Witam,
Bady jest u nas od dwóch dni, jest bardzo przyjazny i wesoły. Chętnie bawi się piłką, dobitnie sygnalizuje chęć zabawy
Na smyczy chodzi bardzo ładnie.
Bady jest zdrowym i wesołym psiakiem. Walczymy tylko z biegunką ale jest coraz lepiej.
Psiak jest bardzo pozytywnie nastawiony do innych zwierząt, chce się bawić, niektróre są mu zupełnie obojętne.
W przyszłym tygodniu czeka nas kolejna wizyta u weterynarza i zrobimy podstawowe badania...;)
....przepraszam za jakość zdjęcia, ale jestem totalnym januszem internetu i mimo przestudiowania forum, nie potrafię dodać poprawnie tych zdjęć. Mam nafzieję, że jak klikniecie na zdjęcie to wyświetli sie w poprawnym formacie...
Pumajest wkurzona ale zaciekawiana, jak Badi śpi to próbuje go powąchać. Badi za to nie jest nią zainteresowani, nie reaguje na zaczepki
Poniżej Badi zajęty nową zabawką (mam nadzieję, ze wytrzyma dłużej niz poprzednia, czyli 5min)
Wet powiedział, że oczka to przez biegunke. Błony nie są zaczerwienione.
Co do zdjęć to czytałam wątek ale to czrna magia dla mnie. Jak będę miała dłuższą chwilę to zrobię kolejne podejscie
Tak, to dokładnie ta sama Puma. Wczoraj przeżyłam szok jak zobaczyłam, że Puma leży beztrosko na kanapie a obok paraduje Badi. Do tej pory Puma zajmowała raczej wyższe partie mieszkania .
Badi został wykąpany. Był bardzo grzeczny w wannie i nie ma problemu z czynnościami pielęgnacyjnymi. Za to nie przepada za odkurzaczem...;)
Pozdrawiam gorąco
zabieram się za to już trzeci dzień, codziennie zaglądam na stronę fundacji i jestem na etapie poszukiwań czworonożnego przyjaciela, to bardzo trudna decyzja....:)
Badi ma sie super.
Biegunka bardzo zelżała...Badi zalatwia się jiz prawie normalnie, a to dla nas wielki postęp. ;D i chyba nareszcie zaczyna przybierać na wadze.
Byliśmy też na usg irtg jamy brzusznej i wszystko jest dobrze....uffff:)
Chłopak pokazuje coraz wiekszy charakterek, ma swoje humorki...
Pozdrawiamy gorąco
Nie możesz pisać nowych tematów Nie możesz odpowiadać w tematach Nie możesz zmieniać swoich postów Nie możesz usuwać swoich postów Nie możesz głosować w ankietach Nie możesz załączać plików na tym forum Możesz ściągać załączniki na tym forum