To jest tylko wersja do druku, aby zobaczyć pełną wersję tematu, kliknij TUTAJ
Forum Fundacji Warta Goldena
Forum organizacji pomagającej psom rasy Golden Retriever w potrzebie.

PSY FUNDACJI - LEA - 179

Rufiakowa Amcia - 2013-07-08, 20:43

Hahahahaha, napisy wymiatają :lol: :lol:

Aaaa, i dziękuję za papużki :D

Ola, Mariusz i Lea - 2013-07-08, 20:51

Warna napisał/a:
I co? Weszła, czy nie?

Warna spokojnie C.D.N. :mrgreen: :mrgreen: :mrgreen:

Rufiakowa Amcia napisał/a:
napisy wymiatają

:-P :-P :-P

Barbara napisał/a:
No bardzo się cieszę, że udało mi się chustę Wam dostarczyć przed wyjazdem ! Pięknie się niunia w niej prezentuje :)

Dzięki Basiu...teraz nasza gwiazda wzbudza jeszcze większe zainteresowanie... :rotfl: :rotfl: :rotfl:

Mario

Ewelina, Kajen i Zola - 2013-07-08, 20:55

Ola nic na siłę, Kajka też bardzo się boi, kiedy są duże fale, a przecież kocha wodę! Spróbujcie wcześnie rano, morze jest wtedy spokojniejsze i łatwiej zebrać się na odwagę:) Jednak wiele psiaków nigdy nie pokonuje tej bariery strachu.
Ewa i Cindy - 2013-07-08, 23:55

oj szkoda ze ni mogę przyjechać do was z Marleyem.. on by jej pokazał o co chodzi i jak się te fale ujarzmia :)
ale na spokojnie.. to dopiero pierwszy dzień.. niech się dziewczynka oswoi.. ona zdecydowanie spokojniejszą wodę lubi.. a ta linkę to trzymajcie za koniec (nie napiętą) tak żeby Lelcia sama mogła zdecydować kiedy chce a kiedy nie chce wejść :) a Wam radzę usiąść na brzegu, relaksować się i patrzeć w dal :)

Ola, Mariusz i Lea - 2013-07-09, 08:34

...jak na pierwszy raz wybraliśmy za bardzo zatłoczone miejsce...linka trochę napięta z uwagi na ludzi w około... dziś wstawie film z dnia wczorajszego z bardziej odludnego miejsca ;-)

PS. szkoda, że jeszcze nie natrafiliśmy na plaży na psiaka, który mógłby pokazać Lei ze to nic strasznego :-D

Mario

Ola, Mariusz i Lea - 2013-07-09, 18:56

...kolejne próby ...bez większego rezultatu :) :lol:

http://youtu.be/O-IkvZCWUUg

Mario

Warna - 2013-07-09, 20:54

Jest przesłodka! A próbowaliście sami wejść do wody i ją zawołać?
Ewelina, Kajen i Zola - 2013-07-09, 21:09

Lea naprawdę panicznie boi się morza! Nawet stópek nie można zamoczyć :-) A fale nie są aż takie wielkie. Kto by pomyślał, to taka miłośniczka wody !
Ewa i Cindy - 2013-07-09, 22:51

Lea zawsze była miłośniczką KAŁUŻ lub czegoś płytkiego i stabilnego emocjonalnie!! :) da radę.. ja w nią wierzę.. może znajdzie się jakiś funfel lub funfelka!! :)
Ola, Mariusz i Lea - 2013-07-09, 23:04

Warna napisał/a:
Jest przesłodka! A próbowaliście sami wejść do wody i ją zawołać?

Oczywiście dziś cały dzień spędziłem w wodzie ...nie ma opcji... :-P Jutro kolejna próba dziś nie udało się nakręcić bo przesiedzieliśmy w wodzie cały dzień a pannica pod parasolem oblewana i chłodzona jak grecka bogini i baaaaardzo zadowolona :rotfl: :P :-P

Ewelina i Kajka napisał/a:
Lea naprawdę panicznie boi się morza! Nawet stópek nie można zamoczyć :-) A fale nie są aż takie wielkie. Kto by pomyślał, to taka miłośniczka wody !

