Forum Fundacji Warta Goldena Forum organizacji pomagającej psom rasy Golden Retriever w potrzebie.
PSY FUNDACJI - FELIKS - 150
M!S!A - 2013-02-01, 11:04
Grażka425 napisał/a:
Nie wiem czy to tak powinno wyglądać ale poczekam do oceny Dr.Reni w poniedziałek.
skoro tak sie sączy i do tego śmierdzi to ja bym nie czekała az do poniedziałku na wizytę,
A Octenisept też polecamGrażka i Feliks - 2013-02-01, 12:52 Jakby dziś nie było poprawy to bym poszła do weta ale sądze że spokojnie moge zaczekać do poniedziałku bo wygląda dziś to lepiej.Na szczęscie Grażka i Feliks - 2013-02-04, 20:21 Dziś mieliśmy jechać ściągnąć szwy lecz Pani Doktor musiała pilnie wyjść.Tak więc jutro ma być od południa ale to też mam przedzwonić.
Feliks jest bardzo grzeczny. Czasami liźnie łapkę ale ładnie reaguje na nie wolno i przestaje.Dalej chodzi jak wielka ofiara losu Jest troszkę lepiej ale za nim całkiem stanie na łapkę to coś czuje że troszkę czasu minie.Barbara Krzeszk - 2013-02-04, 21:54 Piekny chlopak z Felusia Grażka i Feliks - 2013-02-06, 20:57 Feliks dostał antybiotyk.Szwów jeszcze nie ściagamy bo troszkę się to rozeszło i jest mały stan zapalny więc przy wyjmowaniu będzie odczuwałam ból.Darujemy to chłopakowi. Jutro następna wizyta i kolejne pik w tyłek. Teraz Pan Doktor serwował mu zastrzyk i mówił że jest bolesny i mam go mocno trzymać za głowe. Jak zwykle Feliks się nawet nie zająknął.Ani też nie zwrócił na to uwagi
W poczekalni jak zwykle dużo gadał i zaczepiał wszystkich do zabawy Barbara - 2013-02-06, 22:26 Mam dla wszystkich wspaniałą wiadomość Oczywiście Feliks już zostaje na zawsze u Grażynki. Oni nie mogą żyć bez siebie.
Jednakże fundacja nadal będzie wspierać leczenie Feliksa aby pomóc Grażynce w jego utrzymaniu.
Naprawdę bardzo się cieszę Warna - 2013-02-06, 22:30 Super, przenoszę zatem Grażynkę z Feliksem do właściwego im działu. M!S!A - 2013-02-06, 22:34 Fantastyczne wiadomości Serdecznie gratuluje Grażynce i Felusiowi.goldenek2 - 2013-02-06, 22:57 Grażynko serdeczne gratulacje. Dzięki Tobie Felek będzie miał dom. Wielki szacunek dla Ciebie, bo nie sztuką jest kochać młode, zdrowe i śliczne zwierzę. Sztuką jest pokochać chorego psa, psa, który jest chory na nieuleczalną chorobę, a my możemy tylko dbać, aby żył w najlepszym komforcie.
Brawo Grażynko Rufiakowa Amcia - 2013-02-07, 00:18 O jaaaaaa!
Niby wiadomo, że tam gdzie Grażynka, to i Felek, gdzie Felek, to i Grażynka... Ale tak to teraz jakoś piękniej wygląda! Naprawdę się cieszę, kochani, jesteście stworzeni dla siebie! Ten mały bęcuś zawdzięcza swój czas wolny od ataków przede wszystkim Twojej miłości, Grażynko! No i cudownej opiece, jaką ma, zarówno od Ciebie, jak i Fundacji.
I podpisuję się jeszcze pod postem Beaty Ukłony! Kamila i Oskar - 2013-02-07, 08:13 Gratulacje !!Nie mogło być chyba inaczej , bo kto by się tak zajmował Felusiem jak nie Ty Grażynko. +
Samych szczęśliwych dniGrażka i Feliks - 2013-02-07, 13:20 Dziekuję serdecznie za gratulacje i tak miłe słowa
Bardzo się cieszę że wylądowaliśmy w tym dziale Nikomu go bym już nie oddała. Życzę sobie i Feliksowi dużo wspólnych lat w zdrowiu,wzajemnym porozumieniu i miłości
Dziś Feliś znowu dostał pik w tyłek a jutro kolejna powtórka.MarzenaTabaNugat - 2013-02-07, 13:48 Gratulacje Grażynko dla Ciebie i Felka!
Mam nadzieje że uda nam się kiedyś umówić na weekendowy spacerek!! goldenek2 - 2013-02-07, 18:09
Grażka425 napisał/a:
Życzę sobie i Feliksowi dużo wspólnych lat w zdrowiu,wzajemnym porozumieniu i miłości
Niech Wam się spełni wszystko bez wyjątku Asterkowy Krzysztof - 2013-02-07, 19:08 To było zapisane i jemu i Tobie Dużo Szczęścia Grażka i Feliks - 2013-02-08, 17:48 Kochani potrzebuję porady. Właśnie przed chwilą wyczułam u Feliksa na szyji (pod mordką) w tych fałdach skórnych dwa symetryczne dość duże kulki.Są one ruchome. Nigdy wcześniej przy głaskaniu nie były one wyczuwalne więc zaczełam się martwić Dobrze wiecie że z Felkiem to różnie bywa. Nie wiem czy to już moje przewrażliwienie ale czy Wasze psiaki też takie coś maja ?Kasia, Szajba i Milka - 2013-02-08, 22:14 A czy to nie są węzły chłonne powiększone?goldenek2 - 2013-02-08, 23:52 Grażynko, a czy z tych kulek nie wyrastają czasem takie dłuższe włoski?Grażka i Feliks - 2013-02-10, 12:11 Nie nie zauważyłam żadnychg włosków. Jutro będziemy u weta więc wszystkiego się dowiem. To na prawde wygląda bardzo nie naturalnie.Mam tylko nadzieję że to właśnie powiekszone węzły chłonne i nic więcej sie z tym nie stanie.Rufiakowa Amcia - 2013-02-11, 18:42 Grażynko, jak wizyta? Napisz, jak będziesz mogła, myślę o Felusiu.Grażka i Feliks - 2013-02-11, 19:45 Znowu trafił nam się dziś Pan Doktor więc wiele nie wiemy. Dr Renia miała wypadek samochodowy.Wszystko ok i bd w środę.
Dostał dziś kolejny antybiotyk.Rana zaczyna zarastać lecz nadal się ślimaczy.
Co do tych gulek o których wspominałam to Pan Doktor powiedział że są bardzo powiększone.Dziwi też go że jest cały czas na antybiotykach i takie coś wyskoczyło.
Mam wielką nadzieję że to nic poważnego bo już zdążyłam się naczytać w necie o różnych dziadostwach..Grażka i Feliks - 2013-02-12, 13:28 Nie chce zapeszać ale znowu z drugiej strony bardzo chciałabym oznajmić że dzisiaj mija pół roku od ostatniego ataku padaczkowego Feliksa
PÓŁ ROKU BEZ ATAKU PADACZKI !!!Barbara - 2013-02-12, 13:30 goldenek2 - 2013-02-12, 14:02 Felek ... tak trzymaj piesku Rufiakowa Amcia - 2013-02-12, 19:32