Dziś pod skrzydła Fundacji trafiła ok. 3 letnia Akima. Poprzedni właściciele zmuszeni byli ją oddać z powodów osobistych, sunia zamieszkała w Gdyni z Piotrem i jego rodziną.
Czekamy na pierwsze relacje z nowego domu
…a dobry początek
_________________ Pozdrawiam Ewa, Cindy i Marley
p/s podaruj nam swój 1%, KRS 0000395734
Witam.Akima przespała dobrze całą noc,rano o 6 zrobiła nam pobudkę,trzymając mojego kapcia w pyszczku szturchała mnie nosem.Apetyt jej dopisuje,lubi chodzić z nami na spacery.Uwielbia bawić się z naszymi dziećmi.Pozdrawiamy. Mam problemy ze wstawieniem zdjęć jak się z tym uporam to zaraz wrzucę foty.
Wysłany: 2013-04-14, 22:00
Jak widzę plażę, to aż mi się smutno robi. Mojemu Łukaszowi już od 2 tygodni mówię, żebyśmy pojechali chociaż na jeden dzień, ale niestety czau brak
_________________ "A Ty w oczy patrzysz i łeb przekrzywiasz, jakbyś chciał zrozumieć mnie lepiej.
I w ogień skoczyłbyś za mną, choć jestem tylko człowiekiem...".
Witamy. Dzisiaj żona odprowadziła dzieci do szkoły w towarzystwie Akimy i jak dzieci weszły do szkoły ,Akima jak straciła je z oczu to nie chciała sięruszyć spod szkoły . Po dłuższym czasie i rozmowach z przytulaniem psa ruszyła się z wielkimi oporami do domu. Na spacerze jak mdzieci jeździły na rowerach to Akima nie spuszczała dzieci ze wzroku i biegała za nimi.
Witam.Akima jest po pierwszej kąpieli .Akima lubi się bawić z dziećmi,ma swojego pluszowego psa którego lubi gryźć . Akima trochę się męczy na dłuższych spacerach,ale mam nadzieję że się przyzwyczai.
Akima miewa się dobrze,apetyt jej dopisuje ,na spacerach pilnuje dzisci.W domu uwielbia się bawić swoim misiem i piłką.Na spacerach lubi gonić za wróblami,ale boi się psów.
czas najwyższy ogłosić dobrą nowinę- Piotr razem z rodziną zakochali się w Akimie i ani myślę ją oddać W związku z tym, że Akima zostaje już u nich na zawsze.
Gratulujemy serdecznie i życzymy Wam wielu wspólnie spędzonych szczęśliwych lat
_________________ Pozdrawiamy, Kamila, Mela i Ruda
Wysłany: 2013-04-23, 18:39
Super wiadomości. Serdecznie gratuluję i życzę wspaniałych chwil spędzonych z Akimą
_________________ "A Ty w oczy patrzysz i łeb przekrzywiasz, jakbyś chciał zrozumieć mnie lepiej.
I w ogień skoczyłbyś za mną, choć jestem tylko człowiekiem...".
Szybko jej poszło skradnięcie Waszych serduchów Nie dziwi mnie to wcale, bo księżniczka z niej śliczna i z dzieciakami zgrała się od początku. Gratuluję i życzę najlepszego!
_________________ “The happiest people don’t have the best of everything, they just make the best of everything they have.”
Witam. dziekujemy za wszystkie miłe słowa. Akima jest cudnym i kochanym psiakiem. trudno byłoby jej nie pokochać. my też sie cieszymy ze u nas zostaje. pozdrawiamy WSZYSTKICH.
Nie możesz pisać nowych tematów Nie możesz odpowiadać w tematach Nie możesz zmieniać swoich postów Nie możesz usuwać swoich postów Nie możesz głosować w ankietach Nie możesz załączać plików na tym forum Możesz ściągać załączniki na tym forum