Wiek: 47 Dołączyła: 19 Maj 2011 Posty: 7075 Skąd: Jelenia Góra
Wysłany: 2017-07-20, 07:45
Wiadomości od Ralfiego i Agi
Cytat:
Emocje już opadły, Wiec spieszę poinformować, ze Ralfik przeszedł zabieg wycięcia guza z głowy, którego miał przy oku. Konieczne było wycięcie, gdyż powstała rana na guzku, która nie chciała się goić. Zabieg się udał, doktor uratował oko, chociaż było bardzo blisko. Aktualnie rana się goi, dzisiaj miał zdjęte szwy. Są tez wyniki histopatologii guza, które wykazały, iż był to guz z komórek tucznych (ll stopnia, które określa się jako te o niskim stopniu złośliwości). Rafalek bardzo dobrze znosi kołnierz, z którym się nie rozstaje, żeby nie rozdrapać blizny. Swędzi go to niesamowicie, ale to znak, ze się goi.
ralfi01.jpg
Plik ściągnięto 9 raz(y) 51.6 KB
ralfi02.jpg
Plik ściągnięto 8 raz(y) 44.67 KB
_________________ Kamila i Oskar
India 2003-2012[*]
Wiek: 34 Dołączyła: 01 Paź 2015 Posty: 10102 Skąd: Warszawa
Wysłany: 2017-07-26, 09:19
wspólczuje stersu ale ciesze się, ze wszytsko już dobrze. Ralf jest pięknym psem! Ucałujcie go od ciotek z Fundacji, a my trzymamy kciuki, żeby jego zdrowie było już bez zarzutu
Ralf miewa się wyśmienicie badania kontrolne u weterynarza przechodzi wzorowo przesyłam jego aktualne zdjęcia - uwielbia się tulić wieczorami, straszna z niego przylepa.
_________________ Pozdrawiamy
Ewelina, Adam i Blues
Wiek: 27 Dołączyła: 25 Mar 2019 Posty: 30 Skąd: Grudziądz
Wysłany: 2020-05-03, 17:37
Co u naszego Kremusia/ Ralfiego ?
Kod:
Ralf czuje się dobrze, jest trochę zdziwiony ze jestem całe dnie w domu, postanowił nie opuszczać mnie ani na krok, praktycznie przesypia cały dzień u mojego boku
Nie możesz pisać nowych tematów Nie możesz odpowiadać w tematach Nie możesz zmieniać swoich postów Nie możesz usuwać swoich postów Nie możesz głosować w ankietach Nie możesz załączać plików na tym forum Możesz ściągać załączniki na tym forum