Forum Fundacji Warta Goldena Forum organizacji pomagającej psom rasy Golden Retriever w potrzebie.
PSY FUNDACJI - BORYS - 187
Asterkowy Krzysztof - 2013-08-12, 19:10 Serdecznie Wam Gratuluję Borys będzie przeszczeliwy że zostanie z Wami Warna - 2013-08-12, 19:10 Od pewnego czasu miałam wrażenie, że wszystko do tego zmierza, żeby Borysek już więcej nie zmieniał domu. Bardzo się cieszę. Beata - 2013-08-12, 19:15 Najlepsza wiadomość od 13 kwietnia jaka mogła nadejść dla Boryska i dla Nas. Dziękujemy Pani i Panu Marcinowi.Kamila i Oskar - 2013-08-12, 19:19 Wielkie, ogromne gratulację
Nic tak nie zbliża jak praca z psem i sukcesy- nawet te malutkie Iza Tutisowa - 2013-08-12, 20:00 Suuuuuuper!!!! Bardzo się cieszymy!!
Nie moglo być inaczej
Gratulujemy Ewelina, Kajen i Zola - 2013-08-12, 21:03 Jeszcze raz muszę napisać tak bardzo się cieszę!!! Czekamy Sylwia na jakąś fotkę Boryska w swoim domu na zawsze Ewa i Cindy - 2013-08-12, 22:45 no no.. ale się cieszę!!!
bardzo Wam gratuluję.. chyba chwilowa rozłąka dobrze Wam zrobiła Sylwia i Borys - 2013-08-13, 07:45 Ponieważ te moje ludzie już od jakiegoś czasu przebąkiwały coś o tym, że ja tu chyba jednak zostaje, to po uzyskaniu zgody że ja mogę zostać tu już na zawsze, to S zrobiła niespodziankę M i jak widać na poniższym obrazku jestem prezentem.
A oto jak mnie przygotowała cobym ładnie wyglądał na przyjście M
Ewa i Cindy - 2013-08-13, 07:58 oj Borysku.. teraz to się chyba będziesz codziennie przebierał.. taki prezent jak ty to coś najwspanialszego na świecie
ale pamiętaj.. coś za coś.. wstążeczka na karku za suchara Sylwia i Borys - 2013-08-13, 08:09 tak tak, suchar był wczoraj grany Sylwia i Borys - 2013-08-13, 08:35
goldenek2 napisał/a:
Mam nadzieję, że dane mi będzie kiedyś poznać Ciebie i Boryska
No cóż nic innego nam nie pozostaje jak tylko spotkać sie na współnym spacerze
Rufiakowa Amcia napisał/a:
Wiedziałam wiedziaaaałam! Jak tylko zobaczyłam wspólne jedzenie sucharków, to wiedziałam!
Nie pomyliłaś się - od dawna zanosiliśmy sie z tym
Asterkowy Krzysztof napisał/a:
Borys będzie przeszczeliwy że zostanie z Wami
Mam taką nadzieje
Warna napisał/a:
Od pewnego czasu miałam wrażenie, że wszystko do tego zmierza, żeby Borysek już więcej nie zmieniał domu.
I miałaś rację tylko sami przed sobą jeszcze nie chcieliśmy się do tego przyznać - w końcu mieliśmy wyprowadzić go tylko na prostą a nie się w nim zakochać
Kamila i Oskar napisał/a:
Nic tak nie zbliża jak praca z psem i sukcesy- nawet te malutkie
Święta prawda.
Ewelina i Kajka napisał/a:
Jeszcze raz muszę napisać tak bardzo się cieszę!!!
