U nas życie sobie płynie. Milka ma się świetnie Rozbrykała się dziewczyna, wyrosła z niej torpeda - także nudno mi nie ma W niedługim czasie przeprowadzamy się do nowego miejsca, już teraz dziewczyny poznają PRZEPIĘKNE miejsca, które już za "chwilkę" będą miały na co dzień
Milcia zdrowa tfu tfu. Kamień zszedł już ząbków na dobre ! Ze WSZYSTKICH Nasz biały kieł ;p
Z Szajba idealnie
_________________ Pozdrawiamy Kasia, Tomek, Szajba, Milka i Kota
Ojj nas tutaj też długo nie było
Psiaczki po przeprowadzce mają swoje ukochane spacerowe miejsce
Las pełen zapachów
Rosa i Niki mogą to potwierdzić, że miejsce bajeczne
Jeżeli chcecie to się pochwalimy
Milka z Szajbą też czynnie brały udział w tegorocznym WOŚPie Milka- sunia która bała się wszystkiego! Bawiła się na Placu Krakowskim, pośród tłumu ludzi, pomimo głośnej muzyki podczas koncertu, i spała podczas światełka do nieba
Nasza córunia Milunia obchodziła dziś 3 urodziny Kochanie nasze żyj nam w zdrowiu, bo wszystko inne Ci zapewnimy :*
A tak poza tym wszystko w porządku. Po ropniu, który zrobił się na zjeździe pozostała tylko krótsza sierść na szyi - tzn wygląda jak z wystawy
Wszystko inne po staremy czyli głuchota i ślepota na spacerach - tego to ją Szajba nauczyła Z Kotą sojusz
Wysłany: 2013-06-26, 22:30
Wszystkiego dobrego z okazji urodzin
_________________ "A Ty w oczy patrzysz i łeb przekrzywiasz, jakbyś chciał zrozumieć mnie lepiej.
I w ogień skoczyłbyś za mną, choć jestem tylko człowiekiem...".
Ooo Daaaaawno nas tutaj nie było
U Milki święty spokój Jak wiadomo przez ostatni miesiąc miały brzdąca Fabiego na głowie i ani chwili spokoju nie miały. Milka swoje strachy pokonała w 99% ba nawet stała się baaardzo wybuchowa. Mianowicie obszczekuje psy, które jej się nie podobają. Dzieci wzbudzają w Milce (czasem) mieszane uczucia - szczeka na niektóre i do teraz nie wiemy od czego to zależy. Jasno umie pokazać co jej nie pasuje.
Co do apetytu- tutaj nic się nie zmieniło, dalej jest strasznym łakomczuchem- zjadłaby wszystko!
W sobotę dziewczyny idą do SPA. Taką nagrodę otrzymały za wzorową opiekę nad Fabim
Zdjęcia będą później
Pozdrawiamy
Wysłany: 2013-10-07, 22:36
To z niecierpliwością czekamy na zdjęcia ze SPA
_________________ "A Ty w oczy patrzysz i łeb przekrzywiasz, jakbyś chciał zrozumieć mnie lepiej.
I w ogień skoczyłbyś za mną, choć jestem tylko człowiekiem...".
Oj muszę coś napisać, bo nieładnie tak być na 5 stronie ;(
Od czasów tymczasów nic się nie zmieniło Laski zdrowe, a to najważniejsze.
Przyplątała się co prawda choroba uszek, ale dzielnie sobie z nią radzimy
Nawet nasz kot przyczynił się do czyszczenia uszek dziewczyn- wsadził łebek w ucho od Milki, żeby zbadać czy aby na pewno nic groźnego się nie dzieje- a Milka miała taką minę jakby kot co najmniej miał ją zabić
To zdjęcie niektórzy już mogli widzieć na FB, ale stwierdziłam, że i tutaj je pokażę-
Nie możesz pisać nowych tematów Nie możesz odpowiadać w tematach Nie możesz zmieniać swoich postów Nie możesz usuwać swoich postów Nie możesz głosować w ankietach Nie możesz załączać plików na tym forum Możesz ściągać załączniki na tym forum