Forum Fundacji Warta Goldena Forum organizacji pomagającej psom rasy Golden Retriever w potrzebie.
PSY FUNDACJI - MILO - 119
Barbara - 2012-07-25, 21:40 Milo brawo Świetnie!!! Trzeba przekonać Rudą aby się nie stresowała AniaMilo - 2012-07-25, 21:47 Myslisz ze to tak latwo bedzie ona boi sie ze mnie straci juz prawie mnie wypuszcza a pozniej twierdzi ze jeszcze nie nawet sama mi taka dluga smycz sama uszyla zebym mogl pobiegac na niej dalej cykor jest i tyle ...ale powiem wam w tajemnicy przed Ruda tylko psssss... moj pancio mnie puscil samego raz na garazach bo tam takie boksy sa i zocal mi pilke ale byla zabawa a tak to sie boja ale gdyby roda sie dowiedziala to by zawalu dostala ale by byla afera ojojojjjj M!S!A - 2012-07-25, 22:03 To może warto na tej długiej smyczy- myślę o takiej minimum 10 metrów poćwiczyć przywołanie za pomocą smaczków? Potrwa to jakiś czas ale jak Ruda poćwiczy z tobą to jest wielka szansa że będziesz mógł zostać bezpiecznie spuszczony, bo wrócisz AniaMilo - 2012-07-25, 22:10 misia jeju dzieki ja jej przez sen powiem bo to mi najlepiej wychodzi i napewno jutro mi kupi jupi bo teraz 6m. uszyla a teraz 15m. bedzie dobrze co taka dlugosc ale sie ciesze M!S!A - 2012-07-25, 22:31 Ta 15 metrów będzie super. Życzę sukcesów w przywoływaniu.Ewa i Cindy - 2012-07-26, 09:48 Milo.. a sprawdź czy Ruda ma rowerek.. może by cię na wycieczkę zabrała..
ty sobie będziesz truchtał z boku a pańcia będzie wolniutko pedałować jak jej się z tobą biegać nie chce
powiedz Pańci że na początek na krótsze dystanse.. tak kilka km.. żeby się pańcia nie zmęczyła za bardzo.. i jakieś przerwy zaproponuj po drodze AniaMilo - 2012-07-26, 23:59 EwciaiCindy obyto jeden rower mieli kazdy ma swoj ale psssss bo jak uslyszy do bedzie biednie ....zeby jej takie pomysly do glowy nie przyszly wystarczy ze zemna biega i tak juz dysze jak wracam i na 4p. mam wejsc a pozniej nawet juz mi sie niechce wychozic ....dzis juz zakupila 15m. sznura i znajac Ruda to bedzie mi kazala biegac jutro hihi Ewa i Cindy - 2012-07-27, 08:54 aa.. to ty jednak biegasz.. to ja cię nie zrozumiałam.. to dobrze.. bieganie jest fajne..
po kilku dniach jak się przyzwyczaisz to sam będziesz pani sznur przynosił żeby z tobą biegała a może nawet jak już sił na tyle nabierzesz to i rower pańci wytargasz na dwór!!! ja tam z panią gadać o tym nie będą sam jej to kiedyś powiesz ale jak chcesz to poproszę Marleya żeby do ciebie zadzwonił.. to ci opowie.. nawet Cindka się żywsza robi jak rower widzi bo wie że będą nowe fajne miejsca Kama, Mela, Ruda - 2012-08-06, 11:57 Kochani, co tam u was słychać? Jakieś postępy może? Napiszcie nam bo jesteśmy ciekawi Kama, Mela, Ruda - 2012-08-10, 18:08 Ogłaszamy dobre wieści w takim razie. Milo skradł serca swoim opiekunom i zostaje już na stałe u Ani i jej rodziny
gratulujemy serdecznie Rufiakowa Amcia - 2012-08-10, 18:20 Ohohoho goldenek2 - 2012-08-10, 18:56 Gratulacje Aniu Wiki Megulowa - 2012-08-10, 19:11 Ogromne gratulacje )Ewa i Cindy - 2012-08-10, 22:34 Bardzo się cieszę i niezmiernie Wam wszystkim gratuluje
tak czy inaczej czekamy na dalsze wieści co u Milo AniaMilo - 2012-08-12, 11:36 a my po wojazach ...dotarlismy do domciu DZIEKUJEMY i tesz jestesmy DUMNI z takiego cudenka !!!!!!!!!!!!!!!!
jak sie troszke zbiore i rozpakuje na dluzej to opisze bo nastepny wyjazd nam sie szykuje moze macie jakis srodek na nie zyganko w samochodzie bo ulewa sie naszemu chlopakowi ilonajot - 2012-08-14, 10:56 strasznie sie ciesze, ze Milo ma juz swoj domek
Sellena, dziekujemy za przygarniecie slodziaka!!!
Oby Wam przysparzal samych radosci!Kama, Mela, Ruda - 2012-08-14, 13:26
sellena napisał/a:
moze macie jakis srodek na nie zyganko w samochodzie bo ulewa sie naszemu chlopakowi
A może po prostu nie karmcie go w dniu podróży? Na pusty brzuszek będzie mu lepiej Wiki Megulowa - 2012-08-14, 14:29
sellena napisał/a:
moze macie jakis srodek na nie zyganko w samochodzie bo ulewa sie naszemu chlopakowi
Od siebie napiszę, że nie polecam środków wstrzymujących wymioty. Megi przez całą drogę, po zażyciu lekarstwa śliniła się, miała odruchy wymiotne, widać, że czuła się źle, miała ,,ochotę" na ,,żygi", ale nie mogła zwymiotować przez lekarstwo. Ja już wolę, jak po 2-godzinnej jeździe koło naszego celu zwymiotuje niz gdy jest jej tak niedobrze.
To tylko moja opinia, sprawdziłam jeden środek - inny może być okay dla innego psiaka AniaMilo - 2012-08-15, 00:00 No co do karmienia to nie kominy go przed wyjazdem nawet juz ksiazkowo wymedzylismy go przed wyjazdem tez nie dziala .... my z nim jedziemy nawet godzine to potrafi nam sie zpienic ze 4 x mimo przystanków ;(...wlasnie wyjezdzamy znowu i az mi go szkoda to ze sie slini i kąpiel jedno to mi nie preszkadza ale to ze sie meczy z muleniem drugie szkoda mi go ;( on nawet nie chce sie położyć żalą droga na siedzące Warna - 2012-08-15, 19:12 Kochanie, czas na zmianę nicka, w którym pojawi się imię Twojego ukochanego Milo. Jaki sobie życzysz, to ja chętnie zmienię?AniaMilo - 2012-08-15, 22:02 kochana w myślach czytasz własnie wczoraj sie zastanawiałem Moze poprostu Ania&Milo Warna - 2012-08-16, 08:20 Jak widać jest Ania i Milo. AniaMilo - 2012-08-31, 21:25 SIEMANKO U nas wszystko gra i buczy po wojazach z moja rodzinka wracamy juz na forum a to pare zdjec mnie w okazalosci )
TAK ZWANY PRZEZ RODA SPIĄCY KRÓLEWICZ Wiola i Lola - 2012-08-31, 21:32 śliczności Aga_TRuficzkowa - 2012-08-31, 21:35 O jak ja się cieszę ,że on ma Was a Wy jego, taka szczęśliwa mordka