To jest tylko wersja do druku, aby zobaczyć pełną wersję tematu, kliknij TUTAJ
Forum Fundacji Warta Goldena
Forum organizacji pomagającej psom rasy Golden Retriever w potrzebie.

PSY FUNDACYJNE W NOWYCH DOMACH - MIMI ma już dom w Toruniu - 54

Bartek_Mimi - 2014-05-04, 15:08

Długo nas nie było z powodu natłoku pracy oraz intensywnych wycieczek terenowych :)
Poniżej fotki pokazujące, że u nas wszystko w najlepszym porządku :)

Rufiakowa Amcia - 2014-05-04, 18:29

Podrosła nam panieneczka :) Ale nic dziwnego, tak się ładnie na słonko wystawia, to i kości rosną ;) Śliczna żaba!
Hania, Bodzio i Mery - 2017-10-28, 23:39

Witam serdecznie, nazywam sie Hanna Batko i jestem nowa wolontariuszka w Fundacji Warta Goldena w dziale poodopcyjnym. Stad zostalam opiekunka poadopcyjna waszel slodkiej MIMI :)
Chce od razu nadmienic, ze w razie jakichs pytan do nas, czy jakichkolwiek problemow z sunia pozostaje do Panstwa dyspozycji i chetnie pomoge.
Mam nadzieje, ze to sloneczko nadal ma sie swietnie i raduje Wasze serca na codzien.
Poniewaz ostatni Wasz opis na naszym fundacyjnym Forum jest z 04-05-2014, wiec z calego serca chcialam prosic o kolejne kilka slow no i sliczne zdjecia MIMI,na ktore wszyscy forumowicze bardzo czekamy :) Jednoczesnie chce zaprosic Panstwa rowzniez do naszej warcianej rodziny, czyli do Chaty warciaka na Facebooku https://www.facebook.com/groups/444551455739393/ , gdzie wszyscy dzielimy sie swoimi radosciami i smutkami zwiazanymi z naszymi zlotkami oraz chwalimy sie zdjeciami naszych pupili.
Mam wielka nadzieje, ze znajda Panstwo pare chwil zeby odpowiedziec na moj mail lub po prostu opisac losy MIMI z wami na Forum i w Chacie warciaka, za co bede bardzo wdzieczna i zobowiazana.
Pozdrawiam bardzo serdecznie i z powazaniem Hanna Batko Fundacja Warta Goldena