Forum Fundacji Warta Goldena Forum organizacji pomagającej psom rasy Golden Retriever w potrzebie.
PSY FUNDACJI - LEA - 179
Ewa i Cindy - 2013-06-03, 00:10 Lea i reszta brygady odpoczywają po zlocie
Dobranoc
Monika, Boni i Jack - 2013-06-03, 20:07 Wyborowa pozycja na kanapie magdaronja - 2013-06-04, 12:31 Do Mileny (poprzedniej "mamy" Leici).
Witaj Mileno, to ze mną jakiś czas temu spotkałaś się na spacerze w janowskim lasku. Wtedy opowiedziałaś mi waszą smutną historię. I właśnie dzisiaj znalazłam Leę na forum.
Cieszę się, że skorzystałaś z pomocy Warty, to najlepsze rozwiązanie dla Was obu. Wiem, że to była dla Ciebie bardzo trudna decyzja, ale sama widzisz ile osób o wielkich sercach zaopiekowało się Leą. Jak dobrze, że są tacy ludzie !
Głowa do góry! Może kiedyś Ty będziesz mogła pomóc jakiemuś goldenkowi!
Pamiętam Twoje łzy, ale wierzę, że kiedyś zamienią się w łzy szczęścia! .
Pozdrawiam.
Magda.Madzia i Fredzia - 2013-06-06, 14:07 gratulujemy Pani Milenie dobrej decyzji i trzymamy kciuki za pięknisię, by u Ewki była grzeczna
Pani Mileno po burzy zawsze słońce, także jak tylko się pojawi zapraszamy Pania i synka do stworzenia może chociaż DT Gabiś i Fifi - 2013-06-06, 15:46 Lea,Słonko - co tam u Ciebie?? Ewa i Cindy - 2013-06-06, 19:22 Z tego co wiem to u Lelci wszystko ok, ja niestety musiałam wyjechać w delegacje ale w czasie mojej nieobecności cała moja brygada opiekuje się znajomy jedyne na co narzeka to ciągły deszcz wracam jutro więc w weekend będzie kolejna porcja fotek
Teraz pozdrawiam ze słonecznej Koloni jutro pakujemy slonko na sile do auta i przywieziemy do Polski Asterkowy Krzysztof - 2013-06-06, 19:27 Oj tak tak Ewcia przywieź proszę słońce Gabiś i Fifi - 2013-06-07, 08:58 U nas piękne słońce od wczoraj,więc nie szukajcie daleko,tylko przyjeżdżajcie do nas Martyna i Boski - 2013-06-08, 21:44 tak, świetna pogoda na spacerki, ani za zimno ani za ciepło, najważniejsze, że nie pada . Ale twoja ekipa z przywódcą Marleyem na czele daje radę w każdych warunkach hahahaaaa jak ja sobie to przypomnę to od razu robi mi się wielki banan na buzi
Pozdrawiamy z Boszczakiem i czochramy łobuzy !Ewa i Cindy - 2013-06-08, 22:07 tak spaliśmy wczoraj.. Pańcia wróciła więc mordki nawet w śnie się śmieją
a tu dzisiejszy spacerek.. kałuże jeszcze są więc trzeba korzystać z okazji bo potem zostaną nam tylko stawy i rzeczki.. ach Ci moi kałużyści.... !!!
co mówiłaś pańcia... ?
aaa.. już wiem.. waruj
te.. Marley.. chodź.. tu jest fajniej..