Lea to wielki cykor boi się własnego cienia ale na szczekanie na ludzi i gonitwy za kotami jej odwagi nie brakuje :-D

Ewa i Cindy napisał/a:
Lea zawsze była miłośniczką KAŁUŻ lub czegoś płytkiego i stabilnego emocjonalnie!! :) da radę.. ja w nią wierzę.. może znajdzie się jakiś funfel lub funfelka!! :)

Dziś obserwowała czarnego labradora który po patyki płynął spokojnie z 10-20m w morze...robiła wielkie oczy ale niestety na tym się skończyło :P

Mario

Rufiakowa Amcia - 2013-07-10, 06:33

Ola, Mariusz i Lea napisał/a:
Dziś obserwowała czarnego labradora który po patyki płynął spokojnie z 10-20m w morze...robiła wielkie oczy ale niestety na tym się skończyło

Teraz przetwarza tę informację w główce i dziś może będzie chciała spróbować "kurczę, jak on to robił?". Nawet, jeśli nie będzie pływać, to choć popluska, a to już będzie postęp :) Powolutku, trzymam kciuki!

Ola, Mariusz i Lea - 2013-07-14, 11:51

NASZE PIERWSZE WSPÓLNE WAKACJE
Niestety Lea, która boi się własnego cienia nie skorzystała z uroków kąpieli w morzu :)

Ewa i Cindy - 2013-07-14, 11:58

mordeczko moja.. ale miałaś fajnie.. a że z wody nie skorzystałaś.. no cóż.. nadrobisz w kałużach :)
Ewelina, Kajen i Zola - 2013-07-14, 12:20

Piękne zdjęcia! Najlepsze to z chusteczką na głowie :-)
Marina Dino i Lola - 2013-07-14, 20:50

Piękne zdjęcia :) Lea całusy od Dinusia :) :) :)
Ola, Mariusz i Lea - 2013-07-15, 17:38

MarinaDino napisał/a:
Piękne zdjęcia :) Lea całusy od Dinusia :) :) :)

Lejcia ściska mocno Dinusia i tez całuje :lol: :mrgreen: :] ;)

pzdr Ola

Ola, Mariusz i Lea - 2013-08-01, 17:20

W week byliśmy z Leą nad wodą ,pięknie się w niej z nami i sama bawiła a gdy wróciliśmy do domu przespała cały wieczór i noc :-D .
A poniżej świeżutka fotka zrobiona podczas zabawy z frisbee.

...bardzo smaczne to frisbee :rotfl: , pańcia kupiła no i oczywiście jest różowe ;-)

Warna - 2013-08-01, 19:18

Przepiękne zdjęcie. :-D
Ewa i Cindy - 2013-08-01, 21:32

kochana.. za frisbee się biega a nie objada.. ale smacznego i tak życzę :)
Ola i Habs - 2013-08-02, 19:12

Ahhh, to frisbee ;) Nie mogę Habsterskiemu powiedzieć, że różowy, to taki bardziej babski kolor, bo on też ma swój "talerz" w różu :P
Ola, Mariusz i Lea - 2013-08-17, 09:16

Dziś Lea kończy 5 lat... :urodziny: :urodziny: :urodziny: 100 lat i zdrówka życzymy Naszej gwiazdeczce :rotfl:

Mario

Ewelina, Kajen i Zola - 2013-08-17, 09:22

Wszystkiego najlepszego śliczna, kolejnych wielu lat szczęścia z Twoimi wspaniałymi ludźmi :-)
Iza Tutisowa - 2013-08-17, 09:41

Wszystkiego najlepszego dla Lei :) :)
Rufiakowa Amcia - 2013-08-17, 12:06

:urodziny: :urodziny: :buzki: :buzki:

Sto lat ślicznotce! Ja tam w ogóle nie mogę uwierzyć, że ona prawie rówieśnica mojego bambaryły. Taka drobna, eteryczna księżniczka. Dopóki się nie wpitoli w kałużę :P ;)

Ewelina, Adam i Blues - 2013-08-17, 14:56

Sto lat :urodziny: sto lat :urodziny:

Milion w misce kości,
100 lat zdrowia i radości,
życia bez krótkiej smyczy
i niech nic okropnego Cie nie dotyczy :mrgreen:

Urodzinowe miziaki :pies: