Aaaa, i dziękuję za papużki Ola, Mariusz i Lea - 2013-07-08, 20:51
Warna napisał/a:
I co? Weszła, czy nie?
Warna spokojnie C.D.N.
Rufiakowa Amcia napisał/a:
napisy wymiatają
Barbara napisał/a:
No bardzo się cieszę, że udało mi się chustę Wam dostarczyć przed wyjazdem ! Pięknie się niunia w niej prezentuje
Dzięki Basiu...teraz nasza gwiazda wzbudza jeszcze większe zainteresowanie...
MarioEwelina, Kajen i Zola - 2013-07-08, 20:55 Ola nic na siłę, Kajka też bardzo się boi, kiedy są duże fale, a przecież kocha wodę! Spróbujcie wcześnie rano, morze jest wtedy spokojniejsze i łatwiej zebrać się na odwagę:) Jednak wiele psiaków nigdy nie pokonuje tej bariery strachu.Ewa i Cindy - 2013-07-08, 23:55 oj szkoda ze ni mogę przyjechać do was z Marleyem.. on by jej pokazał o co chodzi i jak się te fale ujarzmia
ale na spokojnie.. to dopiero pierwszy dzień.. niech się dziewczynka oswoi.. ona zdecydowanie spokojniejszą wodę lubi.. a ta linkę to trzymajcie za koniec (nie napiętą) tak żeby Lelcia sama mogła zdecydować kiedy chce a kiedy nie chce wejść a Wam radzę usiąść na brzegu, relaksować się i patrzeć w dal Ola, Mariusz i Lea - 2013-07-09, 08:34 ...jak na pierwszy raz wybraliśmy za bardzo zatłoczone miejsce...linka trochę napięta z uwagi na ludzi w około... dziś wstawie film z dnia wczorajszego z bardziej odludnego miejsca
PS. szkoda, że jeszcze nie natrafiliśmy na plaży na psiaka, który mógłby pokazać Lei ze to nic strasznego
MarioOla, Mariusz i Lea - 2013-07-09, 18:56 ...kolejne próby ...bez większego rezultatu
MarioWarna - 2013-07-09, 20:54 Jest przesłodka! A próbowaliście sami wejść do wody i ją zawołać?Ewelina, Kajen i Zola - 2013-07-09, 21:09 Lea naprawdę panicznie boi się morza! Nawet stópek nie można zamoczyć A fale nie są aż takie wielkie. Kto by pomyślał, to taka miłośniczka wody !Ewa i Cindy - 2013-07-09, 22:51 Lea zawsze była miłośniczką KAŁUŻ lub czegoś płytkiego i stabilnego emocjonalnie!! da radę.. ja w nią wierzę.. może znajdzie się jakiś funfel lub funfelka!! Ola, Mariusz i Lea - 2013-07-09, 23:04
Warna napisał/a:
Jest przesłodka! A próbowaliście sami wejść do wody i ją zawołać?
Oczywiście dziś cały dzień spędziłem w wodzie ...nie ma opcji... Jutro kolejna próba dziś nie udało się nakręcić bo przesiedzieliśmy w wodzie cały dzień a pannica pod parasolem oblewana i chłodzona jak grecka bogini i baaaaardzo zadowolona
Ewelina i Kajka napisał/a:
Lea naprawdę panicznie boi się morza! Nawet stópek nie można zamoczyć A fale nie są aż takie wielkie. Kto by pomyślał, to taka miłośniczka wody !
Lea to wielki cykor boi się własnego cienia ale na szczekanie na ludzi i gonitwy za kotami jej odwagi nie brakuje
Ewa i Cindy napisał/a:
Lea zawsze była miłośniczką KAŁUŻ lub czegoś płytkiego i stabilnego emocjonalnie!! da radę.. ja w nią wierzę.. może znajdzie się jakiś funfel lub funfelka!!
Dziś obserwowała czarnego labradora który po patyki płynął spokojnie z 10-20m w morze...robiła wielkie oczy ale niestety na tym się skończyło
MarioRufiakowa Amcia - 2013-07-10, 06:33
Ola, Mariusz i Lea napisał/a:
Dziś obserwowała czarnego labradora który po patyki płynął spokojnie z 10-20m w morze...robiła wielkie oczy ale niestety na tym się skończyło
Teraz przetwarza tę informację w główce i dziś może będzie chciała spróbować "kurczę, jak on to robił?". Nawet, jeśli nie będzie pływać, to choć popluska, a to już będzie postęp Powolutku, trzymam kciuki!Ola, Mariusz i Lea - 2013-07-14, 11:51 NASZE PIERWSZE WSPÓLNE WAKACJE Niestety Lea, która boi się własnego cienia nie skorzystała z uroków kąpieli w morzu
Ewa i Cindy - 2013-07-14, 11:58 mordeczko moja.. ale miałaś fajnie.. a że z wody nie skorzystałaś.. no cóż.. nadrobisz w kałużach Ewelina, Kajen i Zola - 2013-07-14, 12:20 Piękne zdjęcia! Najlepsze to z chusteczką na głowie Marina Dino i Lola - 2013-07-14, 20:50 Piękne zdjęcia Lea całusy od Dinusia Ola, Mariusz i Lea - 2013-07-15, 17:38
MarinaDino napisał/a:
Piękne zdjęcia Lea całusy od Dinusia
Lejcia ściska mocno Dinusia i tez całuje
pzdr OlaOla, Mariusz i Lea - 2013-08-01, 17:20 W week byliśmy z Leą nad wodą ,pięknie się w niej z nami i sama bawiła a gdy wróciliśmy do domu przespała cały wieczór i noc .
A poniżej świeżutka fotka zrobiona podczas zabawy z frisbee.
...bardzo smaczne to frisbee , pańcia kupiła no i oczywiście jest różowe Warna - 2013-08-01, 19:18 Przepiękne zdjęcie. Ewa i Cindy - 2013-08-01, 21:32 kochana.. za frisbee się biega a nie objada.. ale smacznego i tak życzę Ola i Habs - 2013-08-02, 19:12 Ahhh, to frisbee Nie mogę Habsterskiemu powiedzieć, że różowy, to taki bardziej babski kolor, bo on też ma swój "talerz" w różu Ola, Mariusz i Lea - 2013-08-17, 09:16 Dziś Lea kończy 5 lat... 100 lat i zdrówka życzymy Naszej gwiazdeczce
MarioEwelina, Kajen i Zola - 2013-08-17, 09:22 Wszystkiego najlepszego śliczna, kolejnych wielu lat szczęścia z Twoimi wspaniałymi ludźmi Iza Tutisowa - 2013-08-17, 09:41 Wszystkiego najlepszego dla Lei :)Rufiakowa Amcia - 2013-08-17, 12:06
Sto lat ślicznotce! Ja tam w ogóle nie mogę uwierzyć, że ona prawie rówieśnica mojego bambaryły. Taka drobna, eteryczna księżniczka. Dopóki się nie wpitoli w kałużę Ewelina, Adam i Blues - 2013-08-17, 14:56 Sto lat sto lat
Milion w misce kości,
100 lat zdrowia i radości,
życia bez krótkiej smyczy
i niech nic okropnego Cie nie dotyczy