To jest tylko wersja do druku, aby zobaczyć pełną wersję tematu, kliknij TUTAJ
Forum Fundacji Warta Goldena
Forum organizacji pomagającej psom rasy Golden Retriever w potrzebie.

PSY FUNDACJI - LEA - 179

Aga i Toru - 2013-06-25, 10:07

Lea! Aniołku! Trzymaj sie dzielnie, badz grzeczna i pisz co u ciebie!!!!!
GRATULUJE!!!!!

magdaronja - 2013-06-25, 10:17

Po prostu szast-prast! Wszystkiego najlepszego na nowej drodze życia, Lea!
Ola, Mariusz i Lea - 2013-06-25, 10:25

Dziękujemy bardzo ...konto przejmuje w swoje ręce Ola...

Pozdrawiam
Mariusz

goldenek2 - 2013-06-25, 10:53

Gratulacje dla Oli :-D
Lea, bądź szczęśliwa Śliczna.

Rufiakowa Amcia - 2013-06-25, 11:38

Gratuluję Olu!

Nic dziwnego, że ustawiła się kolejka do względów Leiki, to naprawdę niesamowita pannica :)
Ale przecież mamy tak wiele cudownych psiaków, jestem pewna, że wszyscy zainteresowani adopcją znajdą u nas swoją wymarzoną psią miłość :) Tego wszystkim życzę!

Ewcia, dla Ciebie to, jak zawsze, słów brak, by wyrazić podziw- co Ty wyprawiasz z tymi swoimi tymczasami :) Jesteś mistrzyni :D

Ola i Habs - 2013-06-25, 20:40

Super wieści :) Rzeczywiście Lea porywa za serducho, ale mam nadzieję, że inni chętni do adopcji znajdą pośród pozostałych psiaków, jakiegoś, który również skradnie ich serducho :)
Ola, Mariusz i Lea - 2013-06-26, 15:55

Już jutro Lea będzie z nami w domu :-D nie musimy chyba pisać jak bardzo się cieszymy :mrgreen: . Mamy nadzieję, że dobrze zniesie podróż.

Ola

Ewa i Cindy - 2013-06-26, 16:02

o podróż bym się nie martwiła.. jeździ spokojnie.. :)
do zobaczenia jutro Olu :)
na razie ma jeszcze kluczowe zadanie w moim domku.. a mianowicie pomaga mojej nowej tymczasowiczce się oswoić z nowym miejscem :) jest w tym niezastąpiona :)

Ola i Habs - 2013-06-26, 17:45

Tak trochę nie w temacie, ale Ewka, ile Ty masz na chwilę obecną psiaków w domu, 5? :)
Ewa i Cindy - 2013-06-26, 21:33

do jutra są 4 :) ale to już nei pierwszy raz więc jakoś daję radę :)

a wracając do Lei to się dziewczynka rozbrykała na maxa.. zawsze była aktywna ale jakoś po tym zabiegu jak doszła do siebie to nawet Marley jej nie poznaje :) pospacerkowa głupaka na ogrodzie musi być.. przynajmniej kilkanaście kółek :) potem Lea z Marley są tak zmęczone że wchodzą do domku, zjedzą i kimono do rana :) najlepsza pozycja to całkowity ślimaczek :)
ja się bardzo cieszę że malutka będzie miała fajny domek.. ale juz zaczynam przeżywać.. dobrze że jest nowe futro które będzie potrzebowało sporo uwagi...

Ola, Mariusz i Lea - 2013-06-26, 22:11

Szczerze to dziś myślałam cały czas jak bardzo ciężkie będzie dla Ciebie rozstanie z Leą ale będziemy o nią dbać i kochać i mamy nadzieję , że nas też szybko pokocha :-D ,

do zobaczenia jutro :-D

Ola

Ola i Habs - 2013-06-26, 22:28

No to ładna gromadka, ale tak w ogóle, fajnie się czyta, jak psiaki się rozkręcają, bo wiedzą, że zyskały nową szansę od losu na wspaniałe życie :)
Ewa i Cindy - 2013-06-27, 08:44

Lelcia dzisiejszą noc spędziła ze mną w łóżeczku, Marley obok.. stadko w nocy grzało :)
goldenek2 - 2013-06-27, 09:30

Ewuś ... nie płacz za bardzo :zlezka:
Ewelina, Kajen i Zola - 2013-06-27, 19:14

Czekamy na relację z nowego domu, jak już się dowieziecie i odpoczniecie po podróży :) Ewcia trzymaj się !
Ewelina, Adam i Blues - 2013-06-27, 19:44

Jak fajnie, że kolejny tak cudowny Goldas trafił do Chorzowa :) Gorąco pozdrawiamy :)
i życzymy samych szczęśliwych chwil :)

Ewelina, Adam, Blues

Kamila i Oskar - 2013-06-27, 20:29

Czekamy na wieści - co u Was ?
Ewa i Cindy - 2013-06-27, 20:56

No Blues na pewno zyskał fajną koleżankę do spacerów :)
i pojechali.. do zobaczenia na jesiennym zlocie :)

Ewelina, Adam i Blues - 2013-06-27, 21:17

Blues już się cieszy :pies: tylko musimy jeszcze doprecyzować wiedzę, co do części miasta :)
Ola, Mariusz i Lea - 2013-06-28, 12:04

Lea jest już z nami :-D ,podczas podróży była troszkę niespokojna ale nic złego się nie działo. Była bardzo dzielna tym bardziej ,że mieliśmy trochę kilometrów do przejechania. Noc spędzona bardzo spokojnie ,spała, nie chodziła po domu. To ja nie spałam i sprawdzałam co u niej :-) .Rano apetyt dopisywał , ma już swojego miśka z którym chodzi i się nim chwali :mrgreen: .Co do reakcji na nasze papugi to bardzo miło nas zaskoczyła-najpierw co prawda się ich wystraszyła ale w tej chwili nie zwraca na nie większej uwagi.
A teraz smacznie śpi po długim spacerze :mrgreen:

Ola

Kamila i Oskar - 2013-06-28, 12:23

Olu super wieści :)
- to teraz jeszcze fotki z misiem, póki jeszcze jest cały :mrgreen:

Ola i Habs - 2013-06-28, 13:10

Fajnie, że Lea się tak aklimatyzuje :)
Ewa i Cindy - 2013-06-28, 17:15

Kamila i Oskar napisał/a:
Olu super wieści :)
- to teraz jeszcze fotki z misiem, póki jeszcze jest cały :mrgreen:

a co to znaczy póki jest cały :) ona tylko kilka patoli zepsuła .. zespołowo z Marleyem :)
ja wam w sumie zapomniałam dać jej kocyka, zabawek i paszportu.. podeślę przy okazji paczką :)

Rufiakowa Amcia - 2013-06-28, 17:31

Super, niech się powolutku zadamawia :)
Ola, Mariusz i Lea - 2013-06-28, 17:46

Lea dba o miśka , przywitała nim wracającego Mariusza z pracy :mrgreen:
Jest cały i zdrowy (misiek oczywiście :] )

Ola