To jest tylko wersja do druku, aby zobaczyć pełną wersję tematu, kliknij TUTAJ
Forum Fundacji Warta Goldena
Forum organizacji pomagającej psom rasy Golden Retriever w potrzebie.

PSY FUNDACJI - BORYS - 187

Asterkowy Krzysztof - 2013-08-12, 19:10

Serdecznie Wam Gratuluję Borys będzie przeszczeliwy że zostanie z Wami :pies:
Warna - 2013-08-12, 19:10

Od pewnego czasu miałam wrażenie, że wszystko do tego zmierza, żeby Borysek już więcej nie zmieniał domu. Bardzo się cieszę. :-)
Beata - 2013-08-12, 19:15

Najlepsza wiadomość od 13 kwietnia jaka mogła nadejść dla Boryska :) i dla Nas. Dziękujemy Pani i Panu Marcinowi.
Kamila i Oskar - 2013-08-12, 19:19

Wielkie, ogromne gratulację :mrgreen:
Nic tak nie zbliża jak praca z psem i sukcesy- nawet te malutkie :)

Iza Tutisowa - 2013-08-12, 20:00

Suuuuuuper!!!! Bardzo się cieszymy!!
Nie moglo być inaczej :) :)
Gratulujemy :brawo: :radocha: :rotfl: :rotfl:

Ewelina, Kajen i Zola - 2013-08-12, 21:03

Jeszcze raz muszę napisać tak bardzo się cieszę!!! :rotfl: Czekamy Sylwia na jakąś fotkę Boryska w swoim domu na zawsze :-D
Ewa i Cindy - 2013-08-12, 22:45

no no.. ale się cieszę!!! :)
bardzo Wam gratuluję.. chyba chwilowa rozłąka dobrze Wam zrobiła :)

Sylwia i Borys - 2013-08-13, 07:45

Ponieważ te moje ludzie już od jakiegoś czasu przebąkiwały coś o tym, że ja tu chyba jednak zostaje, to po uzyskaniu zgody że ja mogę zostać tu już na zawsze, to S zrobiła niespodziankę M i jak widać na poniższym obrazku jestem prezentem.

A oto jak mnie przygotowała cobym ładnie wyglądał na przyjście M :)

Ewa i Cindy - 2013-08-13, 07:58

oj Borysku.. teraz to się chyba będziesz codziennie przebierał.. taki prezent jak ty to coś najwspanialszego na świecie :)
ale pamiętaj.. coś za coś.. wstążeczka na karku za suchara :)

Sylwia i Borys - 2013-08-13, 08:09

tak tak, suchar był wczoraj grany :D
Sylwia i Borys - 2013-08-13, 08:35

goldenek2 napisał/a:
Mam nadzieję, że dane mi będzie kiedyś poznać Ciebie i Boryska

No cóż nic innego nam nie pozostaje jak tylko spotkać sie na współnym spacerze :D

Rufiakowa Amcia napisał/a:
Wiedziałam wiedziaaaałam! Jak tylko zobaczyłam wspólne jedzenie sucharków, to wiedziałam!

Nie pomyliłaś się - od dawna zanosiliśmy sie z tym ;)

Asterkowy Krzysztof napisał/a:
Borys będzie przeszczeliwy że zostanie z Wami

Mam taką nadzieje :)

Warna napisał/a:
Od pewnego czasu miałam wrażenie, że wszystko do tego zmierza, żeby Borysek już więcej nie zmieniał domu.

I miałaś rację tylko sami przed sobą jeszcze nie chcieliśmy się do tego przyznać - w końcu mieliśmy wyprowadzić go tylko na prostą a nie się w nim zakochać ;)

Kamila i Oskar napisał/a:
Nic tak nie zbliża jak praca z psem i sukcesy- nawet te malutkie

Święta prawda.

Ewelina i Kajka napisał/a:
Jeszcze raz muszę napisać tak bardzo się cieszę!!!

