Wiek: 37 Dołączyła: 07 Sie 2013 Posty: 521 Skąd: Wolsztyn/DK
Wysłany: 2013-12-06, 20:49
Dla Brutka oczywiście ten "Pan od sexu"
no ja rozumiem, skoro w realu nie może, to niech sobie chociaż poczyta
_________________ "Jest twoim przyjacielem, partnerem, obrońcą- twoim Psem. Jesteś jego życiem, miłością, przewodnikiem. Będzie twój - wierny i oddany do ostatniego uderzenia serca. Winien mu jesteś zasłużyć na to oddanie."
Rambo *2009- 2013 [']
A tak wyglądam jak jadę z pańciostwem od dziadków
Pojechałem odebrać prezenty bo tam też był mikołaj.
Chociaż jak jechałem to jeszcze o tym nie wiedziałem i musieli mnie wsadzać do auta, bo sam nie wchodzę i trzęsę się jak galareta...
i aby pokazać, swoje zdanie zwymiotowałem się w czasie drogi mimo tego że nic wcześniej do jedzenia nie dostałem bo przecież taka historia już kiedyś była i pancia się zezłościła bo musiała ręcznie prac duży pokrowiec to ja jednak postanowiłem że pokażę co potrafię
Jak wracaliśmy to byłem już grzeczny bo powiedzieli że mikołaj na gwiazdkę nie przyjdzie i siedziałem grzecznie i nic a nic nie zrobiłem.....:D:D:D:D bo ja lubię jak o mnie mikołaj pamięta i chciałbym prezencioszki
Do samochodu też wskoczyć nie chciałem mimo że obiecałem że będę grzeczny bo mikołaj podobno wszystko widzi alllllleeeeee na podwórku zjawił się kocurek i chciałem go poganiać bo sam prowokował i uciekał
ale niestety ostatecznie musiałem odpuścić bo on przecież mniejszy i wszedł na ogrodzenie i zabawa się skończyła.... wtedy dzielny pańcio <paker> podniósł swojego małego Brucia na rączki i włożył do autaaaaaaaaaa i pojechaliśmy do Warszawci
To ja pamiętacie mnie jeszcze ?
Chciałbym się pochwalić że jestem jak struś pędziwiatr i pędzę co tchu z moim nowym kolegą goldeniastym. Postanowiłem że pokażę wam zdjęcia żebyście sami zobaczyli że rudeee jest piękne :D
daj pyska
Wysłany: 2014-01-19, 15:50
No pewnie, że rude jest piękne, a wręcz fantastyczne!
_________________ "A Ty w oczy patrzysz i łeb przekrzywiasz, jakbyś chciał zrozumieć mnie lepiej.
I w ogień skoczyłbyś za mną, choć jestem tylko człowiekiem...".
Wysłany: 2014-02-28, 17:10
Gratuluje i życzę jeszcze wielu wspaniałych, wspólnych lat
_________________ "A Ty w oczy patrzysz i łeb przekrzywiasz, jakbyś chciał zrozumieć mnie lepiej.
I w ogień skoczyłbyś za mną, choć jestem tylko człowiekiem...".
U nas wszytsko w porządku zdajemy fotorelacje
Pańciostwo, gdzie tylko może to mnie zabiera....:) Ostatnio byliśmy we Wrocławiu, nad Zegrzem lubię z nimi te wycieczki. Zresztą sami zobaczcie jaki jestem fajny chłopak
Nie możesz pisać nowych tematów Nie możesz odpowiadać w tematach Nie możesz zmieniać swoich postów Nie możesz usuwać swoich postów Nie możesz głosować w ankietach Nie możesz załączać plików na tym forum Możesz ściągać załączniki na tym forum