W ostatnich dniach pod opiekę fundacji trafiła SABINA. Zamieszkała u Natalii w Rudniki nad Sanem.
Panna Sabina jest dość słusznych rozmiarów i bez diety się nie obejdzie. Wstępne badania nie wskazują na nic niepokojacego. Wiadomo - stawy, ale po zmniejszeniu rozmiaru powinno byc dobrze.
Sabisia jest totalnie bezproblemowa. Bała się smyczy, domu, nie jadła suchej karmy, nie biegała, ale wzoruje się na pozostałych psiakach Natalki i z każdym dniem pokonuje swoje strachy i zdobywa nowe umiejętności.
Sabina miała być u Natalii chwilę. Króciutką. Saba jednak sama się wyadoptowała i jednocześnie adoptowała Natalię i jej dzieciaki.
Miłość, którą miałam okazję obserwować jest tak wielka, że aż nie do opisania.
Wysłany: 2017-02-27, 22:08
Sabinko witaj w rodzinie, Natalio Ty również!
"Kruszynka" poruszyła nie jedno serducho swoim zachowaniem, myślę że warto wrzucić tutaj również wzruszający filmik z pierwszych dni Sabiny u Natalii, ja go oglądałam w kółko
_________________ Pozdrawiają
Milena, Tomek i Kosmo Kosmo'wski
Wysłany: 2017-03-09, 10:40
WitamY wszystkich <3 Przepraszamy ogromnie za opóźnienia, jednak ostatnie dni były dość intensywne
Co u Sabinki ? Dziewczyna ma się świetnie, radosny przytulas. Dzień po pozostaniu u mnie dostała dziewczyna "trudne dni " - troszkę hormony biją na dekielek hehe.
Na spacery dziewczyna chodzi chętnie( czekam z niecierpliwością na zakończenie cieczki, by móc iść na wypasiony, wiosenny spacer w spokoju
Co do diety? Sabka dostaje raz dziennie , rano swoją porcję- musimy się izolować z jedzeniem, ponieważ lalka dominuje i przejmować chce wszystkie trzy miski Taka jest cwana Poza tym z moimi psiakami dogaduje się świetnie, bawi jak szczeniak (co bardzo mnie cieszy, bo na początku nie widziałam wcale w Niej życia i chęci podniesienia czterech liter ... Przepraszam za chaos w moim poście :)Obiecuję, że będę już tutaj pisać i dodawać na bieżąco <3 Dziękujemy za wsparcie. Idziemy się przytulać właśnie <3
Piszcie jak najczęściej, bo Warciana Rodzinka tylko na to czeka
jestem szczęśliwa, że Saba tak cudnie się wpasowała do was i zaczęła zachowywać się jak pies, a nie jak smutas
_________________ Nowy dom Spajkusia od '16
Angelika i Radosław
/ Diana (*), 2005-2015
/ Lola (*), 2024-2025
Nie możesz pisać nowych tematów Nie możesz odpowiadać w tematach Nie możesz zmieniać swoich postów Nie możesz usuwać swoich postów Nie możesz głosować w ankietach Nie możesz załączać plików na tym forum Możesz ściągać załączniki na tym forum