To jest tylko wersja do druku, aby zobaczyć pełną wersję tematu, kliknij TUTAJ
Forum Fundacji Warta Goldena
Forum organizacji pomagającej psom rasy Golden Retriever w potrzebie.

PSY FUNDACJI - FIFI - 410

Justynka i Fifi - 2017-11-05, 20:23

Angelika i Spike napisał/a:
A gdzie w wielkopolsce? ;)

w okolice Międzychodu :)

póki co nie zauważyłam już jedzenia tych kupek, ale może to dlatego, że daję jej jakieś suszone wnętrzności za przychodzenie na gwizdek :P nie chcę zapeszać, ale coraz lepiej jej idzie, parę dni temu nawet zawróciła od pobiegnięcia w takie zakrzaczone miejsce, gdzie czasami leży jakieś niewiadomoco :)

dla potwierdzenia, że nie jest aż tak nudno - kilka zdjęć z naszej wycieczki na Podlasie :) (pogoda "pod psem" :P ale za to ludzi na szlakach w Parkach Narodowych w ogóle nie było 8-) )

Narwiański PN

wędrówka w Puszczy Białowieskiej

przemoczyło nas w tej Puszczy doszczętnie

na rynku w Tykocinie

w Biebrzańskim PN

z Hanką Bielicką w Łomży :P

Dominika i Binek - 2017-11-06, 09:34

Fifi w wydaniu - przemoczony szogun jest urocza :lol: :lol: ale ma z Wami dobrze, wycieczki, podróże, na starość dostaje całe swoje życie z powrotem:)
Angelika i Spike - 2017-11-06, 10:09

Ojej, ale cudnie! piękne wycieczki jej fundujecie :) tak się cieszę.
Justynka i Fifi - 2017-11-07, 19:52

No właśnie mi się wydaje, że chyba nie miała takiego złego życia - nie boi się (chyba że odkurzacza albo że się ją zostawi na zawsze, ale to chyba normalne), ktoś ją musiał nieźle zsocjalizować (z takich dziwnych sytuacji to np. schody ruchome w galerii, dała radę :P ) - tylko tyle że ją zostawili, ale akurat ja się bardzo cieszę :P
Rzeczywiście, mimo że w tygodniu nasze dni wyglądają podobnie to w weekendy zdarza się nam zaszaleć ;D tym samym odpieram argumenty wszystkich życzliwych, którzy twierdzili, że po co mi pies skoro lubię podróżować - uwaga, da się to połączyć i zorganizować! (chociaż mama do opieki też się przydaje :P ). Tak samo w tygodniu - wychodzimy czasem do miasta, nie tylko pochodzić, ale i coś zjeść i bez problemu możemy znaleźć knajpy, gdzie można wejść z psem (a jak nie to i tak niewarto iść :P )

Angelika i Spike - 2017-11-08, 09:46

Justynka i Fifi napisał/a:
po co mi pies skoro lubię podróżować
ale to właśnie fantastycznie się ze sobą łączy :) ktoś tutaj słyszał o mitach posiadania psa :D
Justynka i Fifi - 2017-11-13, 20:17

odzyskałam mój śmieszny obiektyw, więc wklejam jedne z superzdjęć, jakie udało mi się zrobić w zeszłym tygodniu, w ostatnią ładną niedzielę :P tym razem seria "mom, i'm coming" :D

Nanka i Beza - 2017-11-13, 22:38

piękne piękne piękne!!! :serce:
Angelika i Spike - 2017-11-14, 10:02

jęzor na wierzchu i jazdaaa :)
Justynka i Fifi - 2017-11-15, 10:36

Paulina, dzięki :D
później dorzucę jeszcze takie "pozowane" zdjęcia z tego wyjścia ;)
w ogóle to zauważyłam, że stare fotki, które wkleiłam się nie wyświetlają, nie wiem czemu :/

Angelika i Spike - 2017-11-15, 10:37

Hm, a do tej pory wklejasz z tego samego źródła?
Być może użyłaś innego, i tamto się jakoś "wypaliło" i już nie widac?

