Forum Fundacji Warta Goldena Forum organizacji pomagającej psom rasy Golden Retriever w potrzebie.
PSY FUNDACYJNE W NOWYCH DOMACH - MIMI ma już dom w Toruniu - 54
Aga Szanti - 2011-07-20, 20:15 Joasiu a co robimy ze zmianą nicka?Asia i Mimi - 2011-08-01, 11:52 Mimi jest strasznie kochanym psem:) Jest jeszcze bardziej grzeczna słucha się na spacerach. A jaki to łakomczuch!! Pierwsza wcina 0,5 kg mięsa dogoniła w jedzeniu Drago i Kiare hehe. Pilnuje wszystkich na spacerze. Biega jak Hart hehe. Zastanawiamy się z Bartkiem czy nie wysłać ją na jakieś gonitwy :)hihi Dobra jest:) Kochamy bardzo naszą mimi i jest u nas szczęśliwa. Milusi pies do człowieka jak i do psiaka:)Asia i Mimi - 2011-08-01, 11:53 Asia i Mimi - 2011-08-01, 11:55 CZY MOŻEMY JUŻ IŚĆ SPAĆ?:) Asia i Mimi - 2011-08-01, 11:55 Asia i Mimi - 2011-08-01, 11:56 Asia i Mimi - 2011-08-01, 11:57 NO TO ŚPIMY EWA INGA - 2011-08-01, 12:33 Ależ ta Mimi ma u was dobrze normalnie jak pączek w maśle chyba ja też się wybiorę do was na taki tymczasik a tak na poważnie szkoda ze z psiakami nie przyjeżdżacie, ale mam nadzieję ze jeszcze nie raz będzie okazja abyście zawędrowali w nasze strony Asia i Mimi - 2011-08-15, 15:40 Hej, Hej
Tutaj Mimi co tam u was?
Jak wiecie zawitał jakiś czas temu do nas Drago i przez to nie mogłam do was pisać , bo musiałam wszystko mu pokazywać i opowiadać co, gdzie, jak i dlaczego ufff ciężka praca... Codziennie się bawimy w przeciąganie skarpetką, którą Drago zwija kiedy nasza Pani robi pranie, ale wtedy jest zła na nas, że przedziurawiamy skarpetki mówiła wtedy, że jak byśmy nie mieli się czym bawić skoro zabawek jest pełno, no ale wiadomo, że lepsze to kradzione
Dobrze, że Drago jest taki duży przynajmniej na łóżko nie wchodzi i mogę być spokojna, że zawsze się znajdzie miejsce dla mnie w wyrku U mnie się nic nie zmieniło jak zawsze lubię sobie porządnie pobiegać w lesie jest dużo patyków i miejsca na takie maratony więc patyki plus duża przestrzeń równa się super zabawa
Pozdrawiam MIMI
P.S. Pani upiekła ciasto bananowe więc idę szybko zanim Drago przechwyci i zje wszystko Papapa Asia i Mimi - 2011-08-15, 15:49 Asia i Mimi - 2011-08-15, 15:50 Warna - 2011-08-15, 18:04 Joasiu, nie dacie się namówić na zmianę nicka na taki, w którym będzie również Mimi? Asia i Mimi - 2011-08-24, 09:32 zastanawiamy się nad zmianą, ale nie możemy się namyśleć he. Mimi kochana psina martwię się trochę o nią ze względu na Drago. Tak bardzo lubi go, że obawiamy się że będzie tęsknić za nim bardzo. Kiedyś jak poszliśmy na spacer każdy w swoją stronę to uciekła Bartkowi szukała Drago. Kompan do zabawy przecież no nie?Asia i Mimi - 2011-09-15, 09:26 Witam!
Wczoraj jak się bawiłam z psiakami czyli mam namyśli z Shaggim to zauważyłam, że Mimi nabrała kształtów Dzisiaj patrząc na zdjęcia z poprzedniego stanu jestem nawet pewna, że jej się przytyło Wreszcie wygląda zdrowo.
Mimi to mała przewodniczka po domu kiedy przychodzi nowy pies oprowadza go i uczy ich śmiałości. Jest bardzo cwana i mądra. Kiedy ja nie widzę przynosi Shaggiemu jedzenie ze swojej miski i kładzie mu przed pyskiem a uczę go żeby nie jadł jej jedzenia wrrrrr...
Mimi to wulkan energii. Wszystkie psy na osiedlu wysiadają próbując ją dogonić. Widać, że jest wtedy szczęśliwa mogąc pobiegać.
Straszny z niej szkodnik wszystko co się położy niżej i zostawi ją samą w domu można być pewnym, że już tego nie będzie, bądź w częściach .
Tyle zabawek i smakołyków a jej ciągle mało
Jak mi się uda to wstawię jakieś zdjęcia Asia i Mimi - 2011-11-15, 15:03 Witamy po długiej przerwie, mała mimi strasznie zaczęła broić. Uskutecznia wszystko. Nie wiem czy to z nudów Psina bardzo się do nas przyzwyczaiła nie spuści nas z widoku być może boi się że już nas nie znajdzie. Cieszy się na nasz powrót do domu z pracy o mało co się nie posika! hihi Shaggy ją papuguje i też zaczyna na nas skakać ze szczęścia Mimi bardzo nie lubi kiedy ktoś się kręci koło naszych drzwi kiedy wszyscy śpią wtedy warczy i szczeka jak duży pies obronny
Pogrzebię w naszym albumie i wstawię zdjęcia z nad morza
Pozdrawiam buziakiJerzy Kora - 2011-11-16, 08:05 Fajnie że się z Wami tak zintegrowała ale....
Warto popracować nad nią, by nie szczekała w nocy, przy drzwiach. Pokazać jej że nic się nie dzieje. Jeszcze sąsiedzi się zaczną denerwować a jak nawyk się utrwali będzie ciężko.
Fajnie że się pilnuje. Byle tylko nie było tego strachu za dużo.
A na foteczki czekamy z niecierpliwością.Bartek_Mimi - 2012-04-18, 11:05 Dzień dobry
Trochę się pozmieniało i Mimi jest teraz pod moją opieką.
Sukcesywnie będę starał się pokazywać, że u niej wszystko ok i jest zadowolona.
Pozdrawiam
BartekBarbara - 2012-04-18, 11:44 Witamy Bartku i czekamy na częste opowieści o Mimi i zdjątka Bartek_Mimi - 2012-04-19, 16:29 Dzisiejsze fotki
Najpierw spacer Mimi z kolegą, a następnie już w domu po obiedzie i podczas podglądania pana przy pracy
Czas na drapanko
Co ten pan tam robi...?
EWA INGA - 2012-04-28, 09:30 Dzięki Bartku za zdjęcia , super widzieć że u Mimi jest wszystko w porządku a cóż to był za kolega Bartek_Mimi - 2012-04-28, 16:25 To był piesek zwany "krecikiem" z racji wyglądu
Asia i Mimi - 2012-06-25, 19:28 Co nowego u Miminki Pozdrawiam:)Bartek_Mimi - 2012-07-28, 09:54 Rufiakowa Amcia - 2012-07-28, 10:18 Końcowy atak kota powalił mnie na łopatki monimax - 2012-07-30, 13:29