To jest tylko wersja do druku, aby zobaczyć pełną wersję tematu, kliknij TUTAJ
Forum Fundacji Warta Goldena
Forum organizacji pomagającej psom rasy Golden Retriever w potrzebie.

PSY FUNDACJI - MILO - 119

Kama, Mela, Ruda - 2013-01-02, 20:38

o jakie piękne życzenia!

Serce rośnie jak się czyta i obserwuje taką miłość do futrzaka! :-) To my się bardzo cieszymy, że są tacy ludzie jak wy- bo dzięki Wam- Nam chce się dalej pracować :-)

AniaMilo - 2013-02-17, 22:07

U nas wszystko gra i buczy :rotfl: chłopak rosnie jak na drorzdzach i daje tyle radosci co male dziecko :hurra:
AniaMilo - 2013-11-17, 23:09

Hejka My tam standardowo u nas wszystko oki ....tylko cos ostatnio slyszalem ze pancia kota by wziela ale ja tego chyba nie przezyje ....bo Ja kotow nie cierpie i tu jest problem hmmm :lol:
AniaMilo - 2013-11-17, 23:20

Rufiakowa Amcia - 2013-11-18, 00:17

Hahaha, cóż to za ciekawy program leciał, że się tak obie paszcze cieszą? :D
AniaMilo - 2013-11-18, 01:28

Najśmieszniejsze ze kochana telewizor jest z tylu za nimi nad glowa hihi oni chyba na siebie tak reagowali ...młody to z legowiska zrobił sobie kojec a z Mila poduszke ...nie chciał z tamtad wychodzic ;) :-P
Joanna_i_Wojtek - 2013-11-18, 07:54

Oj tam, oj tam, koty są całkiem spoko. Serio mówię, bo wiem jak jest. Trafiłem do domu z jakąś neurotyczną kotką, co syczy od czasu do czasu i myśli, że ja się jej boję, a ja po prostu uznałem, że należy się zachować jak gentleman. Dasz radę kolego!

- Badyleusz vel Badi

Rufiakowa Amcia - 2013-11-18, 15:54

AniaMilo napisał/a:
telewizor jest z tylu za nimi nad glowa hihi

Hah, zmyliła mnie poświata, a to nie z tego kierunku ;)

Ale mordusie są naprawdę przeurocze. Dwa śmiechotki :)

AniaMilo - 2013-11-18, 19:45

Powiedzcie jak zaprzjaznic psa ktory nienawidzi kotow z malym kociakiem :lol:
Aga_TRuficzkowa - 2013-11-18, 19:48

Ania, ja pamiętam.......Milo naprawdę nie kocha kotków, myślę że tych malusich też :-)
A tak w ogóle to ja poproszę o więcej fotek, pojawiacie się na forum raz na rok i co niby to ma wystarczyć ????:-)

AniaMilo - 2013-11-18, 20:14

Wiec nic nie da sie z tym kotkiembi pieskiem zrobic....kochana 7.5 mies :lol: hihi nie mam kompa wszystko czym sie posluguje to tel. Wiec jak ogarne dalsze wklejanie zdjec na forum z tel.co nie jest latwe to powklejam ,przepraszamy obiecujemy poprawę :mrgreen:
AniaMilo - 2013-11-18, 20:28

M!S!A - 2014-10-14, 18:01

Cytat:
Witam w załączniku zdjęcia , u nas wszystko w porządku Milus nie sprawia żadnych kłopotów wychowawczych jest najkochanszym psiakiem jakiego znamy , stracił z wagi jakieś 10 kg. juz waga po kastracji się unormowala ...wiec wszystko u nas jest w jak najlepszym porządku 😆😄 pozdrawiamy

Kasia i Furias - 2018-05-01, 22:59

Mamy krótkie info z domu Mila, że psiak ma się dobrze, jest zdrowy i szczęśliwy.

Nanka i Beza - 2018-05-10, 17:15

puszek okruszek :)
rodzina Zeldy - 2019-02-18, 13:39

sms od opiekuna Milo:

"z Miłej nigdy nie bylo żadnych problemów i nie ma ...ostatnio miała robione kompleksowe badania bo coś słabo jadła ale okazała się że z badań wyszlo ze to już starość i dostał zastrzyk z witaminami A tak po za tym to Oki "

MK_Hektor_Chloe - 2025-11-16, 18:49

Milo odszedł w grudniu 2023 roku.

Koniec roku to czas podsumowań, ale zdarza się, że również pożegnań. Pożegnań bardzo smutnych... bo tak jest zawsze, gdy odchodzi ktoś, kogo kochamy. 💔

Wczoraj odszedł Milo...

Trafił do "swoich" ludzi... na chwile, bo przecież miał to być tylko przystanek w drodze do nowego domu. Milo jednak skradł serca tymczasowych opiekunów i został z nimi na stałe, spędzając w nowym domu najpiękniejsze 12 lat swojego życia.

Bardzo dziękujemy rodzinie Milo - Ani, Sławkowi, Julce i Sebastianowi za serce i opiekę, które mu podarowali. To dzięki nim mógł w pełni cieszyć się swoim pieskim życiem wraz ze wspaniałymi ludźmi.