.. już pędzę..
no to hejjjjjaaaaaaa......!!!!!
a tak poza tym niunia jest fajniusia.. czasami włącza jej się jeszcze lęk przed rowerzystami.. dziś przy pięknej pogodzie mijaliśmy kilka wycieczek i powiem szczerze że widzę bardzo dużą różnicę coś tam sobie warknęła raz czy dwa ale za każdym razem ją przywołałam, mała siadała i czekała aż rowerzyści nas miną.. na kilka rowerów nawet nie zwróciła uwagi
niunia ma umówiony zabieg sterylizacji na poniedziałek 17 czerwca, mam nadzieję że szybciutko dojedzie do siebie i znajdzie kochających ludzi Asterkowy Krzysztof - 2013-06-09, 09:14 Super Ewa jak zwykle ,z tym waruj w kałuży to Cindy może przybić łapkę z Asterem Ewa i Cindy - 2013-06-09, 13:16 Krzysiu.. ale to Lea.. Cinda jest zbyt dużą damą żeby do pierwszej lepszej kałuży wchodzić ona boczkiem boczkiem Asterkowy Krzysztof - 2013-06-09, 13:52 A widzisz to mnie panienki zmyliły Aga i Toru - 2013-06-09, 18:55 Ewa! Popłakałam sie ze śmiechu
No i jak tu ich nie kochać!!!!!Anonymous - 2013-06-09, 19:07 no nie mogę ,pomysłowa dziewczyna Ewelina, Kajen i Zola - 2013-06-10, 09:38 Widziałam obie dziewczyny na żywo i tak jak Krzysztofowi wydawało mi się, że to Cindy w tej kałuży Ewuniu jak będziesz miała jakiś wolny weekend w czerwcu to Kajcia stęskniła się za złotym towarzystwem i chętnie Was odwiedzi Asterkowy Krzysztof - 2013-06-10, 09:57 Ja też sie polecam Ewcia Asterkowi przyda sie troche towarzystwa psiego na spacerze Rufiakowa Amcia - 2013-06-10, 09:57 Rufek będzie przeszczęśliwy, jeśli będziecie o nim wtedy pamietać Ewa i Cindy - 2013-06-10, 12:51 no kochani... ja bardzo serdecznie zapraszam w moje okolice.. po spacerku odpoczniemy przy kawce, herbatce czy czym tam jeszcze będziecie mieli ochotę
co powiecie na ten weekend?Ewelina, Kajen i Zola - 2013-06-10, 13:06 Jeśli wszystkim pasuje, to my się dostosujemy, ale gdyby pasował Wam też przyszły tydzień, to my byśmy byli bardzo zadowoleni, bo w przyszły czwartek mam 2 grube egzaminy ( sesja ), a wolałabym tak nie siedzieć na szpilkach .. Dajcie znać jak to u Was wygląda Asterkowy Krzysztof - 2013-06-10, 13:33 Mnie pasuje weekend 22-23 ale to zależy od Ewy:)Ewa i Cindy - 2013-06-10, 21:41 to i mnie on pasuje
a teraz trochę zdjątek
nasze stadko powiększyło się o Beagla.. przyplątał się do mnie w piątek i na spacerki chodzimy w takim składzie
tworzą się podgrupy Cinda ma wreszcie małego kumpla
A Lea i Marley tworzą niezły duecik..
ulubione grupowe zajęcie to tarzanko
taka duża łąka i tylko jeden patyk...
a po spacerku Lea przeważnie wygląda tak:
mój mały kochany pogromca kałuż i błotka M!S!A - 2013-06-10, 22:04 Ewuś, psy chyba wiedzą gdzie szukać schronienia Wspólne tarzanko super, zresztą tak jak gryzienie wspólnie jednego patola- aż dziw bierze że taka zgoda A ile razy odkurzasz? Ewa i Cindy - 2013-06-10, 22:11 na początku parę razy dziennie odkurzałam aż wreszcie polubiłam piasek w domu i przestałam!!! teraz odkurzacz chodzi pod wieczór mam na dodatek rozwalony podjazd bo przez te opady nie mogą skończyć robót..błotko na samym wejściu jest najfajniejsze!! psy są obmywane a potem padają w jednym miejscu.. to co na nich zostanie jest w jednym miejscu ale piaskownico domowa witaj!! Asterkowy Krzysztof - 2013-06-11, 10:45 Ewuś to sobota po południu czy niedziela ? Amelka ,Ewelina piszecie się na spacer w tym okresie ?