To jest tylko wersja do druku, aby zobaczyć pełną wersję tematu, kliknij TUTAJ
Forum Fundacji Warta Goldena
Forum organizacji pomagającej psom rasy Golden Retriever w potrzebie.

PSY FUNDACJI - BORYS - 187

beataz1981 - 2013-07-16, 09:27

Piękny psiak :lol: na pewno znajdzie domek stały i tego kochanego człeka . Trzymamy łapy :-D
Marina Dino i Lola - 2013-07-16, 19:32

Borysku trzymamy mocno kciuki byś znalazł cudowny domek na stałe :)
Ola i Habs - 2013-07-16, 23:23

Ojjj Borysku, ty to musisz dać przykład naszemu Habsiowi, bo my go odchudzamy, a tylko 4,5 kg schudł :P
Sylwia i Borys - 2013-07-18, 11:03

A ja jechałem wczoraj autobusem :D i to pierwszy raz w życiu!!!
Ale było fajnie. Najpierw to swierdziłem że nie dam się sfotografować, wszędzie są te paparazzi, ani chwili spokoju ;)

ale to był tylko taki żarcik ;)
bo chwilę później z radością pozowałem do zdjęć :D

Te blondyn bileciki do kontroli

Ja? no nie żartuj sobie ;)

Korbulowa Familia - 2013-07-18, 11:08

Jest wspaniałym uczniem pod okiem wytrwałych opiekunów! :)
goldenek2 - 2013-07-18, 11:32

Fajny psiak z tego Boryska :mrgreen:
Anonymous - 2013-07-18, 12:40

heh, nowy rodzaj kontrolerów ztm nam rośnie :lol: słodziak :mrgreen:
Sylwia i Borys - 2013-07-19, 07:40

Strażak Borys meludje się na posterunku.
Czy ogień dogaszony w ognisku?

melduje, że jest bezpiecznie, ognia nie ma :lol:

odmeldowuje się :)

Ewelina, Kajen i Zola - 2013-07-19, 09:16

Ale macie fajnego tego Boryska! Tak się pięknie uśmiecha, że aż samemu trudno się powstrzymać :-)
Sylwia i Borys - 2013-07-19, 16:28

a mi dzisiaj czyścili ząbki
teraz mam piękne czyste zębole :D
niestety trzeba było mi usunąć 4 sztuki :( dwa siekacze i dwa trzonowce.
ale przynajmniej teraz mój oddech pachnie :D
sami zobaczcie jaka metamorfoza

tak było przed :/

a tak jest po :D

ach jak te ludzie o mnie tu dbają :lol: chyba mnie kochają ;)

Ewa i Cindy - 2013-07-19, 21:27

no pięknie Borysku się miewasz.. :) i jakie masz piękne ząbki :)
super... dzięki Wam bardzo za tak fają opiekę :)

Rufiakowa Amcia - 2013-07-19, 21:29

:shock: Wow, ząbki na wysoki połysk! Pięknie Borysku! Jaki ty dzielny chłopak jesteś :) I do tego umiesz jeździć autobusem :D Cud miód, jak się tobą te twoje człowieki opiekują :)
Ola i Habs - 2013-07-19, 22:27

Zęby Borysa czyściliście szczoteczką, u weta, czy jeszcze jakoś inaczej? :)
Sylwia i Borys - 2013-07-20, 07:44

Borysek nie był nauczony "używania" szczoteczki, wiec zebraliśmy go do weta gdzie wprowadzono go w lekką narkozę. Niestety przy jego stanie ząbków czyszczenie trwało 2,5h, ale dzielnie to zniósł :)
Martyna i Boski - 2013-07-21, 10:44

Tydzień mnie nie było... a tu taka niespodzianka!! Borysku nawet nie wiesz jak się cieszę, że Cię widzę :) do tego twój powalający uśmiech ! Chyba używałeś "Białej Perły" hahahaaa

Teraz jesteś jeszcze przystojniejszy niż byleś, jak schudniesz jeszcze kilka kilo i rozruszasz tyłeczek to będziesz po prostu idealny!! A tak niewiele Ci brakuje.
Bardzo się cieszę, że znowu widzę radość w oczach Boryska, a przede wszystkim super opiekę DT, który perfekcyjnie dba o naszego złociaka!! Dziękuję :)

Iza Tutisowa - 2013-07-22, 16:32

Borysku jesteś wspaniałym kochanym psiakiem i baaardzo ale to bardzo wszyscy Ci kibicujemy, z Tutisem na czele :)
Sylwia i Borys - 2013-07-22, 20:35

A ja byłem dzisiaj na kontroli po usunięciu zębów i pięknie wszystko się goi :) zatem mogę wcinać znowu suchą karmę na sucho a nie moczoną ;)
Dodatkowo Wam powiem, że leki na tarczycę działają :) bo co prawda tarczyca jest jeszcze na zaniżonym poziomie ale widać że się poprawia :) teraz jest na poziomie 14 a przy ostatnim badaniu krwi miałem 7.5. także tego ;)
A co do cholesterolu to jest w normie czyli nie jadam nie zdrowych rzeczy:D
Normalnie nie dość, że młodnieje w oczach to na dodatek na "starość" zdrowieje :lol:

Warna - 2013-07-22, 20:38

Brawo Borysku, bardzo się z tego wszyscy cieszymy. Czekamy aż zaczniesz brykać, jak młodzieniaszek na spacerkach. :-D
Rufiakowa Amcia - 2013-07-22, 21:25

Super Borysku!
Martyna i Boski - 2013-07-23, 09:43

Szacun dla naszego 8latka :mrgreen: :mrgreen: nie jeden by chciał być w takiej formie jak Ty Borysku :) bardzo się cieszę, że tak dobrze Ci się układa ze zdrówkiem.

Zgadzam się Sylwia z Tobą! On na starość zdrowieje i młodnieje!!

Ewelina, Kajen i Zola - 2013-07-23, 21:04

Uśmiech gwiazdorski! Dobrze, że tak się wszystko poprawia, to dobrze rokuje na przyszłe długie lata życia Boryska :-)
Ola i Habs - 2013-07-23, 22:57

Super się czyta tak dobre wieści :)
Martyna i Boski - 2013-07-26, 20:52

Borysku, Borysku jak zdrówko? Jak Ci idzie spalanie kalorii :) ? Może polecisz nam jakąś wakacyjną dietkę :rotfl: :rotfl: :rotfl:
Sylwia i Borys - 2013-07-27, 10:40

Moja dietka to „MŻ” czyli „mniej żreć” i codziennie o kilka minut dłuższy spacer niż dnia wcześniejszego ;)
I żeby nie było, cały czas osiągam coś co wydaje się że już nie da się osiągnąć bo, teraz ważę już 33.5 kg – już tak szybko nie chudnę jak na początku ale cały czas robię postępy :D
Tak więc grubaski, bierzcie ze mnie przykład.
Borys.

Martyna i Boski - 2013-07-29, 21:53

Borysku jesteś niesamowity, jeszcze sportowiec z Ciebie będzie, zobaczysz :mrgreen: będziesz latał jak mój Boski!! a on jest rok starszy od Ciebie i mówię Ci, że w pół roku się tak rozkręcił, że chłopak "funkiel nówka" ;) .

Dasz radę! Jesteś wielki, i cała masa goldenich fanów w Ciebie wierzy:)!!