To jest tylko wersja do druku, aby zobaczyć pełną wersję tematu, kliknij TUTAJ
Forum Fundacji Warta Goldena
Forum organizacji pomagającej psom rasy Golden Retriever w potrzebie.

PSY FUNDACJI - FELIKS - 150

Ola, Mariusz i Lea - 2013-07-26, 19:43

Caly dzien o Was myslalam... Trzymamy za Was wszystkie lapki.
Grażka i Feliks - 2013-07-29, 12:33

Teraz mamy się pokazać u naszej wetki no ale cóż na takie upały samochód bez klimy to istna tragedia.Więc musimy poczekać tym bardziej,że to nie jest 5 minut drogi.

Feliś strasznie znosi tą pogodę.Robię co mogę i mam nadzieję,że już jutro będzie chłodniej.

Barbara - 2013-07-29, 19:00

Grażynko u mnie jest klima więc jak będzie coś pilne to umówimy się i Was zawiozę, dobrze?No, co prawda u nas jutro ma być chłodniej. :)
Grażka i Feliks - 2013-07-29, 23:13

Tak właśnie myslałam,że chyba będę musiała poprosić ale też właśnie sprawdzałam,że jutro ponoć będzie lżej tak więc myśle,że damy radę :)

Feliksowi prawą stronę pod uchem wysadziło a nie wiem czy to może być jakiś związek z powiększonymi węzłami... Ehh do tego od wczoraj pojawiły się u niego problemy z równowagą.

Grażka i Feliks - 2013-08-02, 17:55

U nas źle...Feliks nie wstaje o własnych siłach.Muszę go podnosić.Na dworze trzymać.To tyle bo więcej nie jestem w stanie napisać.
Dziś byliśmy na chemii.Jeśli do poniedziałku mu się nie poprawi to z bólem serca ale podjełam tą decyzję :-(
Do tego nie wykluczone,że do jutra nie będzie znacznego pogorszenia

Aga_TRuficzkowa - 2013-08-02, 18:17

Grażynko strasznie mi przykro...ale liczę jeszcze na cud....
Warna - 2013-08-02, 18:43

Grażynko, jesteśmy z Tobą.
MarzenaTabaNugat - 2013-08-02, 20:45

Grażka i Feliks napisał/a:
U nas źle...Feliks nie wstaje o własnych siłach.Muszę go podnosić.Na dworze trzymać.To tyle bo więcej nie jestem w stanie napisać.
Dziś byliśmy na chemii.Jeśli do poniedziałku mu się nie poprawi to z bólem serca ale podjełam tą decyzję :-(
Do tego nie wykluczone,że do jutra nie będzie znacznego pogorszenia

Grażynko...jesteśmy z Tobą ...Jeśli moglibyśmy jakoś pomóc to proszę daj znać...

Korbulowa Familia - 2013-08-02, 21:39

My również wspieramy... Jesteśmy przy każdej Twojej decyzji za Tobą...
goldenek2 - 2013-08-03, 20:02

Cuda tak rzadko się zdarzają :zalamany:
goldenek2 - 2013-08-05, 08:20

Grażynko .... jak Feluś? Te upały pewno dodatkowo go wykańczają :(
Barbara - 2013-08-05, 12:53

Dzisiaj odszedł nasz ukochany Feliks. Nigdy nie spotkałam takiego cudownego psa...Nigdy Go nie zapomnę. Cieszę się, że miałam zaszczyt Go poznać i spędzić z Nim trochę czasu.
Walczył razem z nami do końca. Nie mam nawet teraz sił aby coś więcej napisać.
Grażynce przesyłam jak zawsze wszelkie wsparcie. Trzymaj się kochana.

goldenek2 - 2013-08-05, 13:04

Żegnaj Feluś [*]. Pozdrów mojego Czarusia. Jestem pewna, że obaj będziecie się świetnie rozumieć, bo obaj byliście wyjątkowymi psiakami. Do zobaczenia.

Grażynko, płaczę razem z Tobą i mocno Cię przytulam ....

