Witam! Oczywiście, że nie tracimy go z oczu na 40 minut. Drago cały czas trzyma się w zasięgu wzroku, ale dopóki się nie wybiega utrzymuje bezpieczną odległości tj. nie mniej niż 2 metry od nas. W tym czasie biega w okolicach, trochę z Ateną trochę sam w promieniu do 100 metrów.
Przestał też przejawiać oznaki agresji wobec innych psów.
_________________ Angela, Bartek i nasze 8łap: Atena i Draguś
Angela i Bartek,
Witam i pozdrawiam serdecznie . Pewnie mnie Państwo "kojarzycie" Drago dorastał u nas od szczeniaka .Mam wielką prośbę o ile to nie kłopot , chciałabym go zobaczyć, po tak długim czasie . Jestem z Gdyni więc mogłabym dojechać do każdego miejsca w Trójmiescie. Dajcie mi znać bardzo proszę. Oczywiście proszę tylko o wyznaczenie mi terminu i miejsca gdzie ewentualnie będziecie spacerować , nic wiecej
Ewa
Witam serdecznie Pani Ewa jeżeli chodzi o spotkanie to niestety bardzo mi przykro , ale nie preferujemy takich rzeczy . Chodzi nam w szczególności o dobro psiaka , aby potem nie był rozerwany emocjonalnie , a rozstanie znów by było dla niego bolesne . Z tego co wiem Draguś czyje i ma się świetnie ,poproszę Angelikę o wstawienie zdjęć .
Pozdrawiam serdecznie Ewa
_________________ "Nie ma znaczenia ile masz pieniędzy, ani ile rzeczy, możesz być biedakiem, ale mając psa jesteś bogaty" - Louis Sabin
Swieże wiadomości z domu Drago:
" Drago ma się dobrze. Jest zdrowy. Na początku roku robiliśmy kontrolne badania krwi i usg jamy brzusznej. Ma dwie kumpele. Ate, "od zawsze" i od pół roku Mafi. Dobrze się dogaduja cała ekipa.
Przeprowadziliśmy się do domu z ogrodem, który Drago uwielbia. Bez względu na pogodę mógłby leżeć na trawniku."
Nie możesz pisać nowych tematów Nie możesz odpowiadać w tematach Nie możesz zmieniać swoich postów Nie możesz usuwać swoich postów Nie możesz głosować w ankietach Nie możesz załączać plików na tym forum Możesz ściągać załączniki na tym forum