Forum Fundacji Warta Goldena Forum organizacji pomagającej psom rasy Golden Retriever w potrzebie.
PSY FUNDACJI - BORYS - 187
Ewa i Cindy - 2013-07-30, 00:52 W O W !!!!
Pięknie Borysku Sylwia.. super sobie radzicie Martyna i Boski - 2013-08-06, 13:49 Dokładnie tak! Sylwia daje Boryskowi niezły wycisk . Borysku daj znać się z tym czujesz bo zapewne lżej.Iza Tutisowa - 2013-08-06, 21:39
Cegiełka napisał/a:
Moja dietka to „MŻ” czyli „mniej żreć”
U nas jest dokładnie to samo Tutisowi zmniejszyliśmy racje i zaczął już gubić co nieco Nawet talia wyładniała Więc mam nadzieję, że u Boryska też to zadziała Sylwia i Borys - 2013-08-07, 18:54 Lubię suchary.
BORYS
https://www.youtube.com/w...be_gdata_playerMartyna i Boski - 2013-08-07, 20:55 No nie mogę!! Co za rozpieszczona bestia pani z buzi suchary wyciąga!!
Ojjj Borysku, Borysku, jak oni dalej Cię tak będą rozpieszczać to chyba zamieszkasz tam na stałe
A tak na poważnie, to niech czym prędzej cały świat się dowie, że ten oto gentleman ze zdjęć i słodkiego filmiku nadal jest do wzięcia! magda - 2013-08-08, 05:56 Jak bym widzi ała ClifciaRufiakowa Amcia - 2013-08-09, 07:43 Hahaha, niesamowity! Sylwia i Borys - 2013-08-09, 13:27 Help.
Boryskowi na łokciach przednich łap zrobiło się taki coś co jest poniżej na zdjęciu.
Wet powiedział że niewiele da się z tym zrobić, ale on to ciągle liże przez co nie wygląda to apetycznie.
Co można z tym zrobić?
Kamila i Oskar - 2013-08-09, 13:47 to jest MODZEL -zrogowaciała, stwardniała skóra na "łokciach" przednich łap
Można go smarować maścią z wit A, linomagiem , wazeliną. Chodzi o to aby to natłuścić, przeważnie powstają latem jak pies śpi na twardym np. na kaflach bo gorąco Martyna i Boski - 2013-08-09, 14:09 Tak, to powstaje od spania w tej samej pozycji. Smarujcie mu to tak jak Kamilka napisała proponuję, żeby to robić zawsze przed spacerem, w trakcie spaceru się to wchłonie, a Borys nie będzie miał czasu, żeby to lizać.Sylwia i Borys - 2013-08-09, 14:12 tak też zrobię. dzięki Sylwia i Borys - 2013-08-09, 17:45 A ja byłem dzisiaj u fryzjera
ale niestety pani która wzięła mnie pod swoje skrzydła, i która sama ma goldenka a dokładniej goldenkę wystawową, oceniła stan mojego włosa jako zniszczony co dla mnie nie było fajne bo to oznaczało, że wierzchnią część na grzbiecie trzeba troszkę podciąć.
Ale byłem dzielny dałem się wykąpać choć nie lubię wody i dałem się wysuszyć, ale jak przednie łapki chciała mi wysuszyć to próbowałem łapać zębami suszarkę ale pani fryzjer była sprytniejsza i nie dała bo się mnie nie bała, więc po chwili odpuściłem.
Teraz jestem ładny piękny przystojny i pachnący
A no i teraz widać jaki jestem już szczuplutki
Tak było przed
a tak jest po
Ściskam Borys.Warna - 2013-08-09, 17:46 Wyglądasz prześlicznie, Borysku. Ola i Habs - 2013-08-09, 22:52 Uuuuuu, super fryzura, chyba wszystkie panny na osiedlu są Borysku twoje? Rufiakowa Amcia - 2013-08-09, 23:06 Borysiu, toż przecież nie możesz teraz na słońce wychodzić, bo ludzi oślepi jego blask odbijający się od twego bieluchnego futerka! A widzieć cię takiego zadowolonego- cud miód!Ewelina, Kajen i Zola - 2013-08-10, 19:20 Figurka coraz lepsza! Gratuluję dyscypliny A futerko przepiękne!Martyna i Boski - 2013-08-10, 20:05 Piękny!! Przepiękny Borysek!!
Sylwia stanęła na wysokości zadania, jesteś coraz przystojniejszy!!
Ta łapka mnie trochę martwi, nie ładnie to wygląda. Może przy okazji jakiegoś spacerku podeszlibyście do weta? I jak tam waga naszego bohatera?? Zapewne z dietą MŻ spada Martyna i Boski - 2013-08-12, 14:26 I stało się!!! Sylwia ze swoim partnerem nie wyobrażają sobie życia bez Boryska. Wiele przeszli przez ten okres wspólnego mieszkania, wiele się od siebie nauczyli. Wspólne "docieranie się" tak ich do siebie zbliżyło, że dom tymczasowy stał się domem stały. To najlepsze rozwiązanie jakie mogło spotkać Boryska.
Próbował już zamieszkać gdzie indziej..., ale najwidoczniej tak miało być, miał zostać z Sylwią na zawsze.
A ja bardzo dziękuję Sylwii, za przemiłą współpracę, super kontakt, a przed wszystkim wspólne próby rozwiązywania problemów, których po drodze było kilka... Ale o tym już możemy zapomnieć . Borys jest z socjalizowany, wyleczony i wypielęgnowany właśnie dzięki dt.
Niech wam Borysek jak najdłużej merda ogonkiem ! Gratulacje podjęcia tak mądrej i przemyślanej decyzji Ewelina, Kajen i Zola - 2013-08-12, 14:29 Wiadomość dnia!!! Tak bardzo kibicowałam Boryskowi! Cudownie, gratuluję Wam strasznie, cieszę się jak dziecko! Sylwia i Borys - 2013-08-12, 14:30 Mój Ci On!!!
goldenek2 - 2013-08-12, 14:47 Sylwio, nie masz pojęcia jak bardzo się cieszę
Swojego czasu miałam robić u Ciebie wizytę przedadopcyjną, ale coś czasowo nie wyrabiałam. Bardzo żałuję, że Cię nie poznałam, bo jesteś fantastycznym DT.
A Wasza decyzja jest dla mnie najsłuszniejszą ze słusznych
Mam nadzieję, że dane mi będzie kiedyś poznać Ciebie i Boryska Aga, Tami i Lenka - 2013-08-12, 18:26 wspaniała informacja gratulacje baaaardzo się cieszę Rufiakowa Amcia - 2013-08-12, 18:31
Ewelina i Kajka napisał/a:
Wiadomość dnia!!!
Tak tak taaaaak!!!
Wiedziałam wiedziaaaałam! Jak tylko zobaczyłam wspólne jedzenie sucharków, to wiedziałam!
Gratuluję Wam, wszystko co osiągnęliście, co ten cudny futrzak dostał dobrego, to właśnie dzięki Waszej miłości!Anonymous - 2013-08-12, 18:43 Super, gratulacje magda - 2013-08-12, 19:06