Aga_TRuficzkowa - 2013-08-05, 13:06

Grażynko, wiem ze nic nie jest w stanie ukoić Twojego bólu.........strasznie Ci współczuję, straty tak cudownego i oddanego przyjaciela :-( :-( :-(
Felusiu, biegaj be bólu a Tęczowym Mostem.....czekaj tam na swoich ukochanych.....[*]

M!S!A - 2013-08-05, 13:12

Felusiu biegaj szczęśliwie za Tęczowym Mostem. Dzielnie walczyłeś, ale to była niestety nierówna walka. . Grażynko- trzymaj się. Bardzo mi przykro :( (*)
Kamila i Oskar - 2013-08-05, 13:12

dla Felusia [*]
Grażynko trzymaj się...Feluś zawsze będzie przy Tobie...

monimax - 2013-08-05, 13:30

"(...) A kiedy się pożegnać trzeba
I psu czas iść do psiego nieba
To niedaleko pies wyrusza
Przecież przy tobie jest psie niebo
Z tobą zostaje jego dusza"

:(

Kasia, Szajba i Milka - 2013-08-05, 13:40

Ja również poznałam ten wspaniały duet. Felisiu biegaj szczęśliwy za Tęczowym Mostem, baw się i bądź taki radosny jak byłeś tu. Grażynko szczerze współczuje [*]
Warna - 2013-08-05, 14:13

Byłam zakochana w Felku od samego początku, jak do nas trafił. I nie potrafię się pogodzić z tym, co się stało. Tak bardzo chciałam mu pomóc, tak bardzo chciałabym, żeby to była nieprawda. To był niesamowity pies. Wszyscy, którzy go poznali wiedzą o czym tu piszę, a Ci którzy go nie poznali muszą uwierzyć na słowo. Za krótko byłeś Felciu wśród nas.
Grażynko, trzymaj się. Wiem, co przeżywasz. Przytulam Cię mocno do serca.

Aga, Tami i Lenka - 2013-08-05, 14:27

dla Felusia [*] [*] [*]

bardzo mi przykro...

Ewelina, Adam i Blues - 2013-08-05, 15:02

"Rankiem przyszedł Psi Anioł
na skrzydłach Cię poniósł
do nieba

Tak bardzo Ciebie brakuje
choć płakać przecież nie trzeba
bo wróci tutaj Psi Anioł
i poprowadzi na łąki gdzie wszystkie psy pożegnane
biegają swobodne szczęśliwe"

Ola, Mariusz i Lea - 2013-08-05, 15:57

Bardzo ale to bardzo Nam przykro...wiemy co przeżywasz...wiemy jak to bardzo boli...jak teraz jest ciężko...ale wierzę ,że w tej chwili Feliks biega bez bólu za Tęczowym Mostem z innymi psiakami...

Trzymaj się Grażynko.

Iza Tutisowa - 2013-08-05, 19:14

Bardzo współczujemy, ale wierzymy że nie jest mu tam źle. Biega i ma nadal roześmianą mordkę.
A Ty się Grażynko trzymaj. Możemy sobie tylko wyobrazić przez co teraz przechodzisz :(

Rufiakowa Amcia - 2013-08-05, 19:20

Grażynko, choć nie miałam tego szczęścia, by Was obojga poznać osobiście, od początku byłam myślami z Felkiem i z Tobą. Naprawdę brak mi słów. Płaczę i wierzę, że Felek jest wreszcie wolny od cierpienia. Że w psim raju nie ma leków, igieł, ataków i bólu. Nie zmienię już tego, że nie poznałam Felka, ale wciąż mam nadzieję, że będę mieć okazję, by poznać Ciebie. Jesteś Felkowym aniołem, dałaś mu największe szczęście, jakie mogło go spotkać.
Gabiś i Fifi - 2013-08-05, 19:35

Tak mi przykro.... :-(

Felku - biegaj bez bólu za TM.....

Grażynko - trzymaj się.... :-(