Szkoda że nie uwieczniłam na zdjęciach tego jak mój M się cieszył :)

Ewa i Cindy napisał/a:
.. chyba chwilowa rozłąka dobrze Wam zrobiła

Tak, to był moment od kiedy zastanawialiśmy się czy znajdzie się taki dom, który bedzie wiedział jak z nim postępować, bo na początku Borys nie jest łatwy we wspólnym życiu - nam zajeło to prawie 3 miesiace - ale za to jaki efekt :D

Warna - 2013-08-13, 08:42

No to chyba teraz musimy zmienić nick?
Rufiakowa Amcia - 2013-08-13, 11:17

Hahaha, jaki cudny prezent! Proszę proszę, zróbcie sobie wspólne zdjęcie z tą kokardą- takie portretowe, żebym mogła je wstawić do albumu- "Adoptowaliśmy, kochamy" na FB :) Internet oszaleje!
Martyna i Boski - 2013-08-13, 12:31

oooo, ale mnie ominęło! Borysku jesteś niesamowity, zauroczyłeś mnie w postaci "prezentu". Ehhhh jak ja kocham takie happy endy :rotfl: :rotfl: :rotfl:
Jerzy Kora - 2013-08-13, 21:09

Gratuluję Wam wspaniałego wyboru i życzę wielu szczęśliwych chwil :)
Iza Tutisowa - 2013-08-14, 14:45

Pięknie wygląda jako prezent :)
Sylwia i Borys - 2013-08-14, 17:38

Byłam dzisiaj z Boryskiem u weta, bo znalazłam u niego masę jakichś strupków i pani doktor powiedziała że pieso ma jakiegoś grzybka skóry :/ i doszukała się zapalenia ucha prawego :(
biedny chłopak on tak nie lubi wody a teraz specjalnym szamponem muszę go kąpać co drugi dzień, a jak to nie pomoże to trzeba będzie mu podać antybiotyk.
I jeszcze ten stan zapalny uszka. ech.

Biedny prezencik :/

Rufiakowa Amcia - 2013-08-14, 17:55

Oj to się porobiło :/ A dopiero co u fryzjera byliście... Może to stamtąd coś przykolegował?
Ola i Habs - 2013-08-14, 19:32

Ja wiem, że już wszyscy pogratulowali, a ja na końcu, ale i my się bardzo cieszymy, że Borysek ma już swoich ludzi na stałe. Gratulujemy Wam bardzo serdecznie i trzymamy kciuki za kolejne lata spędzone razem :)
Sylwia i Borys - 2013-08-14, 20:03

Rufiakowa Amcia napisał/a:
Może to stamtąd coś przykolegował

Też nam się wydaje, że to może być to bo wcześniej tego nie miał, a za wodą nie przepada, więc niczego nie złapał z jeziora czy innego akwenu wodnego.

Ola, Łukasz i Habs napisał/a:
Ja wiem, że już wszyscy pogratulowali, a ja na końcu, ale i my się bardzo cieszymy, że Borysek ma już swoich ludzi na stałe. Gratulujemy Wam bardzo serdecznie i trzymamy kciuki za kolejne lata spędzone razem

Ostatni będą pierwszymi :D dziękujemy

Martyna i Boski - 2013-08-15, 15:25

Ojjj mam nadzieję, że to tylko na początku adopcji Borysek wywinął taki numer ;) a teraz już się weźmie za siebie i wróci do zdrowia, ale oczywiście musicie mu troszkę pomóc. Jednak wiem, że można na Was zawsze liczyć :rotfl: :rotfl:

Pamiętajcie kochani, że mimo, że psiak należy do Was to zawsze możecie zwrócić się do nas o pomoc, chętnie pomożemy. :)

Na stan zapalny ucha już powinien mieć antybiotyk. Problemy ze skórą, mogą być też wynikiem problemów z tarczycą. Przez tarczycę skóra zachowuje się inaczej, często np. bardziej się poci, wtedy przy lekkich zabrudzeniach łatwo o infekcje i właśnie grzybice :( . Ważne, że jesteście pod stałą kontrolą weta :)

Sylwia i Borys - 2013-08-15, 15:36

Na uszko dostał jakąś maść do leczenia zapalenia ucha, którą codziennie musimy aplikować a po tygodniu na kontrolę. A co do skóry to dostaliśmy specjalny szampon dermatologiczny, i wczoraj była pierwsza kąpiel, bardzo dzielnie ją zniósł. Jutro kolejne myju myju ;)
Sylwia i Borys - 2013-08-18, 20:25

Tak dobrze mi się tu wiedzie, ze aż poczułem nieodpartą chęć pochwalenia się co dostałem od moich ludków :)
Widać ze jestem już ich :)
To jest moje posłanko i tylko moje, choć czasem ten mały urwis Bonus mi się tam wpakuje :/ ale co tam jestem starszy to się tam nie bede kłócić :)
Ładne mam łóżeczko, no nie:)
Borys

Warna - 2013-08-18, 20:57

Przepiękne łóżeczko! :-D
Rufiakowa Amcia - 2013-08-18, 23:40

Cudne łóżeczko i przecudna zawartość :D