Michalinko, z Miska łapką wszytsko jest dobrze, na polecenie Pana doktora zrobiliśmy ponowne zdjecie RTG i wszytsko jest ok, mam kupic tylko te tabletki na wzmocnienie stawów nogi tej drugiej a przy okazji tej operacyjnej. Masz racje Misiek nie tylko urósł wzdłuż ale również i wszerz . Na weekend majowy misiek jedzie z nami na wycieczke i niedługo przenosimy się już do domu z ogrodem także jak będzie potrzebny domek tymczasowy to służymy pomocą. Jak tylko będę miała zdjęcia na pewno dodam. Pozdrawiamy Jowita i Misiek
Mój Misio zamiast łóżeczka, które mu zakupiłam woli zwykłą, ale puchową kołderkę posłaną kudłatym kocykiem. 3 maja mija nam z Misiaczkiem 2 miesiące jak jesteśmy razem i nie wyobrażam sobie życia bez mojego maleństwa . Dziękuję z całego serduszka Fundacji za podarowanie mi największego mojego szczęścia, oraz za to że dzięki Miskowi moje zycie nabralo sensu i zaczelam znowu się uśmiechać i być szczęśliwa. dziękuję
Dziękuję z całego serduszka Fundacji za podarowanie mi największego mojego szczęścia, oraz za to że dzięki Miskowi moje zycie nabralo sensu i zaczelam znowu się uśmiechać i być szczęśliwa. dziękuję
I to zdanie to najpiękniejsze podziękowanie, które powoduje, że mimo chwil zwątpień, rzucamy się do pomagania kolejnym psiakom
Nie możesz pisać nowych tematów Nie możesz odpowiadać w tematach Nie możesz zmieniać swoich postów Nie możesz usuwać swoich postów Nie możesz głosować w ankietach Nie możesz załączać plików na tym forum Możesz ściągać załączniki na tym forum