Szkoda że nie uwieczniłam na zdjęciach tego jak mój M się cieszył
Ewa i Cindy napisał/a:
.. chyba chwilowa rozłąka dobrze Wam zrobiła
Tak, to był moment od kiedy zastanawialiśmy się czy znajdzie się taki dom, który bedzie wiedział jak z nim postępować, bo na początku Borys nie jest łatwy we wspólnym życiu - nam zajeło to prawie 3 miesiace - ale za to jaki efekt Warna - 2013-08-13, 08:42 No to chyba teraz musimy zmienić nick?Rufiakowa Amcia - 2013-08-13, 11:17 Hahaha, jaki cudny prezent! Proszę proszę, zróbcie sobie wspólne zdjęcie z tą kokardą- takie portretowe, żebym mogła je wstawić do albumu- "Adoptowaliśmy, kochamy" na FB Internet oszaleje!Martyna i Boski - 2013-08-13, 12:31 oooo, ale mnie ominęło! Borysku jesteś niesamowity, zauroczyłeś mnie w postaci "prezentu". Ehhhh jak ja kocham takie happy endy Jerzy Kora - 2013-08-13, 21:09 Gratuluję Wam wspaniałego wyboru i życzę wielu szczęśliwych chwil Iza Tutisowa - 2013-08-14, 14:45 Pięknie wygląda jako prezent Sylwia i Borys - 2013-08-14, 17:38 Byłam dzisiaj z Boryskiem u weta, bo znalazłam u niego masę jakichś strupków i pani doktor powiedziała że pieso ma jakiegoś grzybka skóry i doszukała się zapalenia ucha prawego
biedny chłopak on tak nie lubi wody a teraz specjalnym szamponem muszę go kąpać co drugi dzień, a jak to nie pomoże to trzeba będzie mu podać antybiotyk.
I jeszcze ten stan zapalny uszka. ech.
Biedny prezencik Rufiakowa Amcia - 2013-08-14, 17:55 Oj to się porobiło A dopiero co u fryzjera byliście... Może to stamtąd coś przykolegował?Ola i Habs - 2013-08-14, 19:32 Ja wiem, że już wszyscy pogratulowali, a ja na końcu, ale i my się bardzo cieszymy, że Borysek ma już swoich ludzi na stałe. Gratulujemy Wam bardzo serdecznie i trzymamy kciuki za kolejne lata spędzone razem Sylwia i Borys - 2013-08-14, 20:03
Rufiakowa Amcia napisał/a:
Może to stamtąd coś przykolegował
Też nam się wydaje, że to może być to bo wcześniej tego nie miał, a za wodą nie przepada, więc niczego nie złapał z jeziora czy innego akwenu wodnego.
Ola, Łukasz i Habs napisał/a:
Ja wiem, że już wszyscy pogratulowali, a ja na końcu, ale i my się bardzo cieszymy, że Borysek ma już swoich ludzi na stałe. Gratulujemy Wam bardzo serdecznie i trzymamy kciuki za kolejne lata spędzone razem
Ostatni będą pierwszymi dziękujemyMartyna i Boski - 2013-08-15, 15:25 Ojjj mam nadzieję, że to tylko na początku adopcji Borysek wywinął taki numer a teraz już się weźmie za siebie i wróci do zdrowia, ale oczywiście musicie mu troszkę pomóc. Jednak wiem, że można na Was zawsze liczyć
Pamiętajcie kochani, że mimo, że psiak należy do Was to zawsze możecie zwrócić się do nas o pomoc, chętnie pomożemy.
Na stan zapalny ucha już powinien mieć antybiotyk. Problemy ze skórą, mogą być też wynikiem problemów z tarczycą. Przez tarczycę skóra zachowuje się inaczej, często np. bardziej się poci, wtedy przy lekkich zabrudzeniach łatwo o infekcje i właśnie grzybice . Ważne, że jesteście pod stałą kontrolą weta Sylwia i Borys - 2013-08-15, 15:36 Na uszko dostał jakąś maść do leczenia zapalenia ucha, którą codziennie musimy aplikować a po tygodniu na kontrolę. A co do skóry to dostaliśmy specjalny szampon dermatologiczny, i wczoraj była pierwsza kąpiel, bardzo dzielnie ją zniósł. Jutro kolejne myju myju Sylwia i Borys - 2013-08-18, 20:25 Tak dobrze mi się tu wiedzie, ze aż poczułem nieodpartą chęć pochwalenia się co dostałem od moich ludków
Widać ze jestem już ich
To jest moje posłanko i tylko moje, choć czasem ten mały urwis Bonus mi się tam wpakuje ale co tam jestem starszy to się tam nie bede kłócić
Ładne mam łóżeczko, no nie:)
Borys
Warna - 2013-08-18, 20:57 Przepiękne łóżeczko! Rufiakowa Amcia - 2013-08-18, 23:40 Cudne łóżeczko i przecudna zawartość