Wysłany: 2013-09-22, 20:53
My również gratulujemy i podziwiamy, że jesteście w stanie przebyć tyle km
_________________ "A Ty w oczy patrzysz i łeb przekrzywiasz, jakbyś chciał zrozumieć mnie lepiej.
I w ogień skoczyłbyś za mną, choć jestem tylko człowiekiem...".
Dziękujemy za gratulacje - przekazałam Korbusi
Grubymi krokami nadeszła prawdziwa jesienna pogoda, czyli deszcze, mgły i słoty
Korzystając z wolnego pogodnego dnia wybrałyśmy się na łąkowy spacerek
Zrobiło się nieco nostagicznie, ale takie klimaty wyzwala ze mnie jesień
Wysłany: 2013-09-27, 22:26
Ostatnie zdjęcie wygląda jak z jakiejś gazety. Uwielbiam Twoje foty
_________________ "A Ty w oczy patrzysz i łeb przekrzywiasz, jakbyś chciał zrozumieć mnie lepiej.
Oj tak Korba to najlepsza modelka, Ola wiciąga aparat, a ta już stio w danej pozycji, aż Ola nie pstryknie Paść idzie z wrażenia Olu a czy Ty oprócz Korbci fotografujesz coś innego?? Np. uroczystości
_________________ Pozdrawiamy Kasia, Tomek, Szajba, Milka i Kota
Kasiu generalnie wszystko tylko przede wszystkim na powietrzu, bo lampy błyskowej jeszcze nie dokupiłam, a taka co mnie interesuje kosztuje około 1000pln i ten zakup musi czekać, w kolejce, bo pierwszy jest jeszcze jeden obiektyw tele
Mam Canona 600d, czyli naprawdę półamatorską lustrzankę, w której widzę wiele braków do zdjęć jakie by mi się marzyły... + 3 obiektywy:
18-55mm f/3,5-5,6
55-250mm f/4,0-5,6
50mm f/1,8
Tutisowa ferajna napisał/a:
I nie ma bata musimy trafić przed Twój obiektyw jak będziemy na południu
Zapraszam zapraszam Dni coraz krótsze, aż do śnieżnej zimy z dnia na dzień kilka chwil mniej na zdjęcia
Wysłany: 2013-09-29, 14:54
Olu, szkoda, że mieszkasz tak daleko, bo my też z wielką chęcią ustawilibyśmy się przed aparatem
Dzisiaj tak króciutko i nie o Korbie
Chciałam Wam przedstawić pewnego "pyrtka", który razem z nami będzie na zjeździe
Mam nadzieję, że żaden pies na niego polować nie będzie
Wiek: 37 Dołączyła: 07 Sie 2013 Posty: 521 Skąd: Wolsztyn/DK
Wysłany: 2013-10-11, 16:13
Joanna_i_Wojtek napisał/a:
Jest tak brzydaśny, że aż uroczy
lepiej bym tego nie ujęła. Ja z tego samego powodu prawie zostałam właścicielką buldoga angielskiego Jednak golden zdecydowanie bardziej pasuje do naszego trybu życia
_________________ "Jest twoim przyjacielem, partnerem, obrońcą- twoim Psem. Jesteś jego życiem, miłością, przewodnikiem. Będzie twój - wierny i oddany do ostatniego uderzenia serca. Winien mu jesteś zasłużyć na to oddanie."
Rambo *2009- 2013 [']
Nie możesz pisać nowych tematów Nie możesz odpowiadać w tematach Nie możesz zmieniać swoich postów Nie możesz usuwać swoich postów Nie możesz głosować w ankietach Nie możesz załączać plików na tym forum Możesz ściągać załączniki na tym forum