To jest tylko wersja do druku, aby zobaczyć pełną wersję tematu, kliknij TUTAJ
Forum Fundacji Warta Goldena
Forum organizacji pomagającej psom rasy Golden Retriever w potrzebie.

PSY FUNDACYJNE W NOWYCH DOMACH - ARCHIE ma już dom w Łodzi - 292

Archibald - 2016-01-03, 23:06

Co zrobić, kiedy na dworzu jest -14st? Ciepło się ubrać i iść na spacer! :mrgreen:

A po spacerze można odpocząć w cieplutkim domku, na mięciutkiej kanapie, a co! ;)

Waniliowa Paula - 2016-01-08, 23:06

Jejku jaki szczęśliwy :-) Cudownie Kochani !!!
Kamila i Oskar - 2016-01-11, 07:43

Waniliowa Paula napisał/a:
Jejku jaki szczęśliwy

sądząc po minie, to w kubraku chyba trochę mniej ;P , ale na kanapie przy Panci to już pełnia szczęścia :mrgreen:

Grażka i Feliks - 2016-01-11, 19:33

Niesamowicie Wam go zazdroszczę! :serce:

Cudowna trójka :-) :-)

Archibald - 2016-01-11, 23:44

Kubraczek rzeczywiście wypróbowaliśmy tylko raz, tym bardziej że Archie wcale nie pokazywał, żeby było mu zimno, nawet przy tych zawrotnych mrozach, kiedy my mieliśmy na sobie po 5 warstw ciuchów :shock:

Generalnie nie jesteśmy zwolennikami wpuszczania zwierza na kanapę/do łóżka, ale czasem jak się patrzy mu w oczy, to wylewa się z nich taka słodycz, że po prostu inaczej nie można :)
Na szczęście Archie nie nadużywa tych przywilejów i sam z siebie kładzie się tylko na swoim posłaniu.

Pozdrawiamy serdecznie, szczególnie ciepłe pozdrowienia i machnięcia kitą dla Grażynki :kwiatek:

Archibald - 2016-01-23, 10:28

Zobaczcie jak przyjemnie się spaceruje po białym śnieżku :-D

Archibald - 2016-01-28, 22:14

W weekendy Archie dorabia jako strażnik na łódzkim lotnisku :)

Milena i Kosmo - 2016-01-30, 17:36

Jejku jakie REWELACYJNE zdjęcie Archiego ! :mrgreen:
Grażka i Feliks - 2016-02-03, 21:04

A identyfikator-pełna profeska! :lol:
Ewa i Cindy - 2016-02-04, 00:45

Archibald napisał/a:
Zobaczcie jak przyjemnie się spaceruje po białym śnieżku :-D

ja tam widzę że pies siedzi.. co mu zrobiliście.. bo Archi to raczej struś-pędziwiatr jest.. :)

Archibald - 2016-03-27, 21:11

Dawno nie pisaliśmy, bo ile można się rozpływać nad tym jaki Archie jest kochany, zabawny, mądry i w ogóle fajny :)

Ale pokażemy Wam zdjęcia z ostatniego spacerku, które udało mi się pstryknąć Archiemu w tych nielicznych chwilach, kiedy stał w bezruchu :-P

Mimo, że spacer odbyliśmy bez żadnego psiego funfla, Archie zainteresowany każdym dźwiękiem oraz zapachem i tak miał przednią zabawę. A zanim ja odnalazłam drogę powrotną z lasu, on zdążył się wybiegać między drzewami w tym swoim sprinciarskim stylu. :rotfl:

Anonymous - 2016-03-28, 17:04

Agnes i Nelly - 2016-03-29, 08:05

Archibald napisał/a:
Dawno nie pisaliśmy, bo ile można się rozpływać nad tym jaki Archie jest kochany, zabawny, mądry i w ogóle fajny :)

Ale pokażemy Wam zdjęcia z ostatniego spacerku, które udało mi się pstryknąć Archiemu w tych nielicznych chwilach, kiedy stał w bezruchu :-P

Mimo, że spacer odbyliśmy bez żadnego psiego funfla, Archie zainteresowany każdym dźwiękiem oraz zapachem i tak miał przednią zabawę. A zanim ja odnalazłam drogę powrotną z lasu, on zdążył się wybiegać między drzewami w tym swoim sprinciarskim stylu. :rotfl:

BRAWO ARCHIE :)

Anonymous - 2016-03-29, 09:29

Jaki zadowolony :-)
Archibald - 2016-03-30, 20:36

Archie skończył już 3 lata! to jego pierwsze urodziny w naszym domu :pies:

Anonymous - 2016-03-30, 20:43

Extra torcik :lol: Wszystkiego najlepszego Archie :mrgreen:
Grażka i Feliks - 2016-04-13, 22:32

I jak tam mój ukochany 3 latek ? :) :)
Dominika i Binek - 2016-05-23, 08:01

Archi jest urodzonym modelem!:)
Kasia i Furias - 2018-05-09, 23:40

Świeże info z domu Archiego:
"Ten rok był wyjątkowy z uwagi na nowego domownika, który się pojawił u nas.
Archie póki co cierpliwie znosi zaczepki małego ludzika a jak ma dość to grzecznie odchodzi na posłanie.

Na osiedlu ma kolegę goldena i pitbulkę z którą uskuteczniają harce więc nawet jeśli nie możemy zabrać go na jakiś dłuższy spacer w tygodniu to zawsze ma kompanów do wybiegania się.

Będziemy jak co roku na Zlocie w Dębkach."

Mamy też, jak zawsze piękne, foty:

Dominika i Binek - 2018-05-10, 10:00

ta mina z pierwszego zdjęcia haha :D jakby chciał powiedzieć " to ja byłem tu pierwszy Ty mały robaku i to mnie mamusia kocha bardziej" :lol: :lol:
Nanka i Beza - 2018-05-10, 10:11

pyszczek jak szczeniaczek :serce:
Asia+Kudłacze - 2020-11-20, 13:06

Najnowsze wieści o Archie :)

"Archie przeprowadził się z nami na początku roku z mieszkania do domu pod Łodzią gdzie ma duży ogród i może do woli ganiać okoliczne koty, które nieświadomie zapuszczają się na teren posesji:) Odkryliśmy w nim talent psa stróżującego bo dzielnie pilnuje i obszczekuje wszystkich przechodzących wzdłuż ogrodzenia.

Zdrowie dopisuje, nie choruje, wizyty u weterynarza sprowadzają się do szczepień i odrobaczania. Wagę trzyma wzorową bo 32kg więc udaje się go nie utuczyć:)

W weekend zrobimy mu jakieś zdjęcia bo przyznam, że najświeższe mamy z końca września:)"

werronka - 2023-09-12, 09:06

Jakbym patrzyła na moją Herę :-D Piękny piesek.