla mnie godziny od 8:00 do 16-17:00 to czas leżakowania
Wiek: 60 Dołączyła: 18 Wrz 2010 Posty: 24746 Skąd: Warszawa
Wysłany: 2018-04-19, 19:30
Wieści od opiekunki Kodiego:
Dzień dobry,
u naszego złotego wszystko w porządku, dodam kilka zdjęć na Chacie na FB. Na forum niestety dość trudno dodawać zdjęcia, FB jest zdecydowanie łatwiejszy w obsłudze
Pozdrawiam
Agata Steczek
_________________ Pozdrawiam,
Warna z Sarą i Lesią
[*]Beza 2002 - 2011, Saba 2007-2015, Nero 2005-2017, Dala 2007-2022, Pypeć 2010-2024
Nie możesz pisać nowych tematów Nie możesz odpowiadać w tematach Nie możesz zmieniać swoich postów Nie możesz usuwać swoich postów Nie możesz głosować w ankietach Nie możesz załączać plików na tym forum Możesz ściągać załączniki na tym forum