Jak juz wiadomo Pypec znalazl nowy dom...zamieszka z Luiza i jej rodzina w Łaskrzewie.Bardzo dziekujemy za super opieke Kasi i jej rodzinnie...Pypec kochaniuyki powodzenia w nowym domku...
_________________ Ewa&Lula&Fux
„Jest twoim przyjacielem, partnerem, obrońcą, twoim psem. Jesteś jego życiem, miłością, przewodnikiem. Będzie twój, wierny i oddany do ostatniego uderzenia serca. Winien mu jesteś zasłużyć na to oddanie” - Anonim
Dziękujemy, już nie możemy się doczekać tego miziania
Aj będę rozpieszczać
Będziemy robić zakupy dla naszego nowego członka rodziny przez stronę fanimani.pl żeby wspierać resztę psiaków z tej fundacji
Zainstalowałam sobie
Co do imienia psiaka, to raczej zostanie takie jakie jest
Chyba że ma ktoś jakąś propozycję co do imienia, to chętnie poczytam sugestie
Osobiście myślałam nad imieniem Fado albo Goldi
To nie będziemy zmieniać, bo to jest wyjątkowe, chociaż niektórym może się źle kojarzyć
I już nie będę mu mieszać w głowie.
A jaką karmę polecacie ?
Bo Pani Ewa mówiła o Fitmin solutions, a jeszcze dobra jest Brit Care podobno i też jest hipoalergiczna.
Nie chodzi już o cenę tylko o jakość.
Może ktoś podpowie też o akcesoriach
Jaką smycz i szelki wybrać na przykład
U nas przez to, że Spajk mega ciągnął na spacerach, kupiliśmy szelki easy-go zapinane z przodu.
Super się sprawdzają, ale nie wiem, czy Pypeć aż tak ciągnie
_________________ Nowy dom Spajkusia od '16
Angelika i Radosław
/ Diana (*), 2005-2015
Wiek: 33 Dołączyła: 01 Paź 2015 Posty: 10102 Skąd: Warszawa
Wysłany: 2017-07-13, 12:03
ja polecam smycz typu flexi, bo psiak mimo że jest upięty to ma 8 m "swobodnego" biegania na takiej smyczy, a co do szelek, to najlepiej na psiaku mierzyc jak już będzie z wami, można zamówić, albo też w sklepie zoologicznym dobrać
Zakupiłam rzeczy dla psiaka. Powinny po niedzieli do nas przyjść.
Nie jestem pewna czy poszło przez fanimani.pl ale zarejestrowałam się, wybrałam fundację i wzięłam zooplus więc może po prostu się jeszcze w historii nie pojawiła darowizna. Szkoda by było jakby przepadła
Uff emocje opadły, więc mogę coś napisać
Pypeć jest z nami od 5 godzin.
Jest bardzo przyjazny i lubi się miziać. Jedynie problem był właśnie ze schodami, ale w końcu z pomocą męża wszedł na górę.
Nic nie mówił kotom ani naszym psom. Lucky się go boi, a Saba na początku warczała. Za to zaprzyjaźnił się z psem sąsiadów, który szedł za nami całą drogę na spacer i skakał na Pypcia.
Dla dziecka jest łagodny.
Mój mąż nazwał go Chrupek
Troszkę się Pypeć drapie. Nie wiem jaka może być tego przyczyna.
Ogólnie jesteśmy bardzo szczęśliwi, że Chrupek ( Pypeć ) jest z nami
Nie możesz pisać nowych tematów Nie możesz odpowiadać w tematach Nie możesz zmieniać swoich postów Nie możesz usuwać swoich postów Nie możesz głosować w ankietach Nie możesz załączać plików na tym forum Możesz ściągać załączniki na tym forum