Justynka i Fifi - 2017-11-15, 17:45

wgrywam je do ukrytego albumu na Facebooku i wszystkie fotki nadal tam są...

Nanka i Beza - 2017-11-15, 22:02

uu tajny album - sprytnie :) szkoda by było, gdyby te zdjęcia się pogubiły, ba są cudowne! no i ta piękna modeleczka ;)
Angelika i Spike - 2017-11-16, 09:47

Chodzi mi o źródło wgrywania.
Typu fotosik.pl, wgrajo.pl, itp.
Niektóre źródła się "wypalają" i same usuwają zdjęcia.

Justynka i Fifi - 2017-11-16, 13:23

no tak tak, ale te zdjęcia nadal tam są, a jakoś się nie wyświetlają, nie wiem czemu :(

Angelika i Spike - 2017-11-16, 13:23

tu się pojawiło :) wiesz, fejs cały czas coś ulepsza, może ten link po prostu mu się wygasza.
Justynka i Fifi - 2017-11-19, 19:17

no chyba na to wygląda :o

Angelika i Spike - 2017-11-20, 10:16

Piękne są te zdjęcia :)
Justynka i Fifi - 2017-11-30, 19:29

dzięki :)

przy okazji zapraszam na profil Fifi na instagramie :lol:

a to chyba najładniejsze zdjęcie z tej sesji :D

Angelika i Spike - 2017-12-01, 10:12

Już was dodałam, dobrze ze napisalas :serce:
Justynka i Fifi - 2017-12-11, 12:08

polecamy się :D

doszła chusta z bazarkowej aukcji, trochę duża :D ale dobrze się prezentuje ;)

Fifi dostała też nowe legowisko, od razu się na nim usadowiła, jak je zaniosłam do domu

czasem na nim słodko śpi

ale wybiera też to stare, nie wiem czemu i o co jej chodzi :P mam jej zabrać, żeby już nie miała wyboru czy co tu zrobić? ;)

Angelika i Spike - 2017-12-11, 12:09

Jak masz miejsce na oba legowiska to zostaw :)
Justynka i Fifi - 2017-12-11, 12:22

no właśnie niebardzo, szczególnie, że to stare jest bardzo duże :(
Angelika i Spike - 2017-12-11, 13:05

Jeżeli leży na tym nowym tak samo często, jak na starym, to spokojnie zmień jej na nowe, nie będzie miała wyjścia :P
Justynka i Fifi - 2017-12-21, 14:37

Już oddałam stare do miejscowej fundacji ;) także nie ma wyjścia, zresztą jednak jej się podoba :P
w ogóle to w poniedziałek Fifi się tak zatruła, że musiałam z nią zostać w domu :O na szczęście jakoś to przeżyła i się wykurowała po głodówce i jest już ok, ale to jednak nie było fajne... Szczególnie, że jestem na 99% pewna, że w niedzielę niczego nie zeżarła z krzaków, więc tym bardziej się martwiłam, po czym jej tak źle :(
do tego chyba coraz ciężej jej chodzić po schodach (coś tam próbujemy w tej sprawie zrobić, ale nie mogę mówić, żeby nie zapeszyć ;) )
jeszcze mam takie pytanie - czy to normalne, żeby w połowie grudnia wyczesać z psa 4 razy więcej sierści niż zazwyczaj? bo tak przy ostatnim czesaniu było, a pies nam się odchudził wizualnie (mimo że u weta ważylyśmy się chwilę przed i ma już ponad 25kg). Coś późno mi się to wydaje, no ale może tak jest na zimę?

a tak w ogóle to "znamy" się z Fifi już rok :P

Angelika i Spike - 2017-12-21, 14:50

Na zimę i na wiosnę zawsze tak jest.