Forum Fundacji Warta Goldena Forum organizacji pomagającej psom rasy Golden Retriever w potrzebie.
PSY FUNDACJI - ARIA - 434
Marina Dino i Lola - 2017-04-29, 19:49 Kochana mordeczka Angelika i Spike - 2017-05-15, 09:10 Ja już jestem w niej zakochana, a Wy?
MonikaKato - 2017-05-15, 15:53 Zara jest z nami pół roku. Ma skończone 9 lat. To najcudowniejszy pies na świecie. Jest spokojna, miziasta, baaardzo cierpliwa (mamy 4 letniego syna), ale na spacerach to wariatka totalna - do momentu aż się nie zmęczy. W domu dużo śpi, a gdy zachęcimy do zabawy to jak mały szczeniak czasami się zachowuje.
Adopcja seniora to wspaniała przygoda. I owszem pojawiają się myśli co będzie jak jej zabraknie, ale przecież TU i TERAZ jest. I trzeba się cieszyć każdym wspaniałym dniem i tym jak cieszy się gdy wracamy (nawet jak wyszłam ze śmieciami na 2 minuty).
Nie ma się co zastanawiać. Kasia i Abby - 2017-05-17, 18:22 KOCHANI!
Nie mogło stać się inaczej!
ARIA znalazła swoich ludzi!!!!
Dogrywamy transport, ale nie mogłam się powstrzymać i chciałam Wam przekazać, że nasza kochana złota dziewczyna zamieszka z Panią Aldoną i jej 13 letnim Goldenkiem w Pobiedziskach koło Poznania! Dziękuj Wam z całego serca!!!
Dziękuje również Karolinie za dotychczasową opiekę nad Arią, za czas i serce! Ona na pewno też będzie tęskniła za Wami, ale pamiętajcie ile dobrego dla niej zrobiliście i czego jej nauczyliście!!!Angelika i Spike - 2017-05-17, 18:54 Gratulacje 💗💗💗💗💗Dominika i Binek - 2017-05-17, 23:54 Dziękujemy Karolinie i jej rodzince za super opiekę nad nasza Seniorką Powodzenia maleńka w nowym domu Nanka i Beza - 2017-07-29, 11:04 co słychać u naszej pięknej seniorki? Angelika i Spike - 2018-09-13, 12:36 Aria niestety odeszła na zapalenie płuc, które do niej wróciło...
Śpij kochana dobrze... [*]