Nasz Spensik jest cudowny . Nie wyobrażam sobie naszego domu bez niego. Dziękuję wszystkim z Fundacji za zaangażowanie i tak wielkie serca . Kasiu koniecznie musimy umówić się na wspólny spacer ze złociakami. Zrobi się przyjemniej to wpadam do Wrocławia i również zapraszam do Trzebnicy.
P.S.
Kupiłam posłanie dla dziecka i złociaka takie 2 w 1
Wiek: 34 Dołączyła: 01 Paź 2015 Posty: 10102 Skąd: Warszawa
Wysłany: 2017-02-16, 14:32
Pani Moniko, a my dziękujemy za cudowny dom dla kolejnego Podopiecznego i za anielską cierpliwość po wielu wcześniejszych rozczarowaniach i determinację do adopcji !!
Hej wszystkim.
w niedzielę odwiedziły nas małe goldenki (Kala i Beza), które już nie są takie małe. Spensik jak zawsze bardzo cieszy się na ich widok . Fochy na kota nadal trwają zwłaszcza jak trzymam Śnieżkę na kolanach - to chyba zazdrość .
Miłego dnia
Witamy wszystkich po długiej przerwie.... tak, tak wiem zaniedbałam trochę forum za co najmocniej przepraszam. Pewnie ciekawi jesteście co u Spencera? Mniewa się wyśmienicie. Chodzimy na spacerki... dobrze się odżywiamy. Jesienią Spencer złapał hotspota i infekcję uszu, ale dzięki szybkiej interwencji udało się poskromić to dziadostwo. Mamy nadzieję, że większość z was spotkamy na zjeździe w Dąbkach . Więcej zdjęć Spensika znajdziecie tutaj---> https://photos.google.com/share/AF1QipPUcimfFa9AvAXlI3UEEmvTra_bPeGFOVBkYCFxCQKCxdHpEn4mb_djG__OSWQLjA?key=VW1yb0ktT2dGTzVSOHJUQ1F1dkZNMTFrRnVCV2xn
P.S. Spensiu 1.06 ma urodziny wiec czapeczki urodzinowe obowiązkowo do wspólnego zdjęcia
Dawno nas tutaj nie było. Już spieszę z informacją co u Spencera . Spencerowi w styczniu wyszła niedoczynność tarczycy, więc jest na Euthyroxie. Od niedawna ma trochę problemów skórnych i diagnozujemy co to może być. Okazało się, że ma AZS więc musimy dbać o skórę bardziej niż dotychczas. W sumie tak sobie myślę teraz, że Spencer ma więcej preparatów na sierść niż ja do włosów - skandal . Jest bardzo kochanym psem i nie wyobrażam sobie naszego domu bez Spensika. Uwielbia spacery i wycieczki. Ma już utarte swoje godziny i czasami szczeka dopominając się o spacer. Pozdrawiamy wszystkich cieplutko i do następnego.
P.S.
Mam problem z załączeniem zdjęć, wiec zapraszam na FB na grupę Chata Warciaka
Nie możesz pisać nowych tematów Nie możesz odpowiadać w tematach Nie możesz zmieniać swoich postów Nie możesz usuwać swoich postów Nie możesz głosować w ankietach Nie możesz załączać plików na tym forum Możesz ściągać załączniki na tym forum