To jest tylko wersja do druku, aby zobaczyć pełną wersję tematu, kliknij TUTAJ
Forum Fundacji Warta Goldena
Forum organizacji pomagającej psom rasy Golden Retriever w potrzebie.

PSY FUNDACJI - ARIA - 434

Marina Dino i Lola - 2017-04-29, 19:49

Kochana mordeczka :)
Angelika i Spike - 2017-05-15, 09:10

Ja już jestem w niej zakochana, a Wy? :lol:

MonikaKato - 2017-05-15, 15:53

Zara jest z nami pół roku. Ma skończone 9 lat. To najcudowniejszy pies na świecie. Jest spokojna, miziasta, baaardzo cierpliwa (mamy 4 letniego syna), ale na spacerach to wariatka totalna - do momentu aż się nie zmęczy. ;) W domu dużo śpi, a gdy zachęcimy do zabawy to jak mały szczeniak czasami się zachowuje.
Adopcja seniora to wspaniała przygoda. I owszem pojawiają się myśli co będzie jak jej zabraknie, ale przecież TU i TERAZ jest. I trzeba się cieszyć każdym wspaniałym dniem i tym jak cieszy się gdy wracamy (nawet jak wyszłam ze śmieciami na 2 minuty). :mrgreen:
Nie ma się co zastanawiać. :)

Kasia i Abby - 2017-05-17, 18:22

KOCHANI!
Nie mogło stać się inaczej!
ARIA znalazła swoich ludzi!!!! :serce:
Dogrywamy transport, ale nie mogłam się powstrzymać i chciałam Wam przekazać, że nasza kochana złota dziewczyna zamieszka z Panią Aldoną i jej 13 letnim Goldenkiem w Pobiedziskach koło Poznania! :serce: Dziękuj Wam z całego serca!!!

Dziękuje również Karolinie za dotychczasową opiekę nad Arią, za czas i serce! :serce: Ona na pewno też będzie tęskniła za Wami, ale pamiętajcie ile dobrego dla niej zrobiliście i czego jej nauczyliście!!!

Angelika i Spike - 2017-05-17, 18:54

Gratulacje 💗💗💗💗💗
Dominika i Binek - 2017-05-17, 23:54

Dziękujemy Karolinie i jej rodzince za super opiekę nad nasza Seniorką :) Powodzenia maleńka w nowym domu :lol: :lol:
Nanka i Beza - 2017-07-29, 11:04

co słychać u naszej pięknej seniorki? :)
Angelika i Spike - 2018-09-13, 12:36

Aria niestety odeszła na zapalenie płuc, które do niej wróciło... :(
Śpij kochana dobrze... [*]