Witam u Larci wszystko dobrze na każdym kroku okazuje nam swoją miłość ,no w szczególności swojej pani.Z początku jak głaskałam Goldiego to Lara wpychała się miedzy nas że to ona chce być głaskana i jemu to nie przeszkadzało,teraz Goldi też potrafi się wcisnąć i Lara patrzy taka smutna że pani jej nie głaska to wtedy biorę ich mordki przytulam Larę do Goldiego i dostają od panci buziaka w pycholek.Poniżej wkleję link do filmu i chciałam od razu napisać że na końcu filmu nic Larci się nie stało tylko nieraz źle ułoży łapkę i jęknie.Goldi parę razy oberwał od Lary za to że nie uważa na jej stawy i teraz naprawdę uważa i to ona się teraz na nim wyżywa.Miłego oglądania.
Witamy, dawno nas tu nie było ale zapomniałam loginu i hasła ale już wszystko ok, wkrótce napiszę trochę o Larci bo ostatnio trochę się działo, pozdrawiamy
Nie możesz pisać nowych tematów Nie możesz odpowiadać w tematach Nie możesz zmieniać swoich postów Nie możesz usuwać swoich postów Nie możesz głosować w ankietach Nie możesz załączać plików na tym forum Możesz ściągać załączniki na tym forum